Şimdi Ara

Tarih mi diğer dersler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar edebiyat ve mat2 gömülmüş durumdayım ikisine günde 9-10 saat bakmaya konu yetiştirmeye çalışıyorum fakat tarihim 3 net anca çıkıyor.
    Elimde Limit Tarih SB var. Konu anlatımını açıp okusam kısa kısa not çıkarsam ardından test kitabını komple bitirsem yanlışları yanlara not ala ala tarihimi 7-8 dolaylarına çıkarabilir mi ?
    Buna günde 3 saat vakit ayırsam beni nereye taşır..
    Aynı zamanda İlyas Güneş ve ciddi Kadir Gümüş dinliyorum. Kadir hocanın anlattıklarını kısa kısa not tutup yazar-eser gibi bilgileri kağıtlara geçirip sürekli tekrar deniyorum üstüne limit sb çözüyorum.

Divan edebiyatını izliyorum şuan günde 4 saat kadar edebiyata bakıyorum. Matematikte maalesef karmaşık sayılara yeni geçtim Ona da en azından 5 saat bakıyorum diyebilirim. Ne yapmalıyım tarihi eklemek mi mantıklı olan yoksa edebiyat, matematik çalışma süresini arttırmak mı ?

Zaman çok kısıtlı ve ben net peşindeyim ..
    Edebiyatı bitirip 20 dolaylarına sabitlemek için bu 4 saat yeter mi tereddüt ediyorum keza matematik için de böyle bu durum. Tarihi ekleyip bu iki dersi aynı randımanda götürmek mi mantıklı yoksa direkt bu ikisine daha fazla yoğunlaşmak mı ?

• Hocam benim tavsiyem selami yalçın hocanın 7 günde tyt-ayt tarih kitabını alıp her gün bir bölümünü okumak. Bilmediğin tonlarca şey öğrenip netlerini yükseltebilirsin. Bu arada dediğim kitap soru cevap şeklinde hazırlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meduck

Hocam benim tavsiyem selami yalçın hocanın 7 günde tyt-ayt tarih kitabını alıp her gün bir bölümünü okumak. Bilmediğin tonlarca şey öğrenip netlerini yükseltebilirsin. Bu arada dediğim kitap soru cevap şeklinde hazırlanmış.
    Hocam peki videoları izlenmeli mi yoksa sadece kitap yeterli mi ?
    Bu kitapla birlikte limit sb bitirirsem beni 7-8 seviyesine taşıyabilir mi acaba
  • İmkani yok bence

Ben tarih meraklisi biriyim hep 10da 10 yapiyorum

Ama bazi denemelerde cok agir soruyolar benim bile tikandigim oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurgo U kullanıcısına yanıt
    Selami hocanın videoları çok uzun bu saatten sonra biraz zor olabilir. Limit konu anlatımlı kitabı iyidir onu da kullanabilirsin şahsen limit konu anlatımlı kitaba notlar alarak hocanın videolarını izleyerek tarihi bitirmiştim. Tarih hakkında başka bildiğim bir kanal yok. Kendine uygun olan kanalı bulabilirsin veyahut kendin konu anlatımlı kitaptan çalışarak da testlerini çözebilirsin. Ama yetiştirebilirsen selami hocanın videolarını da izleyebilirsin tabii ki. Bunların herhangi birisini yapıp gelişme gösterirsin elbet 7-8 nete de çıkabilirsin.
  • 10 neti bir göremedik be genelde 9-1 yapıyorum. Her denemede illa bir yanlışım olacak kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.
    Hocam 2x izlemiyorum, sıfırım hemde iki tane sb ye bakmaya çalışıyorum öyle olunca yavaş ilerliyordu 1.25 ile devam edip sb lerden birini sonraya saklayacağım bundan sonra ama edebiyata çok önem veriyorum çünkü şuan bu çalışma ile bile çözemem gibi hissediyorum ara ara...

Tarihte öyle 7-8 işte 9 seviyesine çıkmayı hiç mi hiç küçümsemiyorum hocam yanlış anlaşılmasın o yüzden sordum 3 saat verilse de imkansız mı diye.. Denemekten zarar gelmez, sanırım edebiyat için verdiğim süre yeterli bu durumda bu 3 hafta içinde bitirirsem deneme, bol tekrar ve daha çok tarihle yoluma bakarım. Açıkçası
    sosyal-1 31-32 üstü atmak için uyumamaya bile razıyım umarım başarabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurgo -- 30 Nisan 2019; 18:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda ilk defa panikten kafayı yiyorum var mı tarih için tavsiyesi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.