Şimdi Ara

Tampon delindi [Foto]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus marka araç. Geçen park ederken, duvardan araca doğru çıkan bi inşaat demirini farketmediğim için tamponu deldi geçti.
    Kaskom var ama bozdurmayım diyorum bi de Bursa'da yaşıyorum bu mini onarım için autoking'e pek güvenmiyorum işçiliği iyi değildir diye.
    Bi oto-boyacıya sordum 150 tl istedi, hallederiz dedi.

En büyük korkum o boyanan yerin bas bas ben boyalıyım diye bağırması.
    Kararsız kaldım açıkçası. Sizce napayım. Renk farkı konusunda ne düşünüyorsunuz, başka nası giderilebilir.
    Sağolun.
     Tampon delindi [Foto]

quote:

Arkadaşlar bugün ustaya bıraktım arabayı ve halletti aşağıdaki gibi. Deliğin olduğu yerde en ufak bir sıkıntı yok, boya henüz atılalı 1 saat oldu. Yarın tekrar gidicem pasta için. Tamponun tam yarısı boyandı. Şu an çamurluk, kaput ile renk farkı belli oluyor, umarım kuruduktan sonra ve yarınki işlemden sonra daha azalacaktır. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Tampon delindi [Foto] Tampon delindi [Foto]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT -- 16 Mayıs 2014; 19:22:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

Focus marka araç. Geçen park ederken, duvardan araca doğru çıkan bi inşaat demirini farketmediğim için tamponu deldi geçti.
    Kaskom var ama bozdurmayım diyorum bi de Bursa'da yaşıyorum bu mini onarım için autoking'e pek güvenmiyorum işçiliği iyi değildir diye.
    Bi oto-boyacıya sordum 150 tl istedi, hallederiz dedi.

En büyük korkum o boyanan yerin bas bas ben boyalıyım diye bağırması.
    Kararsız kaldım açıkçası. Sizce napayım. Renk farkı konusunda ne düşünüyorsunuz, başka nası giderilebilir.
    Sağolun.
     Tampon delindi [Foto]

Bir sticker yapıştır zaten plastik paslanmaz çürümez.

• hocam orayı nasıl onaracakmış sordunuz mu? plastiği ısıtıp yama yapacaklarsa çık pis sırıtabilir siz autokinge gidin yaptırmasanız bile nasıl yapcaklarmış sorun sonra sanayide de sorun ona göre yaptırın derim bizde öğrenelim bu arada yarın öbür gün başımıza gelirse bu arada çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness88 -- 15 Mayıs 2014; 21:10:48 >
  • LeonarT kullanıcısına yanıt
    Aracanı boysaının aynısından kendin karıştırt . Boyanı kendin götür usta işçiliği yaptıktan sonra senin boya ile boyasın . Ben arka tamponu delmiştim ama bunun kadar bi delik değildi daha ufak bi şekilde bi tarafın diğerinin üstüne çıkması gibi bir delikti (ford focustu benimkide ) renault servisinde babamın arkadaşı olan usta bizim boya ile birlikte 80 tl ye birkaç başka ufal işle beraber halletmişti .
  • Siyah bant yapistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • park sensörü o deliğe sığarmı acaba?Yoksa delik büyükmü gelir.
  • Orayı maddeyle doldurup tüm tamponu boyayabilir.
  • Adamın dediği tamponu çıkartıp, iç tarafta kalan parçasını dışa bükücez, çelik macun ile boşlukları doldurup, zımpara ve boyama yapıcaz dedi. Birkaç ufak tefek çizik var onları da rötuş yapacak.

Bant yada stiker pek tarzım değil benim, yapmam öyle şeyler açıkçası.
  • Aynen bant yapistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonarT kullanıcısına yanıt
    ön tarafa park sensörü takıyorlar.delik büyük gelmezse yada birşekilde büyüklüğü halledilirse tavsiye ederim.
  • Bence birak kalsin cok onemli birsey degil sonra satarken milleti inandiramazsin delindigine

• quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

ön tarafa park sensörü takıyorlar.delik büyük gelmezse yada birşekilde büyüklüğü halledilirse tavsiye ederim.

Yok abi ya, o ne biçim iş olur öyle

quote:

Orijinalden alıntı: sdagli7

Bence birak kalsin cok onemli birsey degil sonra satarken milleti inandiramazsin delindigine

Fotoğrafta pek belli olmasa da, eşşek gibi bağırıyor ben deliğim diye, tamir şart yani.
  • Çok geçmiş olsun, aynı model ve renk araca sahibim.
    Şayet benim başıma gelse nazar boncuğu şeklinde stickerlar var onlardan deliğe denk getirerek yapıştırırdım.
    Yaptıracaksanız 150 lira çok fazla. O parayı vermeyin başka yerlerede bi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

Çok geçmiş olsun, aynı model ve renk araca sahibim.
    Şayet benim başıma gelse nazar boncuğu şeklinde stickerlar var onlardan deliğe denk getirerek yapıştırırdım.
    Yaptıracaksanız 150 lira çok fazla. O parayı vermeyin başka yerlerede bi sorun.

Abi o nazar boncuğu arabanın yakışıklılığını alır yerin dibine sokar ya :(
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Araştırayım en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

Adamın dediği tamponu çıkartıp, iç tarafta kalan parçasını dışa bükücez, çelik macun ile boşlukları doldurup, zımpara ve boyama yapıcaz dedi. Birkaç ufak tefek çizik var onları da rötuş yapacak.

Bant yada stiker pek tarzım değil benim, yapmam öyle şeyler açıkçası.

Ben arabayı vurmuştum sağ far tarafında ucu kırık yer vardı dayım boyacı olduğu için macun, zımpara, boya yaptı oldu. Yine işi bilen bir kişi anlayabilir orada bir şey olduğunu. Bir de usta vardı macun kendini atmasın dedi, bir şey olmaz dedi dayım. Yine sor başka yerlere nasıl yapılıyor diye.
  • Kenarlarını düzelt, bir şey yapıştır geç. Satarken de kimse sorun etmez, eden de ikinci el bakmasın. En fazla tampon fiyatını düş derler. Sen de tampon fiyatının yarısını düşersin, 150TL..
  • arkasından yama yapılıp önünden macun sıfır zımpara ve boya ile cillop gibi halledilir.
  • Ghia logosu yapıştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

arkasından yama yapılıp önünden macun sıfır zımpara ve boya ile cillop gibi halledilir.

+1 en sağlıklı yöntem olur bencede.
  • Kaskonuzun mini onarımı yok mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.