Şimdi Ara

TATTOO!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dövme yaptırıcam ama çok marjinal komplike bişi değil yazı yazdırıcam bunun için istanbulda önerebileceğiniz tattoocular?

• quote:

Orijinalden alıntı: <gargamel>

arkadaşlar dövme yaptırıcam ama çok marjinal komplike bişi değil yazı yazdırıcam bunun için istanbulda önerebileceğiniz tattoocular?

Anadolu yakasında oturuyorsan kadıköydeki dream tatoo yu öneririm ben çok beğendim yazı yazdırdım memnunum :)
  • klotz K kullanıcısına yanıt
    yeri önemli değil gidebilirim bi çok yere önemli lan güvenebileceğim bir yer
  • quote:

yeri önemli değil gidebilirim bi çok yere önemli lan güvenebileceğim bir yer

O zaman kadıköy deki leman kültür ün oradaki dream tattoo ya güvenebilirsin. çok temiz iş yapıyorlar, cemil ve emre var zaten onlar yapıyorlar çok da profesyoneller. instagramdan incelemek istersen profillerini belrtebilirim.
  • klotz K kullanıcısına yanıt
    OLUR BAKARIM TABİ ORDA FALANMI ÇALIŞIYOSUN YOKSA ASDHFBA
  • Yok hayır ama uzun araştırmalarım sonunda kendi dövmemi orda yaptırdım
  • Memnun musun oradan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende düşünüyorum ama sanırım benim önce cesaretimi toplamam gerekiyor :)

Dövme yapılırken ne kadar acıyor acaba? Çevremdekiler çok değil falan diyo ama güvenemiyorum. Acıyosa da söylemezler çünkü :
  • quote:

Orijinalden alıntı: _witch_

Bende düşünüyorum ama sanırım benim önce cesaretimi toplamam gerekiyor :)

Dövme yapılırken ne kadar acıyor acaba? Çevremdekiler çok değil falan diyo ama güvenemiyorum. Acıyosa da söylemezler çünkü :

eğer ne yaptıracağıne ve nereye yaptıracağına karar verdiysen acıyı hiç düşünme bile

• quote:

quote:

eğer ne yaptıracağıne ve nereye yaptıracağına karar verdiysen acıyı hiç düşünme bile

Kolumun içi tarafına isim yazdırmak istiyorum, gerçi yazdıracağım isim de 4 harfli sanırım hala kararsızım

• quote:

bende ilk başta acır diye düşündüm ama hiç acımıyor desem yeri, yoksa bu kadar insan niye yaptırsın ki :)

• Benimde gonlum var ama kararsizim hala. Gecici falan dedim de onlarda cok dandikmis. Hint kinasiyla en fazla elimize cicek yapariz otesi yok

• Bugün yaptırdım dirsek bilek arasına.. Resmen acıdan kıvrandım. İyi karar verin ve iyi dövmeciye gidin. Benim dövmeci arkadaşım ve gerçekten sanatçı... Ama acıyor şimdiden söyleyeyim. İsim yazdıracak olanlara bir şey demiyorum ama figür yaptıracağınız yeri iyi seçin... omuz ve sırt en ağrısız olan bölgeler. Diğer bölgeler fena...

• Yaptirma knk

• Yürü be helal hazır yazdırmışken "Khanaru" da yazıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.