Şimdi Ara

Tatil.name.tr - Ucuz Tatil Köyleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site Açıklaması : Ucuz tatil köyleri hakkında detaylı bilgiler vermek aynı zamanda tatil köyleri arasında fiyat bakımından uygun olanları listelemek amacıyla açılmış bir site. Sitede resim albümü, video albümü ve tatil kliplerinede ulaşılabilir. Bazı önemli tatil linkleri paylaşımlarıda mevcut. Site konu olarak neden tatil köyünü seçtiğini ise şuradaki konuda detaylı olarak vermiş.

Site Adı : Tatil.name.tr

Site Adresi : www.tatil.name.tr

Site hakkında ki yorumlarınızı ve önerilerinizi Donanım Haber kullanıcıları olarak sizlerden bekliyoruz.

• sinop ve samsunda kiralık dupleks yazlık verebilirim
    denize 50 metre

yazlık ve pansiyonu olanlar burda diğer üyelere yardımcı olursa memnun olurum
  • Sitenizde kullanılan Türkçe'yi anlamak için çok uğraştım ama farkettim ki sitedeki Türkçe'yle benim bildiğim aynı değil. Dolayısı ile ucuzca hazırlanmış bir site gibi göründü gözüme. Sitenizin ciddi olmadığını düşünüp kapattım.

Örnekler;
    1-Pansiyonların hemen hemen hepsinde kahvaltı vermezler.
    2-Fakat 5 liraya yediğiniz döner hem lezzetli olur hemde sizi emin olun doyurmaz.
    3-2. yemek içten bile olmadığı o dakikalarda yemiş olmanın vermiş oldu iç psikoloji ile yemeyeceksinizdir.
    4-Biraz olan açlığımız denizde harçanan kaloriler ile arttı.
    5-Ardın birşeyler yeme zamanı hemde ciddi birşeyler siz o an çok açsınız ve 2 döner sizi ancak doyuracaktır.
    6-Şimdi biraz hava serinlemeye o keskin güneş kaybolmaya başlamaklı.

Lütfen eleştiri olarak kabul edin. Aşağılamak gibi bir niyetle yazmadım kesinlikle ama güzel Türkçe'mize özen göstermediğiniz için ayıpladım doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.