Şimdi Ara

talon trinity?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence kötü olur. Hydra + Black Cleaver + Youmuu + Last Whisper + İE veya Kanasusamış iyi gider. Araya botu da kendin koyarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Bence kötü olur. Hydra + Black Cleaver + Youmuu + Last Whisper + İE veya Kanasusamış iyi gider. Araya botu da kendin koyarsın.

yeni karabalta gitmez bence onun yerine trinity koymak istiyorum
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Karabalta'nın 20 bekleme süresi azaltması var. Bu da Talon için çok önemli bir şey. Tabi yinede deneyebilirsin. Haber vermeyi de unutma.
  • ionia + youmu + rün kabiliyet 35 cdr kasılır 40 da kasılır ama rünlerden kısmak gerek
  • Yasuo nun E si ap den alır , talonun hiçbir skili ap den almaz
    Yasuo'nun hareket hızı gerektiren pasifi var, talonun yok
    Yasuo'nun 3lü kuvveti tetikleyecek her saniye atabildiği q su var , talonun cdleri daha uzun
    Yasuoya üçlü gidebilir, talon a gitmez
  • Tek atmak istiyorsan ie ve tf şart.

Tek atamazsın trinity almazsan eğer.Bide yasuonun e si ap vurduğu içinmi iyi gidiyor sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 8 Ekim 2015; 21:08:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

Yasuo nun E si ap den alır , talonun hiçbir skili ap den almaz
    Yasuo'nun 3lü kuvveti tetikleyecek her saniye atabildiği q su var , talonun cdleri daha uzun

qnun cd çok kısa cdr kasıyorsun zaten
  • Kuleye tek atarsın yada Q ile kritik vurusan adcnin yaşama şansı kalmaz,burdakileri dinleme.Dene bakıyorsun verim aldın kullan.Bundan 3 ay önce Yasuoya 2. item 3Force desen alınmaz çöp item pahalı derlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

Kuleye tek atarsın yada Q ile kritik vurusan adcnin yaşama şansı kalmaz,burdakileri dinleme.Dene bakıyorsun verim aldın kullan.Bundan 3 ay önce Yasuoya 2. item 3Force desen alınmaz çöp item pahalı derlerdi.

botlara karsı girdim 18 lvl olmalarını bekledim 18 lvlde eq yapınca ölüyolar wr gerek kalmıyor
  • quote:

-leyenler teemoya üçlü kuvvet alanlar bkz
  • MayWe kullanıcısına yanıt
    sen bunu yazınca bende çaktım - yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

biri demiş kritik tetiklenirse biri demiş tek atman lazım, o paraya ebedi bile alsan daha çok iş yapar 3lüden talonda , 3 lü "base" adyi 2 ye katlıyor ayrıca o itemi bitircem diye aldığın mana kristali ve kuvvet kitabımı neydi bunlarla 3 lü bitene kadar adam kesebileceğinimi zannediyon, bi kaç tane kendini bilmez her ad herosuna 3lü kuvvet alıp tek atacağını zannediyorlar takma onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayWe

quote:

biri demiş kritik tetiklenirse biri demiş tek atman lazım, o paraya ebedi bile alsan daha çok iş yapar 3lüden talonda , 3 lü "base" adyi 2 ye katlıyor ayrıca o itemi bitircem diye aldığın mana kristali ve kuvvet kitabımı neydi bunlarla 3 lü bitene kadar adam kesebileceğinimi zannediyon, bi kaç tane kendini bilmez her ad herosuna 3lü kuvvet alıp tek atacağını zannediyorlar takma onları

ya güzel oluo beni savunsana sen

• quote:

ionia + youmu + rün kabiliyet 35 cdr kasılır 40 da kasılır ama rünlerden kısmak gerek

Talon belkide roamın kralı botta ulti kullanıp base atıp gidip topta kullanman falan lazım gezgin çizmeleri bence çok çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MayWe

quote:

ya güzel oluo beni savunsana sen

ya da o parayla hydra alıp pasifinden daha çok faydalanmak varken

• ben 5 ebedi 1 üçlü kasıyorum
  • quote:

Yasuoya tri force q sundan dolayi aliniyor eger e sinin apsi artsin diye aliyosan luden al statik luden burst atarsin daha iyi

• İlk mesajın lafına uy bence.Cd si çok kısa olan bi skillin veya tank kasıp ofansif olarak trinity alacak bi karakter değil talon..

• Itemlerini hatırlamıyorum da sadece q su 1700 kusur hasar vurmustu bi oyunda. Ben gp ile bu hasara zor dayaniyordum adc me basede beklemesini soylemistim en son

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.