Şimdi Ara

Takimima gelen tr lucian 2. Si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kda si dusmesin diye sirf 2. Likte kalmak icin 0/2 skorunu 2/2 yapip yenilecegimizi anlayinca afk kaldi boyle yok tr 10 su tr 5. Si diye herifler takiminiza gelirse cikin bu basima ilk defa gelmiyor tr 8. Si rengar ayni sekilde afk kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lolskillden bakınca gözüküyor zaten 40 dklik oyunda 2 / 1 / 0 adam sonuç lose, çakallar

• adamların derdi farklı bir ego. bu oyunun amacı takım oyunuyla birşeyler yapmak. kazanmak için beraber oynamanız şart. cs falan değil ki skorunu gösterip hava atasın. milyon kda olsun lose alıyorsan benim gözümde bi değeri yok. tamam çok iyi oyuncu olabilirsin ama takım için birşey yapmayıp afk kalacaksan ne diye girdin soloq. git team rank gir senin derdini onlar çeksin. bana da hep kda bozma kötü gidiyorsa zorlama falan dediler de ne gereği var. tr 1.si oldun dünya 1.si oldun. ee ne yapacaklar sana. vay bu lucian dünya 1.si deyip sktye mi alacaklar. soloq zaten mallara rağmen kazanmanın diğer adıdır. bu kafayla 2.likten düşmez belki ama fazla lig yükselemeyeceği kesin.
  • Egoları kendilerinden büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Egoları kendilerinden büyük

Bide oyuna preleriyle giriyorlar sonra presi ooo luci tr 2. Si adc salin diyor sonra pro lucian tr 2. Si pro oldugu icin hic konusmuyor cunki o cok gizemli bir pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Bide oyuna preleriyle giriyorlar sonra presi ooo luci tr 2. Si adc salin diyor sonra pro lucian tr 2. Si pro oldugu icin hic konusmuyor cunki o cok gizemli bir pro

O bot prelerden oldum olası korktum hocam kendim bile şüpheliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Şu pre girenler yazıyor ya "beyler midi xx'e salın geçen maç geldi taşıdı" inadına mid kilitliyorum lose umrumda değil

Not:Bronz3

• smurf tr dia 1 çekilin midden
  • ssungur33 kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.