|
TAKSİTMARKET SERİES S,X UYGUN FİYAT? (5. sayfa)
-
-
Aynen aldım yazıp sonra ses gelmiyor Allah korusun eve kurye geldikten sonra haber alınamayan oyun severler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de dün aldım hala kargo yapılmamış görünüyor :) bakalım gelişmeleri yine yazarım buradan :)
kargo yapılmış 9.30 da kargo bilgisi girilmiş ben mesajı yazdıktan sonra şimdilik sorun görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 24 Şubat 2021; 1:27:35 > -
Selam arkadaşlar bende dün gece series s aldım.
Şimdilik bir hareket yok kargoya verilince yazarım :)
-
dolar gene ateşlendi biraz bekleyecektim almak için ama aldım doları 7,20 de görünce.
-
benim SX geldi sorun yok
-
Bugun kargolandi ürün yarin gelir benimde bakalim
quote:
Orijinalden alıntı: afacanlouieedolar gene ateşlendi biraz bekleyecektim almak için ama aldım doları 7,20 de görünce.
vee 3749 oldu fiyat zamanında almışım. 12 de verdim ama bugün kargolanmadı
-
3649 liradan dün aldığım series s im teslim oldu arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayalet002
Geldiğinde bilgilendireceğim merak etmeyin 😅son haber vereceğim diyen de ortalıktan kayboldu
-
Daha gelmedi ki. Ne lanet bir kargo şu MNG. Ptesi kargoya verildi bugün dağıtıma çıktı. Sanki Uganda ya getiriyorlar 😅 -
quote:
Orijinalden alıntı: hayalet002
Daha gelmedi ki. Ne lanet bir kargo şu MNG. Ptesi kargoya verildi bugün dağıtıma çıktı. Sanki Uganda ya getiriyorlar 😅aaa, ben de diyorum aldı oyuna daldı yazmaya fırsat bulamadı
-
-
Güle güle kullanın hocam.Bu,taksitmarketin kendi sitesinden mi aldınız.Fiyatı uygun ama taksitmarket taksit yapmıyor sanırım Direkt peşin satıyorlar yanlış anlamadıysam.Döviz zıplamaya başladı yine. Normalde yaz kadar bekleyecektim ama zerre güvenim yok piyasalara, alıp geçmek istiyorum nasipse mart ayında.
-
Evet peşin satıyor. Fibabank ile ortaklıkları var sanırım alışveriş kredisi ile de alabiliyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: -Dark Poison-Güle güle kullanın hocam.Bu,taksitmarketin kendi sitesinden mi aldınız.Fiyatı uygun ama taksitmarket taksit yapmıyor sanırım Direkt peşin satıyorlar yanlış anlamadıysam.Döviz zıplamaya başladı yine. Normalde yaz kadar bekleyecektim ama zerre güvenim yok piyasalara, alıp geçmek istiyorum nasipse mart ayında.
Sinan bey bana bu girişimin mantığı bu demişti. Yani kredi kartlarında limit sorunu yaşayan müşterileri taksitli alışveriş kredisi ile taksitlendirmek asıl amaç. Dolayısıyla taksit yok dememek lazım, kredi kartına taksit yok diyelim
-
bu sitenin son durumu nedir arkadaşlar? series x sipariş vereceğim ama güvenemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: deimos
bu sitenin son durumu nedir arkadaşlar? series x sipariş vereceğim ama güvenemiyorum6 sayfa boyunca hiç konuşulmamış gibi
-
Sagolun arkadaslar cevaplar icin
Alanlar var hocam 6350 ye geliyor fotoraf koyan arkadaslar da var bir bakin temiz gelmis urunler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X