Şimdi Ara

Tarifeme gelen indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki önceki konulardan bilirsiniz vodafone geçiş yaptığımı paylaşmıştım. Eylül ayından beri Redli 20+ tarifesini kullanıyorum aylık 125 liraya.

Tarife detaylarını bilmeyenler için ;

- 20+4 gb internet(4gb her ay geçiş hediyesi) , vodafone ve sabit hatlarla sınırsız diğer operatörlere ayda 3000 dakika.
    - Ayrıca video(youtube) , iletişim(whatsapp vs.) , sosyal(facebook,instagram,twitter) ve müzik(spotify vs.) pass var. Hepsinin kullanımı sınırsız internetten yemiyor. Kalan internetle sürekli netflix veya film sitelerinde takılıyorum

Geçen hafta bir numaradan aradılar hattıma tanımlı indirim olduğunu söylediler , başta inanmadım taahhüt süresini uzatmak istediklerini düşündüm ama gorüşmeden bir kaç saat sonra baktığımda tarifeme tam 40 lira indirim tanımladıklarını gördüm. Şuan aynı tarifeyi 85 liraya kullanıyorum. Belki sizinde tanımlı indiriminiz vardır bilemiyorum ama bunu yazmamın sebebi eğer ararlarsa ilk etapta dolandırıcı damgası vurmamanız çünkü bende öyle düşünmüştüm

Tabi ki emin olduktan sonra onay verin , telefondan onay alıyorlar. Ekte güncel tutarım ve tarife detayım var. Tekrar diyorum sizi ararlarsa diye böyle bir konu açtım , bilgilendirmek için. Çünkü bende ilk etapta dolandırıcı olma ihtimalini düşündüm. Saygılar,

Tarifeme gelen indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 19 Aralık 2019; 12:46:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hızın da iyiyse çok güzel

• Hocam aynı şey bana da oldu 29 tl ye 22gb verelim dediler şok oldum dedim kandırıyorlar mı ne sonra numarayı araştırdım vodafonenin numarası.bakalım bende de aktif olacak mı?

• ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt
    Belli olur aynı gün içinde hocam inşallah alırsınız. Telefon dolandırıcılığı o kadar arttı ki , insanlar her aramaya şüpheli bakıyor.

• Bölgenizde aldığınız hız ne kadar? Ben vf kullanırken 0.1 di genellikle. Foruma da onlarca hız testi fotoğrafı koymuştum.
    Kötülemek değil amacım, sizin bölgenizde hız iyiyse sorun yok demektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam istediğin gibi kötüleyebilirsin. Ben gerçekçi biriyim , bir şey kullanıyorum diye körü körüne asla savunmam. Her kullanıcı aynı kaliteyi alamıyor maalesef.

Ben yeri geliyor 30 yeri geliyor 4mbps hız alıyorum. Değişken yani. Ama şöyle bir şey var indirmeler dışında bu değişiklikler çokta rahatsız etmedi. Youtube 720 1080 izleyebiliyorum. Hızı asla TT veya Turkcell kalitesinde değil. Bazen veya bazı noktalarda aynı kalitede ama lokasyon lokasyon çok değişiyor.

Şunu diyebilirim kullandığım tarifeye göre ödediğim para çok ideal. Hiç internet paketimi takip etmem , youtube bi açarım uyuya kalsamda sabaha kadar otomatik oynar durur. Biliyorum çünkü internetimden yemiyor. Pakette de zaten çok internetim var , onlarıda netflix , dizi , film sitelerinde , indirmelerde kullanıyorum.

• antizero kullanıcısına yanıt
    Anladım sizi. İyiymiş açıkcası. Ben kısa süre önce Telekom a geçtim. Bundan önce uzun süre Vodafone kullanmıştım. Genel olarak memnun değildim. Bir seferinde Vodafone tv hediye verdiler kaç aylık unuttum. Birkaç sefer açtım ama sürekli duruyor internet hızının düşük olması sebebiyle. Çağrı merkezi talep oluşturmuştu, gelen cevap "bir sorun bulunamamıştır" olmuştu. Hareket halindeyken (örneğin otobüstesiniz) video açmak Vodafone da çok zordu. Bunlar benim kişisel tecrübelerim, kimseyi kötülemiyorum yani. Telekom a geçtikten sonra bu tarz sorunları hiç yaşamadım. Hareket halindeyken (örneğin otobüsteyken) video açıp izleyebiliyorum donmadan. Bu da bana yetiyor. İllaki Telekom un çekmediği yerlere denk geleceğim, belki hızının düşük olduğu yerlere. Kişisel tecübeme göre denk gelsem bile her haliyle Vodafone dan daha iyi bir şebekesi var.
    Bir de şunu söylemeden edemeyeceğim. Telekom da çağrı merkezini aradığınızda menülerde 0 tuşuna basınca direkt çağrı merkezine bağlanıyor. Vodafone da ise insana bağlanabilmek için çok uğraşıyorsunuz. Tabi Red öyle değildir belki ama sıradan müşteriler için çağrı merkezine bağlanmak çok zordu. Belki düzeltmişlerdir bunları bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tarife süresi bitmeye yakın mi aradılar?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Evet redde daha kolay baglanmak hocam. Ama sunu diyebilirim dedigin gibi seyahat halindeyken de genel olarakta TT daha iyi. Bende TT den geçtim. Sadece parasina gore iyi geliyor bana , icerikleri cok. Ama internet hizi asla bir turkcell veya turk telekom degil.

• TheCrutiaL T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 4.aydaydım taahhutumun , 125 liraya kullaniyordum. Hem 85e dusurduler tarifemi hem de kalan aylar icin her ay olmak uzere 2gb hediye eklediler.

Haklısınız.

Anladım kardeşim bende bu tarifeyi 105 tl ye kullanıyordum 3 ay dolmuştu

Sonra düşününce fazla geldi numaramı başka bir operatör e taşıdım

Acaba dedim biraz daha beklesemiydim?
    Belki bana da bu tarz indirimle gelirlerdi 😃

Nyse bakalım

• Vodafone da Turkcell de bu işi iyi yapıyorlar. Güzel tarife güle güle kullan.

• Eğer bölgede iyi ise Vodafone cidden iyi ancak çekim konusu iyi, hız düşük. Kapasite artırımı yapmiyorlar, hep aynı şebeke.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.