Şimdi Ara

Taktiksel strateji önerisi arıyorum arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XCOM'u çok beğenerek oynadım yeni bitirdim daha.Acaba kesin oyna dediğiniz güzel taktiksel strateji oyunları neler?Tavsiyeleriniz bekliyorum

• Total war oyunlarına bir bak derim
  • Ne tarz straleji seversiniz ona gore onerelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civ 5 yakışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskilerden Commandos ve Desperados var hocam. Büyük ihtimalle oynadınız bunları ama söylemeden geçmeyim dedim. Tactical Combat Strategy olarak geçerdi bunlar zamanında (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Ocak 2014; 1:40:25 >
  • Fallout Tactics'i dene derim. Taktikselik ön planda olup RPG azdır.
  • Sen XCOM Enemy Unknown oynamışşın sanırım bende oynamıştım o kadar sevmemiştim. Yinede o oyunu beğendiysen o tarz oyunların babası niteliğindeki commandos serisini oynamanı öneririm taktiksel içeriği daha fazladır ayrıca. Detaylara çok önem veriyorsan Wasteland 2 yi öneririm oyun yeni sayılır ama Wasteland 1 falloutun atası olan bir oyun rpg yi seviyorsan tavsiye ederim ama oyun biraz kasışık ve zor bi oyun ben fazla oynamadım ama arada girip oynuyorum şu aralar. Son olarak yeni oyunlardan Xenonatauts u tavsiye ederim oyun zaten 94 te çıkan XCOM-Enemy Unknown oyunundan ilham alınmış. Dolayısıyla konu olarak benziyorlar. Bu arada her başlıkta oyun önerisi olarak total war yazmayın total war dışında başka oyunlarda var strateji oyunları tek tip değildir bilmiyosanız yorum yapmayın.
    Şunlarada bakmanı tasiye ederim;
    Fallout Tactics
    Heroes of Might and Magic 3
    Silent Storm
    Close Combat: Invasion: Normandy
  • -Jagged Alliance serisini öneririm her türlü, en son çıkan versiyonu biraz vasattır sadece. (sonuncusu hariç sıra tabanlı)
    -Heroes of Might&Magic serisi
    -Battle Worlds Kronos
    -Frozen Synapse
    -Silent Storm
    -Ogre Tactics ve Final Fantasy Tactics, emulatör gerekli oynayabilmen için PC de, akıllı telefon versiyonları da mevcut.
    -Shadow Watch
    -Knights of the Chalice
    -Shadowrun Returns

Bir de eli kulağında çıkmak üzere olanlar var.
    -Blackguards
    -The Banner Saga
    -Legends of Eisenwald
  • Sid Meier's Civilization V öneririm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

-Jagged Alliance serisini öneririm her türlü, en son çıkan versiyonu biraz vasattır sadece. (sonuncusu hariç sıra tabanlı)
    -Heroes of Might&Magic serisi
    -Battle Worlds Kronos
    -Frozen Synapse
    -Silent Storm
    -Ogre Tactics ve Final Fantasy Tactics, emulatör gerekli oynayabilmen için PC de, akıllı telefon versiyonları da mevcut.
    -Shadow Watch
    -Knights of the Chalice
    -Shadowrun Returns

Bir de eli kulağında çıkmak üzere olanlar var.
    -Blackguards
    -The Banner Saga
    -Legends of Eisenwald

Çok teşekkür ederim.Bu arada Banner Saga çok değişik bir oyun şu an oynamaktayım grafikleri filan çok tatlı herkese tavsiye ederim.
  • Zierox kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) Ben de sardım şu iki gündür Banner Saga'ya, güzel oyun yaptılar gerçekten.
    Banner Saga hoşunuza gittiyse onun ilham aldığı eski bir oyun var King of Dragon Pass diye, onu da tavsiye ederim. Çok daha detaylı, harika bir oyundur, biraz eskidir ama 1999-2000 gibi çıkmıştı.
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Adam ne tarz oyun istiyor sen ne öneriyorsun. Kel alaka...
    Commandos serisi uygundur.
  • Bir allahın kulu Company of heroes yazmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Adam ne tarz oyun istiyor sen ne öneriyorsun. Kel alaka...
    Commandos serisi uygundur.

Civ 5 ne oyunu, FPS mi?
  • combat mission Battle for Normandy
    Combat Mission Fortress Italy

Yakında Rusya cepheside geliyor.

http://www.battlefront.com/

Benim oyun ile ilgili youtube channel, kısa videolar var, oyun wego veya realtime olarak oynanabiliyor.

https://www.youtube.com/user/togisan75
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.