Şimdi Ara

Taşınabilir piyano tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2000-2500 tl aralığına taşınabilir dijital piyano arayışı içerisindeyim. Yıllar önce bi ara piyanoya başladığımda yamaha dgx 650 kullanmıştım; fakat şuan onun fiyatı bütçenin üstünde.

Tavsiyelere açığım. Bu arada Erasmus için Letonya’dayım şuan. Belki burda enstrümanlar daha ucuzdur bilmiyorum. Siz 3000 tl ye kadar tavsiye edebilirsiniz. Duruma göre araştırırım.

Teşekkür ederim şimdiden.

Not: 88 tuşlu olmalı ve tuş sertliği ne kadar gerçeğe yakın olursa o kadar iyi olur. Yurtta kalıyorum geceleri kulaklık takarak çalacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 9 Kasım 2019; 16:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok araştırdım o fiyata var mı bilemiyorum fakat roland fp10 veya fp30 modellerine bakabilirsin.

yamahalar pahalı oluyor özelliklerine göre. p515 çıkmış bütün özellikler var neredeyse. ama fiyat uçuk.

kawai'ler aslında iyi gibi görünüyor fakat tuşlarında bozulmalar oluyor diyen yorumlar var internette. roland fp30 için sadece 1 nota kötü çalıyor diyenler var, onun dışında pek bir bozukluğu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.