Şimdi Ara

⌚ TAM 7 AY KALDI SINAVA ⌚

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT-YKS SINAV TARİHİ 23-24 HAZİRAN 2018 KESİN TARİH BU. 7 ay kaldı sınava. Nasıl gidiyor arkadaşlar çalışmalar falan zaman çabuk geçiyor mu sizce yoksa yavaş mı geçiyor? Bana göre çabuk geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 23 Kasım 2017; 10:54:1 >

• Gerçekçi olmak lazım bence biraz daha başarılı ve mutlu olmak için. Yeni başlayan arkadaşlar da bence halledebilecekleri konuları seçip onların üstüne gitmeli. Atıyorum matematikten hedefi 35 değil de 20-25 koymalı ve o neti yaptırcak konulara odaklanmalı ve onlara tam yönelmeli, diğer zor konularda zaman kaybetmemeli. Amacım moral bozmak değildi
  • Çalıştığın vakit yavaş ve kontrollü
    Çalışmadığın vakit çok hızlı ve kontrolsüz

--Sınavdan uzaklaştığın ve sınava yakınlaştığın zamanlar olarak da nitelendirebiliz--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayımsı Kel Aslan -- 23 Kasım 2017; 15:32:38 >
  • Zaman akıyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biezard jer kullanıcısına yanıt
    daha 2 ay önce 9 ay kaldı diyorduk şimdi 7 ay kaldı ne çabuk geçti o 2 ay
  • Zaman para gibidir hocam. Harcamayı bilmezsen çabuk biter.
  • Sen birde mart-hazirani gor

• 1 aydır olduğum yerdeyim, lanet olsun ya. Ders dışındaki herşeyi kaldırıp atasım var. Zamanımı alıyor herşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 gün kaldı sınava
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sence süre yeterli mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

1 aydır olduğum yerdeyim, lanet olsun ya. Ders dışındaki herşeyi kaldırıp atasım var. Zamanımı alıyor herşey

hocam geçmişe çare yok. bugünden itibaren elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış, geçmişi düşünürsen yerinde sayıklamaya devam edersin
  • Kendim için olağanüstü hal ilan ediyorum beyler hayırlı olsun.
  • yarın 6 ay 29 gün kalacak :) 7 güzel rakam 6 güzel olmaz sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 23 Kasım 2017; 15:26:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Cormac

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

1 aydır olduğum yerdeyim, lanet olsun ya. Ders dışındaki herşeyi kaldırıp atasım var. Zamanımı alıyor herşey

hocam geçmişe çare yok. bugünden itibaren elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış, geçmişi düşünürsen yerinde sayıklamaya devam edersin

Haklısın hocam. Kendime çeki düzen vermeliyim.
  • Sıfırdan başlıyorsanız işiniz yaş. İleriyseniz bir kaç ay daha soru bankası çözüp sonra full deneme ve yapamadığın konuların üstüne gitmek en mantıklısı bence.
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Nıye yaş olsun ya milletin moralini bozmayın. Hedeflerine göre değişir bu. ilk 1000 olsa neyse. Adam belki 20-30 k istiyor ?
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Gerçekçi olmak lazım bence biraz daha başarılı ve mutlu olmak için. Yeni başlayan arkadaşlar da bence halledebilecekleri konuları seçip onların üstüne gitmeli. Atıyorum matematikten hedefi 35 değil de 20-25 koymalı ve o neti yaptırcak konulara odaklanmalı ve onlara tam yönelmeli, diğer zor konularda zaman kaybetmemeli. Amacım moral bozmak değildi
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Sifirdan basliyosaniz isiniz yas diyince benimde moralim bozuldu hocam . Ben 0 degilim ama durumum iyi degil. Hedefimde 15k

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Sifirdan basliyosaniz isiniz yas diyince benimde moralim bozuldu hocam . Ben 0 degilim ama durumum iyi degil. Hedefimde 15k
    oldu mu?

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Konuyu neden hortlatiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrulgm456

Konuyu neden hortlatiyorsun
    Zaman hizli geciyor degerini bilin diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.