reklam gerçekten hiç bir şeyi anlatmıyor tarkan kendi reklamını yapmış.tarkan yine karizma karizma karizma...inşAllah yabancı albümünde de başarılı olur.yeni albümü için sezen aksudan söz alıyormuş.umarım ölürüm sana albümündeki gibi şarkıları güzel olur. ve karma albümünde ki gibi karizma olur
tarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ALLAH özenmişde yartmişşş.maşşallah tüü tüüt tüüüü
tarkaaaannn.hastayım ben bu adama yaa.... karızmaya bak..
Evet inat ettim netten buldum indirdim son kelimesi de "Yar ara beni arada bir sesini duyur yoksa bu ayrılıklar hepten çekilmez olur..." İşte arkadaşlar son cümlesi bu
Bana kalirsa cok orjinal olmus sanirim sevgilinden hic uzun vadeli ayrilmamissin !!!eger oyle olsaydi anlardin nedemek istedigini
yapmacık insannnnnnnnnnnnnnnnnn
quote:
Orjinalden alıntı: eren kurt
Reklamı izlemeye koyuldum.Baktım baktım reklam bittiginde ben hala bakıyordum.Tarkan,avea,köpek,arayan kişi ne alaka çözemedim.Reklamı düşünen düşünen arkadaşı tebrik ederim bayaaa güzel olmuş
ama şarkısı herzamankiler gibi in
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
yapmacık insannnnnnnnnnnnnnnnnn
git işine be var mı onun gibisi
tarkan valla boş adam.. amerikalara gidiyor studyoya giriyor kayıt yapıyor.. bi bakıyoruz gene fos.. maksat yabancı ülke.. hava olsun
TARKAN
en azından yurtdışına açılıyor.yada deniyor.takdir etmek lazım.
konuşması aynen dönmeler gibi
yurt dışında aldığğı başarıları neden görmezden geliyorsunuz her zaman sizin gibi diyenler ama hep çok satan o
ne başarısı norvello da en iyi sozyazarı odulu mu aldı veya altınplak mı aldı bi kere satmak onemli deil ona bakarsan eminem de satıyor ama boş satıyor
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
ne başarısı norvello da en iyi sozyazarı odulu mu aldı veya altınplak mı aldı bi kere satmak onemli deil ona bakarsan eminem de satıyor ama boş satıyor
satıyor haberde yapıyor seviliyor kardeş doğruya doğru şimdi yemeyelim hakkını
Erkeimmm :p
quote:
Orjinalden alıntı: erciyesli_b
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
satıyor haberde yapıyor seviliyor kardeş doğruya doğru şimdi yemeyelim hakkını
bu resimdeki yaa? tarkanın burnuyla ağzı bu kadar büyük mü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme