Şimdi Ara

tarkan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daisies tekrar tekrar dinledim ne var bulamadım yaf.Olur u biraz uzatıyo mu acaba yoksam?Bundan mı bahsediyosun...
  • wish10 aynen onu diyorum uzatıyo ve çok farklı bir ton kullanıyo ..çok iğrenç
  • insanları eğitimleriyle yargılamak bence doğru değil.Belki sana havalı bir tip geliyor ama bana da çok doğal ve sempatik geliyor.Hem okadar göz önünde bulunan bir insan sonuçta bırakta azcık (azcık ama) şimarsın dimi
  • selin tarkanı bende çok seviyorum ama sevgim onu eleştirmeme engel teşkil etmiyo.sevgi kör etmesin seniiiii
  • Ben hem sevmiyorum hemde elştiriyorum Valla reklam berbat tarkana bişe diyemeyeceğim.Tarkan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

nedir bu edalar yapmacıklıklar agzını yamultmalar filan.. üni mezunu bile degil evet.. herkes star gözüyle bakıyor.. ingilizcesi var diye kendini bişi sanıyo... gerci egitimle insan insan olmaz... eşşeklik baki kalır ama genede sevmiyorum..........

ne olacak ki üniversite mezunu degilse!?hayır mühendislik okuyup sarkıcı türkücü olmanın ne alemi var, aşın artık bunları.üniversite dediginiz 4 yıllık ya da 2 yıllık akademik bir egitim sureci, oyle universiteler var ki egitim kurumu demeye dmeye bin sahit ister, sosoyal aktivitesi sıfır olan, fakultelerin parti binalarından farkı olmayan universiteler var ulkemizde4 sene bu gibi ortamlarda bulunmak insana pek de birsey katmasa gerek.O 4 seneyi bitirenlerin pek de başı göğe ermiyo ayrıca maalesef ulkemizde.
    Konusmasını begenmemis olabilirsin bunu dile de getirebilirsin ancak sudan sebeplerle Tarkan a hakaret etmeyin.ingilizcesi olanlar elbette kendini birşey sanacak, ayrıca Tarkan kendini birsey sanmayacak da ben mi sanacagım ya da sen mi sanacaksın!?Kendisi pop müziğin mega starı.Birbirinden güzel sarkılara imzasını attı, sesi daha önce de belirttigim gibi en basarılı 2. erkek vokal seklinde bana göre
    Elestireceksen elle tutulur birseyler yuzunden elestir de birseye benzesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulReaver -- 13 Mayıs 2005, 16:28:51 >

• daisies tamam adam son kelimeyi uzatıyo ve farklı bi ton oluşuyo.Ne var bunda.Sen hiç düşündün mü kendin nasıl kullanıyosun kelimeleri?Sana saldırcı amacında sölemiyorum ama artık çok uzadı bu Tarkan'ın o kelimeyi uzatması.Adam ne yapsa zaten olay oluyo.Bu da onun gibi bir durum aslında.Adam öyle kullanmış keyfi bilir.Boşverin nasıl olduğunu yaf
  • wish10 be sadece fikrinizi sormustum... konuyu uzatma mevzuunda değilim anlıcan. ben sadece eleştiride bulunmuştum.
  • eren kurt kısmanmayalım arkadaşlar kabul etmek lazım adam ne etse olay oluyoooo
  • daisies haklısın adam ne yapsa olay oluyo.Severim Tarkan'ı.İyi çocuktur...
  • Yanlış duymadıysam tarkana bu reklam için 5 milyon dolar vermişler, ulan tarkana o kadar para vereceğine avea nın altyapısını düzelt, kızılaydan bile çekmiyor.
  • gayet guzel bır reklam olmus...dıger reklamlara bakarak...ayrıca sarkıda guzel
  • ben pek beğenmedim reklamı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: daisies

eren kurt kısmanmayalım arkadaşlar kabul etmek lazım adam ne etse olay oluyoooo

niye kıskanayım ben o adamı ya.zaen hiçbir yorumda bulunmadımki.Tarkan işte dedim.Anlayan anladı.

Tartıştığımız konuya bakın ya.Bize ne tarkandan.

Hadi kalın sağlıcakla...
  • bence avea tarkana okadar para verecegine servislerini duzeltse daha iyi olur. turkcell gibi heryerde cekse ve her nesajın anaında gitse zaten tarkana ihtiyacı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikci_23 -- 14 Mayıs 2005, 12:36:31 >
  • wish10 sev tabiii nede olsa karadenizli. sıcak kanlı o bakımdan
  • reklam gerçekten hiç bir şeyi anlatmıyor tarkan kendi reklamını yapmış.tarkan yine karizma karizma karizma...inşAllah yabancı albümünde de başarılı olur.yeni albümü için sezen aksudan söz alıyormuş.umarım ölürüm sana albümündeki gibi şarkıları güzel olur. ve karma albümünde ki gibi karizma olur

tarkan

tarkan

tarkan

tarkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesli_b -- 14 Mayıs 2005, 14:13:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Imaginary

Tarkan neden gelsin Türkiye ye AVEA gitsin holywood stüdyosuna...ayrıca o şarkı bence TARKAN ın yeni single kaseti için yapılmış herlade.....biraz bekleyin bu şarkısı kasette olacak....

arkadaşlar TARKAN megastaranladınız mı? ne söylese ne yapsa olay oluyor..hiç siz "Atilla Taş" ın konuşmasına dikkat ettiniz mi ? hayır çünkü o megastar değil.ayrıca önceden de dediğim gibi o reklamdaki sarkının tamamı bende var yani yakında kasette olursa şaşmayın.ayrıca ingilizce bilenlerin her zaman ayrıcalıgı vardır.sadece bununla kalmıyor dans etmesine bir bakın hangi erkek vokal onun gibi dans ediyor....bu reklamda daha çok fark edilen TARKAN mı AVEA mı oldugu ortada açık birşekilde duruyor...

• ne bu reklam mı diil mi belli diil klip gib olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: erciyesli_b

reklam gerçekten hiç bir şeyi anlatmıyor tarkan kendi reklamını yapmış.tarkan yine karizma karizma karizma...inşAllah yabancı albümünde de başarılı olur.yeni albümü için sezen aksudan söz alıyormuş.umarım ölürüm sana albümündeki gibi şarkıları güzel olur. ve karma albümünde ki gibi karizma olur

tarkan

tarkan

tarkan

tarkan

tarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ALLAH özenmişde yartmişşş.maşşallah tüü tüüt tüüüü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.