Şimdi Ara

Tampon delindi [Foto] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LeonarT

Adamın dediği tamponu çıkartıp, iç tarafta kalan parçasını dışa bükücez, çelik macun ile boşlukları doldurup, zımpara ve boyama yapıcaz dedi. Birkaç ufak tefek çizik var onları da rötuş yapacak.

Bant yada stiker pek tarzım değil benim, yapmam öyle şeyler açıkçası.

Dediğiniz gibi, tampon tairi ve boya ile çözülür.

Mini onarım ile halledilir.
  • auto king ' in işciliğimi iyi değil ? adamların işi direk bu ve iyiler verebilirsiniz
  • Güzel bir sticker yapıştır geç. :)
  • Nazar boncugu, sticker..

Birader yanlis anlasilmasin da boyle seyler sizin de tabir ettiginiz uzere apaci kiligina sokar araci oyle bir hata yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aklıma geldi.
     Tampon delindi [Foto]
  • İçerden doldurup dışardan macunlayacak sonra en az tamponun Yarısı boyanacak.. Otoking halleder

• Dokunma, kalsin öyle. Yasanmislik olsun. Tamponun yarisini boyamis olmaktansa delik olmasini tercih ederim. İkinci elde sorun yasarsin.

• dolgu yapılıp boyanınca hiç belli olmaz. tek dikkat edilmesi gereken boyanın tonunu tutturmak.
  • Yaptırmaktan başka çare yok o delik isterse 2 kat daha küçük olsun ama araca her bindiğinde gözüne batar ben burdayım dıye kendımden bılıyorum takıntı halıne gelır ıyı bır pazarlıkla 100 liraya yaptırmaya calıs derım ben
  • Tampon plastik zaten satarken boyalı demenize bile gerek yok önemsenmez pek. Tamponun amacı da bu zaten o yüzden boyanmasında bir sakınca yok bence. Ben de birkaç aya ön ve arka tamponu boyatacağım.
  • fiber ile yamarlar orayı zımparalayıp lokal boya atarlar. hiç bir şey belli olmaz iyi bir usta ise.
  • Aracı yaptırdım ve fotoğrafları ilk mesaja ekledim.
    Cevaplar için teşekkür ederim.
  • servislerde aracın kendi renginde bantlarla ve belli olmuyo ondan da yaptırılmabilirmiş siz yaptırdınız ama başkalari için düşünülebilir bir şey
  • LeonarT kullanıcısına yanıt
    boyada portakal kabuğu oluşmuş.Net yüzey elde etmeden ustayla işinizi bitirmeyin.Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.