Şimdi Ara

Tanınmış bir şarkıcı olmak istiyorum (videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi ye beni yeme

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

moralini bozacak türden eleştiriler yapabilirim ki benim söylediklerimle vazgeçiceksen zaten olmaz :) pm alayım

Canın sağolsun hocam

Başarılı, hatta bookmarklara ekledim ama bir gerçek varki justin bieber o videoyu attığında bu kadar ünlü olacağını tahmin etmemiştir, yada sarah ellen funny talent videosunu atmadan önce onun için sadece bir videoydu. Demek istediğim başarı genelde beklenmedik yerden geliyor, umarım bu genellemeyi aşarsın

Çok haklısın ne zaman ne olacagı belli olmaz bu işte.
    Ayrıca teşekkürler

• columbia records da sansini dene ama orada adami harcarlar daha sonra bi capitol records a da ugra orasi daha ilgili olur diye dusunuyorum

• Pm knk

• Pm atabilirsiniz hocam

• Teşekkürler. Up.

• Hocam bende pm alabilir miyim ?

Edit: kum gibi şarkısını dinledim çok güzel yorumlamışsın kardeşim eline sağlık harika olmuş,boş boş insanlari unlu yapacaklarina sans verseler nolur size ya,bu ulkede torpilin yoksa bi hiçsin.umarım hakettigin degeri bulursun dostum cok guzel sesin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 1 Mayıs 2015; 21:17:05 >
  • Pm alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM alabilir miyim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

Hocam bende pm alabilir miyim ?

Edit: kum gibi şarkısını dinledim çok güzel yorumlamışsın kardeşim eline sağlık harika olmuş,boş boş insanlari unlu yapacaklarina sans verseler nolur size ya,bu ulkede torpilin yoksa bi hiçsin.umarım hakettigin degeri bulursun dostum cok guzel sesin var

Çok sagolun hocam umarım. teşekkürler

• Pm

• Linki burada yayinla biz de girelim. Youtube daysa ve sesin iyiyse popüler olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: islazim

Linki burada yayinla biz de girelim. Youtube daysa ve sesin iyiyse popüler olursun.

https://m.youtube.com/watch?v=2X-_rx78m9w

Buyrun. Mobil linki. Teşekkürler

• Benim de 120 aboneli kanalim var. Yaza kadar ara verdim. Yazin seni önerilen kanallara eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: islazim

Benim de 120 aboneli kanalim var. Yaza kadar ara verdim. Yazin seni önerilen kanallara eklerim.

Çok sagolun hocam çok memnun olurum gerçekten

• Ses tonun güzel ama her konservatuar öğrencisi minvalinde. Seninde bildiğin gibi ün şarkı söylemekle olmuyor ne yazıkki. Senin daha çok garip bi projede sıyrılman lazım, ve sansasyonel bi giriş yapman lazım piyasaya. Bu kim ya demeli insanlar,tam o sırada şarkı seçiminle kıvırırsın bi ihtimal, ayrıca şarkı seçimlerin hep tonlamalı olsun dın dından kurtul. Yani insanlar seni neden dinlemeli? bunu düşün sana birşeyler katar başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 2 Mayıs 2015; 0:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Ses tonun güzel ama her konservatuar öğrencisi minvalinde. Seninde bildiğin gibi ün şarkı söylemekle olmuyor ne yazıkki. Senin daha çok garip bi projede sıyrılman lazım, ve sansasyonel bi giriş yapman lazım piyasaya. Bu kim ya demeli insanlar,tam o sırada şarkı seçiminle kıvırırsın bi ihtimal, ayrıca şarkı seçimlerin hep tonlamalı olsun dın dından kurtul. Yani insanlar seni neden dinlemeli? bunu düşün sana birşeyler katar başarılar.

Haklisin evet. Nasıl bir sıyrılma mesela. Kendi şarkımı yazip besteleme buna bir örnek olabilir mi?

• Pm alayım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.