Şimdi Ara

Taşra Tıp mı? Mezuna kalmak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı büyükşehirde yaşıyorsan sıkıntı. ama sıkıldıysan şehrin, dünyanın gürültüsünden güzel seçenek. bence daha güzel bile okunur taşrada çok fazla dikkat dağıtan etken olmayacağı için. ama diş de okunur bence, özel bi yerde çalışırsın veya yoluna bakılır işsiz kalmazsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynı lafları geçen sene de ben çok duyuyordum hocam, yok aileden ayrı okunmalı yok kendi kendine hayatla başa çıkmayı öğrenmeli şimdilerde pek bi gülünç geliyor bu laflar umarım bir gün demek istediğimi anlarsın, tercih sürecinizde yanınızda olacağım doktorum

• dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt

benim lafımı bana satma la mezun kütahyalı  

• 12ysen mantıksız değil

gelecek sıralamaya da bağlı

zaten doğuda yaşıyorsan yazıp gitmek de olabilir

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Sizce Harran mezunu olmak mi Ege tıp mezunu olmak mi 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konuyu dönüp dolaştırıp anlama şekline bak sen eğitim öğretimden muaf sayılman lazımdı umutsuz vakasın

• Allah'ın harranlisi bir sus 😃

sana daha fazla zaman ayırmayacağım, yıllardır sınavı kazanamayan bi dumplupınarlıya tıp mantığını anlatamam

• Harranda tıp mantığını öğrenmiş de cevap veremeyecekmiş çok üzdün:)

• Taşra tıp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sikko sınav sistemi olduğu sürece tutan yere gitmek lazım risk almaya değmez tanrı 25 tayfaya merhamet ersin

özel hastaneler dışında yani devlet hastanesinde muayene olurken diplomaya bakan bir tane hasta bile duymadım ?

• Mezuna kal.
    Senin tyt iyiydi zaten yanlis hatirlamiyorsam.Aytde duzgun calismamissin belliki onu da calisarak ilk 5kya garanti girersin,belki cok daha iyi de yaparsin.

• Bence taşra tıp.Sınav süreci çok yorucu

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hocam siz bu sene gidecek misiniz yoksa 25 sınavına girecek misiniz

• Bence hiçbir anlamı yok bitirdiğinde kimse nereyi bitirdin diye bakmayacak. Ama öğrenme meselesi sıkıntı olabilir. Onun içinde ortalamanı yüksek tutup geçiş yapabilirsin Atatürk tıp gibi vs. Zaten önemli olan genelde 4 5 6 daha doğrusu 6. Öncesinde gözünle görmediklerin hariç çoğu öğrendiklerini unutuyorsun zaten.

• Batıda otursaydin 1 sene daha hazırlan derdim ama zaten evin urfadaymis aile yanı yaz gitsin çok rahat oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt

Yüksek ihtimalle 25 tayfa oldum bakacaz sıralamaya göre

ya bu mantığı anlamıyorum  

acaba hiç randevu bulamadıklarında da dur şu doktorun yarına boşluğu var ama yozgatlıymış karslıymış deyip almayacaklarını mı sanıyorsun? millet randevu bulamıyor bi tane randevu iptal edilsin saniyeler içinde kapılıyor kimse de diplomaya bakmıyor. ayrıca devlet tıplar arasında öyle abartılacak kadar farklar yok mühendislikle karıştırmayın. tus da bireysel başarı zaten. hem diplomama göre gelmeyecek hastalar varsa zaten gelmesin onlarla uğraşılmaz türlü türlü huyları vardır.

fazla edit oldu kb ama şunu da ekliyim hacettepeden de mezun olsan karstan da mezun olsan devletin gözünde hiçbir farkın yok yine doktorsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 2 Temmuz 2024; 17:52:2 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.