Merhabalar, bu pandemi dönemi iyice canlar sıkıldı kafa dağıtmak için tatile gitmeyi düşünüyoruz. Yıllarca Marmaris'e gidiyordum artık değişiklik olsun istedim. Kız arkadaşımla 7 gecelik tatil yapacağımız bir yer düşünüyoruz. Kaş'a yükseldik yerler baktık falan lakin güzel yorumlar kadar kötü yorumlar da var. 2 gün Kalkan'da tatil yaptım diyeceğim lakin 2 gün tatil sayılmaz tam fikir sahibi olamadım. Temmuz ortası-sonu ya da Ağustos başı gibi düşünüyoruz. O bar senin bu bar benim tipler değiliz. Hoş müzik çalan bir bar ve soğuk bira olan bar tercihimiz. Güzel denizi olan, antik kenti - kültürel mirası olan bir yer de olsun istiyorum, bütün gün denizde yatmak istemiyorum. Kuşadası sanki olmaz sadece 1 gün geçirdim ama çok sarmadı gibi. Marmaris zaten olmaz çok gittik. Datça güzel lakin 7 gece sıkılırız gibi. Side'ye gitmiştim güzel ama küçük bir yer 7 gece sanki fazla gelebilir. Ege'nin aşağı kısımları ve Akdeniz büyük ihtimal olacak da neresi emin değilim. Sevgili dostlar yardımcı olursanız seviniriz. |
Bildirim