Şimdi Ara

Taichi Panda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun hakkında daha Türkiyede pek bişey konuşulmuyor. Google aramalarında karşınıza türkçe şeyler çıkmıyor. Sadece androidden oynanabilen bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa paylaşımlarımızı yapalım mümkünse. Ben gibi görevlerde çok kasılan arkadaşlar var mı mesela? Belli bi yerde takılan kalan? Neyi yanlış yaptığımı anlamaya çalışıyorum da bir paylaşım bulamıyorum..

• Yok canım o biraz hızlı olmuş. Level 37 şu an ve İkinin ikisinde tıkandım. Birinci bitti çok şükür. Bilmiyorum ne yapacağım. Millet pet kasmış bende o yolu deniyorum pvp yapıp pet taşı kasmaya çalışıyorum ancak telefondan mıdır operatörden midir deli gibi kasıyor pvp haritasında. Nerdeyse 10 saniyelik falan donmalar oluyor. Onu da yapamıyorum.. Sadece pet kasmak için bi ara bilgisayarda oynayayım dedim, sonra da sadece android için tasarlanmış olduğunu gördüm. Şu an deli gibi ordan oraya koşturuyorum..
  • Basit android cocuk oyunu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen büyük olarak ne oynarsın?

• Veya bir tane büyük oyunu söylersen onu oynayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiJack -- 3 Ağustos 2015; 8:45:13 >
  • oyuna yeni başladım , bazı eşlearın etrafında bir parıltı dönüyor (silkroad oynayan varsa sox item gibi ) bu parıltı nasıl oluyor ? parıltının olması ne anlama gelıyor ?
  • Kusura bakma kardeşim bi süredir foruma giremedim. Bazı eşyaların etrafındaki parıltı hiç bir şey ifade etmiyor bilgin olsun. Sadece gösteriş. Soruların varsa beklerim her zaman.
  • arkadaslar bende bu oyunu oynuyorum ve sormam gereken cok soru var bide Türk guildi arıyorum
  • Arkadaşlar merhaba ben oyunda yeniyim deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum hangi karakteri önerirsiniz ileride iş yapacak yada görevlere takılmayacak yani biraz kaba tabirle en iyi karakter hangisi?
  • Selamlar. Arkadaşlar fazla bug olmasından dolayı telefonu oyun yüzünden kırmak üzereyken bıraktım. Ancak yine de 50 level char kasmış olduğumdan ve tüm charları denediğimden gerekli bilgileri size burada verebilirim. Oyun içinde chat biraz problem. Mantıksız ve zor bir chat sistemi var. Ancak sorularınızı buradan cevaplayabilirim.

• Ege kardeşim özelden de sormuşsun ancak buradan cevaplamam aynı soruyu soracak başka arkadaşların da faydasına olur. Ben buradan cevaplayayım. Görevlerde en kolay kasabileceğiniz karakterler savaşçı ve panda. Diğer karakterler görevlerde biraz zorluyor. Ancak oyunun belki de en önemli savaş modu pop olduğundan yine de görevlerde zor kazan ancak pvplerde iyi olan gunslinger(tabanca kullanan) karakteri veya uzun boylu kız büyücüyü öneririm. İki tane büyücü var birisi zaar boylu peri olan. O da ezik bi karakter. Pvp sisteminin en iyileri bu söylediğim ikisi. Uzun boylu kızın ismini hatırlayamadım.

• Pop dediğim şey pvp demek istedim tel yanlış algılamış pardon. Bir de sağ üstteki top-up seçeneğinden 4.99 dolarlık itemi almanız iyi olur. Bu sayede ilk seviye kanat elde edersiniz (fazladan bir parca item) ve 3 yıldız kazandığınız haritaları tekrar oynamaya gerek kalmadan sadece exp kasmak için bir düğmeye basarak o haritayı tekrar oynamış ve bitirmiş gibi muamele görürsünüz.

• Şunu da belirtmek isterim, bu oyunda kendi karakterinizden daha önemli şey petleriniz. Pet seciminiz iyi olursa yenilmez olursunuz. Karşınızdaki kim olursa olsun.

• Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı dün akşam savaşçı açarak başladım oyuna yakın zamanda vip 2 lvl olucam belki biraz saçma oyuna para yatırmak ama ben seviyorum neyse wings geldikten sonra galiba o da HP yenilemesi falan yapıyormuş oda baya büyük bir avantaj neyse çok teşekkürler arkadaşlar :)

• Birde oyunun saati hangi ülkeye ile bağlı ona göre bizde İstanbul saatine göre girelim bonuslardan yararlanalım

• arkadaslar baska oyunun içinde bize kazanc saglayacak özellikler neler.daha detaya inerek bazı öellikleri anlatırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqe26

Birde oyunun saati hangi ülkeye ile bağlı ona göre bizde İstanbul saatine göre girelim bonuslardan yararlanalım

Bildiğim kadarıyla japonya saati.

• quote:

Orijinalden alıntı: odesya691

arkadaslar baska oyunun içinde bize kazanc saglayacak özellikler neler.daha detaya inerek bazı öellikleri anlatırmısınız.

Odesya ekstra kazanç olarak artı bir sistem yok maalesef. Ancak zaten oyun parası fazlası ile yetiyor skill ve item upgrade için. Ancak yine de etkinlikleri kaçırmamak çok önemli. Görevleri her zaman yaparsın ancak etkinlikler para-item-upgrade itemleri-pet v.s bir çok şeyi veriyor. Ben özellikle onları kacirmamaya dikkat ediyordum. Oyun bıraktığımda 15m param vardı harcayacak yer yoktu.

• Ekstra bilgi olarak, hades itemlerini toplayin. Marketten bulduğunuz tüm hades shardlari alın. Iteme sahip olduktan sonra toplamayı bırakmayın. Çünkü +5den itibaren her artı için ekstra aynı itemi tekrar istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiJack

quote:

Orijinalden alıntı: odesya691

arkadaslar baska oyunun içinde bize kazanc saglayacak özellikler neler.daha detaya inerek bazı öellikleri anlatırmısınız.

Odesya ekstra kazanç olarak artı bir sistem yok maalesef. Ancak zaten oyun parası fazlası ile yetiyor skill ve item upgrade için. Ancak yine de etkinlikleri kaçırmamak çok önemli. Görevleri her zaman yaparsın ancak etkinlikler para-item-upgrade itemleri-pet v.s bir çok şeyi veriyor. Ben özellikle onları kacirmamaya dikkat ediyordum. Oyun bıraktığımda 15m param vardı harcayacak yer yoktu.

ben kazanc derken onu kastetmedim soyle oyun ingilizce oldugundan bazı yerleri anlamıyorum suan düz mantık oynuyorum.Fazla bir özellikten bilgim yok,bazı oyun içi itemlerin ne işe yaradıgını bilmiyorum oyle biriktiriyorum suan ne işe yaradıgını bilmedigimden harcayamıyorumda :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.