Günlerdir bir sizi beyoğluna sokmayağız saçmalığı. Bakıyorum koca koca adamlar. Normalde siyaset, kültür-sanat konuşsan ne aklı başında insanlar dersin (!) Holiganlık; sosyal statü, doğu kültürü, batı kültürü, okumuşluk gözetmiyor. Holigan öyle olsada holigan, böyle olsada holigan. Bakın o çok entellektüel görünen sözlüklere girin holiganlık neymiş görün, çevrenize bakın resim sergilerine giden, sanat filmleri (ne demekse!) izleyen adamların şu son bir haftadır tavırlarına bakın holiganlık neymiş görün. Çevremde arkadaşlar hepsi üniversite okuyan insanlar, sosyal paylaşım sitelerinde ettikleri küfürü, hakareti yazmıyorum bile, birde koskoca taraftar grubunu ölümle tehdit ediyorlar. Adam arenaya milli maça gitmiş, soruyor arkadaşı; ne yaptınız, nasıl geçti diye, adam Emre p..ini ıslıkladık diyor gülerek. Ayıp yâ hû, edeb yâ hû... Bunun adı teröristlik değilde nedir. Ben çevremdeki holiganların yüzüne diyorum artık. Siz teröristlere bu kadar düşman değilsiniz, bu yaptığınız holiganlık esas teröristlik diye.
Sizle holigan arkadaşlarımın(!) bazı yazılarını paylaşıyorum:
Unutma fenerli ! Bir zamanlar leeds'li taraftarlar da beyoğluna gelip ambulansla çıkmışlardı. yorumlar * bununla mı övünüyosun la çakal (aklı başında biri) * kaşınanı kaşımıştık abi temizlik iyi bi şeydir sonuçta :) * Pazar günü de temizlik var :) * Beyoğlu katliamı 14 Ağustosta :) * Sadece fb değil, başka takım forması giyenler de sıçtı. Aklı olan o gün fb, bjk veya başka bi takım forması giymez :) * Buluşalım o gün senle öyle gidelim * Aynen kanka. Parçalıyı giy gel. * Şimdiden hazır :D
MİLLİ MAÇA GİDENLERİN MAÇ SONRASI YORUMLARI
Beyoğlu fenere mezar olacak! Bademciklerim acıdı bağırmaktan. yorumlar * Bide Emre beleşoğluna küfür etmekten :D * Küfür ve yuhalamaktan :D * yükleeeen bu dünyada para büyük ihtiyaç yükleeeeen :D :D * Emre beleşoğlu paraya muhtaç * Alexle dost ol Tümerle arkadaş * Ananı da sat emre yavaş yavaş * Heeeeeeyy :D * Kapalı kapalı ! Ooo şş. 1 2 3
VE SON OLARAK BUGÜN
Beyoğlu'ndan notlar; 2 fenerli bıçaklandı fenerbahçe taraftarı değil lise, taksim meydanına gelemediler Otobüs durağındaki fenerbahçe taraftarları koşarak dağıldılar Çevik kuvvet fenerbahçe taraftarını güvenli yerlere götürdü
Beyoğlu sadece GALATASARAY'ındır ! (hadi ya tapulu malın mı devletin semti)
ŞİMDİ SÖYLEYİN BANA BUNUN ADI TERÖRİSTLİK, BUNUN ADI ŞEREFSİZLİK DEĞİLDE NEDİR? ADAM ÖLDÜRMEKLE ÖVÜNENLER, ÜSTÜNE BİRDE KENDİ ÜLKESİNİN VATANDAŞINI ÖLÜMLE TEHDİT EDENLERE NE YAPMALI. BU ADAMLAR SOKAKTA KENDİNİ SAVUNAMAYAN KADINA DAYAK ATAN BİRİNİ GÖRSE BİR ŞEY YAPMAZ BAKAR GEÇER. BU ADAMLAR KAVGA ETMEYİ BİLMEZ, TARAFTAR OLMAYI BİLMEZ, İNSAN OLMAYI HİÇ BİLMEZ. GERÇEK GALATASARAYLI TARAFTARLARI BİR KENARA KOYUYORUM SÖZÜM ONLARA DEĞİL, SÖZÜM HOLİGANLARA:
NESİNİZ SİZ? KİMSİNİZ SİZ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
klavyeyi yere bırak ve yavaşça soluklan
herşeye toz pembe bakmayın
sahiplenme içgüdüsünü azcık yaşarsanız sizde anlarsınız o lise olayını
size göre siz taraftarsınız biz terörist
Sakin ol şampiyon.
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Sakin ol şampiyon.
Gayet sakinim, bu tür internet tabirlerinden hiç hoşlanmam. Uzun zamandır canımı sıkan ve bir çok insanında böyle düşündüğünü bildiğim bir konuda holigan sığırlar hariç kimseye dokundurmadan düzgün bir yazı yazdım. Konu Fenerbahçe bölümünde gösterime girer girmez daha okunmadan hemen kaldırıldı, donanım haber desteğe konunun aslını bana göndermeleri için mail attım ancak hatalarının farkına varmış olacaklar ki geri getirmişler ve bu bölüme taşımışlar, bir kısmınıda kafalarına göre silmişler. (Silinen kısımda da hiç bir takım taraftarına asla küfür, hakaret, alay, tahrik içeri ifade bulunmuyordu.) Bu yazıyı eleştiren (içerik olarak) ve yazıda bahsettiğim sığırları savunanlarda holigandır ve teröristtir. Devletin sokağını, mahallesini, semtini, ilini, belli bir bölgesini sahiplenmek ve burası bizim burda kimse kafasına göre takılamaz demek zaten terörizmin bir adımıdır. Kısacası artık vandalizm boyutuna gelmiş kardeş, akraba, komşu kavgalarına bile sebep olan holiganlıktan bu yola giren herkesin kurtulması gerekir. Kurtulmaları dileğiyle..
(Bu arada yazıda geçen diyalogları okuyup milli takım kaptanına milli maçta saydıranları ve bununla övünenleri savunan varsa gerçekten ciddi psikolojik sorunları vardır.)
fransanın kurduğu okuldan adını alan takımın bazı taraftarları hayatta kendilerini kabul ettirebildikleri tek toplulukla beraber olup ben varım demek için etrafa saldırmışlar,terörü ekonomiyi konuşmak yerine tek amaçları fenerli dövmek olmuş, kapasite meselesi.
Gs kim holiganlik kim gsli falan gormedim istiklalde ayrica fenerliler kacti diye video sunmuslar o gun orda olanlar kendi aramizdaki en buyuk eglencemiz o video, seyredip seyredip guluyoruz beyoglu hic bir zaman gsnin olmadi zaten daha bu seneki sampiyonlukta lisenin kapisina bayragi diktik
bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekir. kulaktan dolma bilgilerle atıp tutma . takımında sütten çıkmış ak kaşık değil . böyle şeylerle ortalığı velveleye vermeye gerek yok konuyu başka taraftalara çekmeyede gerek yok . gs taraftarının ne olduğunu herkes bilir bunun dışına çıkanlar zaten taraftar değil herkesi karıştırmamak lazım .
Pardon birader, anlamadım ne demek istediğini ?
Geleceksiniz Beyoğlu' na, Galatasaray' ın doğduğu yer olan Galatasaray Lisesi' ne saygısızlık yapacaksınız, biz de bunu kabul edip izin vereceğiz öyle mi ?
Gören de sütten çıkmış ak kaşık sanacak bunları. Gidin gösterinizi Kadıköy' de, Bağdat Caddesi' nde yapın. Provakatörlük yapıp sonra da ''Holiganlar bize saldırdı'' diye ağlamanın lüzumu yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme