Şimdi Ara

Tavsiye Edermisiniz ? İlk Kez MSI alacağım? GV72 GTX1060 7700HQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir şey sormak istiyorum bugün dell ve omen arasında kararsız olup bir bilgisayarcıya gittim modelleri incelerkek dell e yönelecektim zaten kafam bir süredir karışıkken adam daha da çok karıştırdı..Bir tane MSI modeli önerdi sıfır kapalı kutu yurt dışından gelmiş Gv72 modeli faturalı bir ürün kutusu falan kapalı daha hiç açılmamış baktım.. 1060 Ekran kartı 17 inc 7700hq işlemci var 16GB Ram var 5.500 TL ye bıraktı..TR de olan bir model değil dedi ama alınır mı ?

Sizden ricam önerirmisiniz nasıldır ?

Garantisi 1 Yıl mı oluyor öyle dedi galiba ?

Servisi neresidir Msı ın kim bakar iyimidir ?

Üründe sorun yaşarmıyım ?

Teşekkürler cvp için hiç msı kullanmadım hep duysamda o yüzden fikir alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam modeli yazarsaniz daha net yardimci olabilirim. . GV72 yok nette 1060 ekran karti olan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet Türkiye de yok bende tam uzun uzadıya alamadım kodunu GV72 ile başlıyordu ama donanım bu şekilde

16 GB RAM DDR5

Gtx 1060 Ekran kartı 4 yada 6 emin değilim

7700 HQ işlemci

17 inc

Temel özellikler bunlardı.

Donanım olarak bana fazla bile ben dediğim gibi dell mi olsun omen mi olsun diye gittim Acer nitro yu soktu orada kafama o da vardı alabilirsen de MSI ı al dedi adam..

Bende MSI hiç kullanmadım, Servis olayını Fiyat/Performans durumunu, ve tavsiyelerinizi merak ettim kullanıcı deneyimi olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.500 tl fiyatı çok iyi. Bahsettiğin donanımlara sahip modelleri 6500-7000 tl civarına alabilirsin.

- Bu modeli öneririm.

- Uluslararası garanti 1 yıl.

- Servisi = Servispoint. Sorunsuzdur, hatta Gigbayte'a da bakar.

- Eğer arızalı değilse sorun yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.