< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tatil yapmaktan çalışmaya zor fırsat bulan öğretmenlerin daha verimli değerlendirilmesi
-
-
Öğretmenlerinde çok da umrunda,
Haziran ve eylül ayları arası osura osura yattıkları yerden senin açtığın konundan bile haberdar dahi değiller ;))
Tasa ettiğin şeye bak :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 4 Temmuz 2024; 1:42:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O nasıl laf sokuş, aman tanrım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedeler basmış burayı, alın ilaçlarınızı uyuyun.
Katıldığım önerme. Ek olarak bor biliyorsunuz ülkemizin en önemli katma değerlerinden, bor fabrikasında deterjan yapımına da yardım edebilirler.
Behzat üretim bandında çalışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Temmuz 2024; 8:48:38 >
Twitter'da hepsi belli ediyor kendini. Herkese küfür edip duruyorlar, burada olduğu gibi 😉
Japonya ve çin'deki gibi 12 saat çalıştırılmalılar
Her mahalleye dersi olmayan öğretmenlerin çalışması için fabrika açılmalı
-
Hatta zorunlu işci kampları filan kuralım değil mi?
-
Öğretmen maaşı asgari ücret olsa bile deli gibi talep olur böyle rahat meslek hiçbir yerde yok
bakanlık maaşlarına acilen bir düzenleme yapmalı kolayca kazanılıp okunup bu denli rahat çalışıp 4 ay yatıp en niteliksiz insanlardan oluşmaya aday bu meslek grubunun şu anda yine her zamanki gibi tatil yapmakta olan mensuplarına kesinlikle 40-50 bin lira çok.
en azından yazları maaşları 20 bin bandına indirilse ülke ekonomisi açısından bir nebze daha iyi olabilir.
-
-
4 ay yatan öğretmenler beddua etti herhalde, telefonun panelinde boydan boya yeşil çizgi oluştu
-
Öyle yapacam zaten
-
Ne var bunda gülünecek? Kpss , mülakat vs atandıktan sonra bir de 2 sene akademide vs bol şans. Toplam 4+2 sene öğretmen oldum diyemiyorsun artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 4 Temmuz 2024; 23:27:24 >
Yav kardeşim ne zorluyordunuz.
Yaz tatilini 6 hhafta yapacaksın.
İlk ve son hafta da okulda ol diyceksin tamadir. Boşa kasmaya gerek yok . Hala 3 ay tatil üzerinden giderseniz bu işin içinden çıkamazsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu açan çok komik.Bu ülkede öğretmen olma şartlarında seni dışarda mı bıraktılar canım benim. Git ol . Tutmuyorlar sizi
Bakan buralari okusa ülkeye büyük faydasi dokunur
Bu meslek bedavaciliktan uzaklastirilmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bakanlık maaşlarına acilen bir düzenleme yapmalı kolayca kazanılıp okunup bu denli rahat çalışıp 4 ay yatıp en niteliksiz insanlardan oluşmaya aday bu meslek grubunun şu anda yine her zamanki gibi tatil yapmakta olan mensuplarına kesinlikle 40-50 bin lira çok. en azından yazları maaşları 20 bin bandına indirilse ülke ekonomisi açısından bir nebze daha iyi olabilir. |
Öğretmenlerinde çok da umrunda,
Haziran ve eylül ayları arası osura osura yattıkları yerden senin açtığın konundan bile haberdar dahi değiller ;)) Tasa ettiğin şeye bak :( |
Dedeler basmış burayı, alın ilaçlarınızı uyuyun.
Katıldığım önerme. Ek olarak bor biliyorsunuz ülkemizin en önemli katma değerlerinden, bor fabrikasında deterjan yapımına da yardım edebilirler. Behzat üretim bandında çalışsın |
Öğretmen maaşı asgari ücret olsa bile deli gibi talep olur böyle rahat meslek hiçbir yerde yok
|
Japonya ve çin'deki gibi 12 saat çalıştırılmalılar
|
Benzer içerikler
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- ankara en iyi dershane yorumları
- atölye eğitim ücret
- obp ne kadar geri atar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X