Hocam ben de babama alacağım da, ürünü aldın mı? Memnun musun?
alınabilecek en iyi tans aletlerinden biri. kullanıyorum ve memnunum
ancak koldan ölçen cihazların daha doğru ölçtüğü söylense de acil durumlarda bu cihazları kola takıp ölçmek pek pratik olmuyor.özellikle yaşlılarda. o yüzden hem koldan hemde bilekten ölçen 2 adet cihaz aldım.
tansiyon aleti olarak alınabilecek bence 3 marka var 1.omron 2.panasonic 3.braun
gerisine bence güven olmaz sonuçta sağlık önemli bir konu.
Şöyle bir ipucu vereyim herhangi bir hastanede bilekten tansiyon ölçüldüğünü gördünüz mü? çocuklar oynasın diye bilekten ölçenleri alabilirsiniz :) capon markalardan şaşmayın, omron gibi. braunların ömrü caponlara göre kısa.
kesinlikle koldan, manşet ile ölçen ürünler daha stabil ve doğru sonuçlar verecektir. bilekten ölçenlerin hassasiyeti ve kalbe göre konumun değişkenliği sebebiyle koldan ölçüm daha mantıklı. en kaliteli olanı braun marka idi ama güzel pahalı fiyatları vardı. kampanya yakalarsanız braun makineleri iyi. ama ben evde felix ritma kullanıyorum. 100 tl civarı bir fiyata almıştım. annem, emekli hemşire ve onda eski tip pompalı tansiyon aleti var ve her ikisi ile yapılan ölçümler çok yakındı.