Şimdi Ara

tata indigoya sizce hangi marka daha uygundur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar tata indigo marka araç aldım ama baya bir yakıyor yeni olduğu için mi bilmiyorum tüp takdırmak istiyorum 1.4 motor 2009 şimdiden teşekkürler ve km nekadar yakar tahminen

• benzinde ne yakarsa %35 %40 az yakar ama litre bazında değil para bazında
  • selam hasan kardeş zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama en başta sunu söylemek istiyorum tata gibi bir markayı neden tercih ettin buna maddi açıdan bakarsak cok küçük farklar ödeyerek daha ünlü servis ve parça agı cok geniş olan farklı marka araçlar alabilirdin onun üzerinde nasıl bir motor olduguna dair hiçbir fikrim yok ama 30 yıllık bir prensiple çalışan sulu gömlek sistemler oldugunu dğşünüyorum ... muhtemelen aracın cok nokta enjeksiyonlu ve 4 enjektörlüdür bu yüzden sıralı sistem lpg taktırman gerekir bunuda takan ustanın iyi bir usta olmasına dikkat et emme manifolduna yerleştirinen lpg enjektörlerinin bulundugu yer silindir içierisine yani subab arkasına olabildiğince yakın olmalı ki yakıt tasarrufun maksimum düzeyde olsun ..ve araç sıfırsa rodaj dönemini bitirmedi ise lpg kullanırkende normalden fazla yakarsın bunuda dikkate almalısın ... sonuçta lpg bir araçta %30 ile % 50 arasında bir tasarruf saglar ... aracının motoru lğg ye dayanabilirmi buda ayrı bir konu tabikide ... beni yalnış anlama fakat bence bu aracı sat en azından bir albea 14 fire motor veya clio gibi bir araç almayı tercih edebilirsin böylece lpg siz olarak hem tasarruflu hemde aracın ulaşabilecegi maksimum performansı alırsın hayırlı olsun aracın kazasız belasız inşllh ..

• selam sayın hasan bey tatalara servis garantisi altında okşan marka lpg sistemiyle anlaştılar bilgilerinize saygılarımla
  • teşekkürler arkadaşlar ben 2 aydır biniyorum ve çok memnunum bir sorun yaşamıyorum ve umarım yaşamam zaten param olsa fiat marka bir araç alırdım ne yazikki kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz o sebebden dolayı aldım düşünleriniz doğrudur ama türkiye şartları onu gösteriyor 13750 aldım anahtar teslim monifot falan demişsiniz o konuda bir bilgim yok enjektörler ön trafda manifotda arkada komik oldu ama teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.