Şimdi Ara

tarkan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: çinli

quote:

Orjinalden alıntı: erciyesli_b

reklam gerçekten hiç bir şeyi anlatmıyor tarkan kendi reklamını yapmış.tarkan yine karizma karizma karizma...inşAllah yabancı albümünde de başarılı olur.yeni albümü için sezen aksudan söz alıyormuş.umarım ölürüm sana albümündeki gibi şarkıları güzel olur. ve karma albümünde ki gibi karizma olur

tarkan

tarkan

tarkan

tarkan

tarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ALLAH özenmişde yartmişşş.maşşallah tüü tüüt tüüüü

tarkaaaannn.hastayım ben bu adama yaa....
    karızmaya bak..

• yaaa bitiyom vbu adamaaaaaaaaaaaaaaa cyeni kaseti çıksaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wish10

Evet inat ettim netten buldum indirdim son kelimesi de "Yar ara beni arada bir sesini duyur yoksa bu ayrılıklar hepten çekilmez olur..."
    İşte arkadaşlar son cümlesi bu

Bana kalirsa cok orjinal olmus sanirim sevgilinden hic uzun vadeli ayrilmamissin !!!eger oyle olsaydi anlardin nedemek istedigini
  • yapmacık insannnnnnnnnnnnnnnnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: eren kurt

Reklamı izlemeye koyuldum.Baktım baktım reklam bittiginde ben hala bakıyordum.Tarkan,avea,köpek,arayan kişi ne alaka çözemedim.Reklamı düşünen düşünen arkadaşı tebrik ederim bayaaa güzel olmuş

ama şarkısı herzamankiler gibi in

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

yapmacık insannnnnnnnnnnnnnnnnn

git işine be var mı onun gibisi

• tarkan valla boş adam.. amerikalara gidiyor studyoya giriyor kayıt yapıyor.. bi bakıyoruz gene fos.. maksat yabancı ülke.. hava olsun
  • TARKAN

tarkan
  • en azından yurtdışına açılıyor.yada deniyor.takdir etmek lazım.
  • konuşması aynen dönmeler gibi
  • yurt dışında aldığğı başarıları neden görmezden geliyorsunuz her zaman sizin gibi diyenler ama hep çok satan o
  • ne başarısı norvello da en iyi sozyazarı odulu mu aldı veya altınplak mı aldı bi kere satmak onemli deil ona bakarsan eminem de satıyor ama boş satıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

ne başarısı norvello da en iyi sozyazarı odulu mu aldı veya altınplak mı aldı bi kere satmak onemli deil ona bakarsan eminem de satıyor ama boş satıyor

satıyor haberde yapıyor seviliyor kardeş doğruya doğru şimdi yemeyelim hakkını

tarkan

• Erkeimmm :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: erciyesli_b

quote:

Orjinalden alıntı: helloween

ne başarısı norvello da en iyi sozyazarı odulu mu aldı veya altınplak mı aldı bi kere satmak onemli deil ona bakarsan eminem de satıyor ama boş satıyor

satıyor haberde yapıyor seviliyor kardeş doğruya doğru şimdi yemeyelim hakkını

tarkan

bu resimdeki yaa?
    tarkanın burnuyla ağzı bu kadar büyük mü?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.