Şimdi Ara

Tarayıcılarım Sürekli Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opera da chrome de sürekli donuyor.twitche girerken oldu ilk sonra sürekli olmaya başladı.donuyor 30 saniye sonra kendine geliyor.ramim 16 gb ramdan kaynaklanacağını bilmiyorum olacağını sanmıyorum

• Tarayıcılarınızı resetleyerek denediniz mi. Eklentilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Loglar üzerinden sistem kontrolu ve çözümleri yaptırmak isterseniz;

https://forum.donanimhaber.com/sistem-kontrolu-ve-virus-temizleme--135009649

• Opera, Chrome, Microsoft Edge Chromium gibi tarayıcıların çoğunda donanım ivmesi bulunur. Donanım ivmesi ise GPU'nuzu kullanarak videoları oynatır yani çoğu şeyi ekran kartınızla yapar o seçeneği tarayıcı ayarlarından kapatmanız lazım sanırım.

• lyzerwrame teşekkürler sayende düzeldi.dediğin şeyi uyguladım.çok saol <3

• rica ederim ne mutlu bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar microsoft edge tarayıcısını severek kullanıyorum fakat son günlerde kullanılamaz hale geldi. Arama butonuna tıkladığım anda küçük kare şeklinde bir renk kümesi çıkıyor ve yazdığım yazıyı göremiyorum. Herhangi bir siteyi açtıktan sonra tarayıcının çeşitli yerlerinde sarı veya başka renk çıkıyor.Aynı zamanda açtığım sitelerde resimlerde açılmıyor.Bu sorunu hiçbir şekilde çözemiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.