Şimdi Ara

TAŞERON İŞÇİLERE DEVLETTE KADRO VERİLECEKMİŞ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi mal gibi hissettim , ben okadar emek veriyorum uykumdan fedakarlıklar yapıyorum herşeyden soyutluyorum kendimi
    üniverste için , ama adamlar kalkıyor elin lise mezununu kadroya memur diye alıyorlar.
    ben mezun olduğumda bakalım sistem ne olucak.

hadi beni geçti , kpss hazırlanan bunca insana haksızlık değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenezz -- 22 Mart 2016; 14:19:46 >

• Değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye emek verdin de konusuyosun 3 kurusa çalışan sen değilsin tabii
  • Adam senle aynı işi okumadan yapabiliyorsa boşuna okuyorsun kardeş diplomaya para vermiyorlar yaptığın işe para veriyorlar

• 3 kuruşa çalışmamak için ben emek veriyorum ve emeklermn karlşı olacak
  • Bütün gün çay içip, kendini evrak işlerinden bitap düşmüş gibi yapan önlisann/lise mezunu memurlardansa, taşeronların daha fazla kadroda olmayı hak ettiklerini düşünüyorum.

• Krds Türkiye bura ne beklion

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlarım kpssye de sana da.. İşi bilen taşeron işçiler kadroya alınacak memur olacak tabi kitap başında dirsek çürüteceksen git mühendis ol o işçilerin başında dur. Hiçbir şey öğrenmeden üni bitirdim deyip atanmayı bekliyorsan çok beklersin. Hakeden taşeronlardır kadro onların hakkıdır
  • O kadro işi biraz karışık. Herkese vermiyorlar onu. Kriterleri var.

• Dayımda taşeron işçi olarak çalışıyor kendisi elektrik teknisyeni sabah 7-8 gibi gidip akşam 7-8 gibi geliyor programları olduğunda gelmesi 10-11 de buluyor.

Öncelikle o konu biraz karışık emek olarak bakarsan zaten taşeron dediğin çoğu adam öss ye girmiş adamlar senin kadar çalışmış adamlar. Az puan almış çok puan almış ama sonuçta emek vermiş. Emek olayını geç bir kere.

Adamlar 1.500-2000 lira para anca alıyorlar büyük ihtimal masabaşı iş yapanlardan çok daha fazla çalışığ. Sen kimsinde milletin rızkını sorguluyorsun anlayamadım ?

Allah korusun yarın sınavda başına bir şey gelse istediğini yapamayıp ilerde sende taşeron olarak çalışıp kadro beklesen biri sana bçyle bir ithamda bulunsa hoşuna gider mi ?

• Konuya açanın görüşlerine kıl oluyorum.

Bu arada yazacaklarımı yazmışsın kardeşim.En doğal hakları geç bile kaldı devlet kadrosuna alınmaları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.