Şimdi Ara

Tanışacak kız yok (durum ciddi) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
11.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hicmi libidonuz yok ya ne para statüsünden bahsediyon takıl kızlarla cinsel açlığıni gider en sonundada düzgün birini bulursun elbet. Zinaya karsiysan orasını bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dönemden beri çok yol katettim, farklı kızlar girdi hayatıma 31 yaşındayım. En uzun süreli ilişkim 6 ay sürdü, hayal kırıklıkları yaşadım, aldatıldım, acı çektim ve kırmızı hapla tanıştım. Daha doğru bakıyorum ilişkilere ve olaylara. Şurası bir gerçek, evlenme yolunda yaşayacağın ciddi bir ilişki için çok şeye ihtiyaç var. Ve toplum yapısı malesef çok bozuk. Hayatı yalnız yaşamamak da gerekiyor. İlişkilerde kuralları koyan, çerçeveyi çizen maskülen bir erkek olmak gerekiyor. Gerisi biraz da irademiz dışında, yaradanın takdirinde diye düşünüyorum.

• vay be 7 yıllık konu

• rogersin R kullanıcısına yanıt

Hala evlilikle kafayı bozma devam mı?

• türk kızı için ekstra çabalamayın bırakın onlar gelsin gelmezlerse de yabancı kızlara açılın

• rogersin R kullanıcısına yanıt
    Doktor kırmızı hap diye bi youtube kanalı var, sen de doktor olduğun için aklıma o geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-c9 kullanıcısına yanıt

Ne kadar safsata yorum olduğunun kanıtı, youtube da katarsis e konuşan faruk sabancının anlattıklarından buna denk gelince görebilirsiniz...

Bu kadın erkek ilişkisini ne kadar tip ile yorumlamak.

Kadınların ilişki yaşayacağı erkeklerde önceliğii TİP değildir!

Erkeğin yüzleşmesi gereken saygı-nezaket-özgüven...

Konun açıldığı tarih mesala 7 yıl önce ekonomik özgürlüğün baskın olduğu dönemler, 2 coğrafik konum metropol değil... Sosyal alan kısıtlı...

muhtemel 2005 - 2010 yılların da aynı konumda - metropol de yaşasaymış facebook üzerinden belirttigi gibi yazsaymış bu konuyu farklı şekilde açarmış...

Nasıl bu kadar hızlı kolay kız arkadaş edindim diye :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 27 Şubat 2023; 1:40:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.