Şimdi Ara

TAVSİYE ETTİĞİM ŞAMPUAN MARKALARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
12
Favori
31.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepfear7

Hangi kategori şampuan lazım?

Hocam bonacure dökülme önleyici kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ilk kullandığım günler dökülmeyi azaltmıştı gerçekten lakin sonradan tekrar dökülmeye başladı hatta arttı eskiye nazaran da.Şekillendirici kullanmıyorum , fön çekmiyorum eskisi kadar.Ne kullanmamı önerirsiniz ?
  • Gliss kesinlikle onermem sacımı döktü kırdı sertleştirdi kısaca içine etti ben kullanmayı bıraktım evdekiler de kullanmış biraz bı nası sampuan dediler bana herkezin sacını mahvetti kesinlikle önermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MG33

Gliss kesinlikle onermem sacımı döktü kırdı sertleştirdi kısaca içine etti ben kullanmayı bıraktım evdekiler de kullanmış biraz bı nası sampuan dediler bana herkezin sacını mahvetti kesinlikle önermem
    Arkadaşlar buradaki tavsiyeleri göz önünde bulundurarak internette fiyat araştırdım ,alttaki link çıktı fiyat olarak uygun görünüyor orjinal olmasında veya diğer herhangi bir problem içerirmi,tavsiyede bulunurmusunuz?

http://urun.n11.com/dokulme-karsiti-urunler/schwarzkopf-3d-men-dokulme-onleyici-sampuan-1000ml-P92891741

• quote:

Orijinalden alıntı: nonpassaran

Arkadaşlar buradaki tavsiyeleri göz önünde bulundurarak internette fiyat araştırdım ,alttaki link çıktı fiyat olarak uygun görünüyor orjinal olmasında veya diğer herhangi bir problem içerirmi,tavsiyede bulunurmusunuz?

http://urun.n11.com/dokulme-karsiti-urunler/schwarzkopf-3d-men-dokulme-onleyici-sampuan-1000ml-P92891741

Alıntıları Göster
    şampuan mampuan yalan yaf.hepsi para tuzağı,hepsinin içinde bir dolu kimyasal mevcut.bana göre en mantıklısı en doğalını bulabilmek.ben bulabilirsem doğal zeytinyağlı sabun alıcam.yıllardır o şampuan bu şampuan gezioz ama genetiğinde varsa kıçını da yırtarsan saçların gidiyor ama şampuanlar ve dış etkenler bu dökülmeyi hızlandırıyor.benim saçlar ince telli ve bayağı bir seyrek halde şu an.en azından sabun kullanıp saçlarım dolgun görünüyor :) şampuanla sabah yıkadığımda en fazla 2 saat sonra tekrar saçlarım sönük hale dönüyor. bana göre bakım kremi felan pek faydalı deil.en güzel bakım badem yağı felanla olur :) işin uzmanları bu yorumuma nasıl cevap verir bilmiyorum ...
    mesela deepfear7 nickli arkadaş ilgili ve herkesi aydınlatmaya çalışıyor. bazı markalar öneriyor ama benim gibi saçları incetelli ve seyrekleşmiş kişilerde naıl etkili olacaktır tereddütteyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle-1453

şampuan mampuan yalan yaf.hepsi para tuzağı,hepsinin içinde bir dolu kimyasal mevcut.bana göre en mantıklısı en doğalını bulabilmek.ben bulabilirsem doğal zeytinyağlı sabun alıcam.yıllardır o şampuan bu şampuan gezioz ama genetiğinde varsa kıçını da yırtarsan saçların gidiyor ama şampuanlar ve dış etkenler bu dökülmeyi hızlandırıyor.benim saçlar ince telli ve bayağı bir seyrek halde şu an.en azından sabun kullanıp saçlarım dolgun görünüyor :) şampuanla sabah yıkadığımda en fazla 2 saat sonra tekrar saçlarım sönük hale dönüyor. bana göre bakım kremi felan pek faydalı deil.en güzel bakım badem yağı felanla olur :) işin uzmanları bu yorumuma nasıl cevap verir bilmiyorum ...
    mesela deepfear7 nickli arkadaş ilgili ve herkesi aydınlatmaya çalışıyor. bazı markalar öneriyor ama benim gibi saçları incetelli ve seyrekleşmiş kişilerde naıl etkili olacaktır tereddütteyim :)

Alıntıları Göster
    Beyler saçlarım çok asi zor şekil alıyor ve yıkadıktan sonra elektriklenme kabarık oluyor.

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Şampuanı alsam sorun düzelir mi? Önerir misiniz?

• quote:

Sana katılıyorum aslında en iyisi dogal sabun kullanmak bıttım sabunu saç dökülmesine çok iyi geliyormuş turistler türkiyeye geldiğinde bıttım sabunu almadan gitmiyorlarmış haberlere de çıkmıştı bnde araştırdım gerçekten saça çok iyi geliyormuş. Ayriyeten defne sabunu ve papatya sabunuda saça parlaklık verip dolgunlaştırıyormuş

• quote:

quote:

Sana katılıyorum aslında en iyisi dogal sabun kullanmak bıttım sabunu saç dökülmesine çok iyi geliyormuş turistler türkiyeye geldiğinde bıttım sabunu almadan gitmiyorlarmış haberlere de çıkmıştı bnde araştırdım gerçekten saça çok iyi geliyormuş. Ayriyeten defne sabunu ve papatya sabunuda saça parlaklık verip dolgunlaştırıyormuş

Alıntıları Göster
    hocam bıttım sabunu felan iyi demişsin de .en doğalını bulmak zor işte.bıttım defne zeytinyağı papatya lavanta karışımı bir atom sabun olsa ne güzel olur.amma da çok şey istedim ben :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Beyler saçlarım çok asi zor şekil alıyor ve yıkadıktan sonra elektriklenme kabarık oluyor.

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Şampuanı alsam sorun düzelir mi? Önerir misiniz?

Up
  • quote:

quote:

Up

Alıntıları Göster
    http://sachane.com/loreal-density-advanced-yogunlastirici-sampuan-500-ml.html

Arkadaşlar şiddetle öneriyorum,yaklaşık 5 aydır kullanıyorum,saçı seyrek,doğru dürüst şekil almayan arkadaşların sorunları için birebir harika birşey.

• quote:

hocam bıttım sabunu felan iyi demişsin de .en doğalını bulmak zor işte.bıttım defne zeytinyağı papatya lavanta karışımı bir atom sabun olsa ne güzel olur.amma da çok şey istedim ben :D

Satılıyor ve en babası bu sabunlarin 10 lira

• quote:

quote:

Satılıyor ve en babası bu sabunlarin 10 lira

Alıntıları Göster
    nerede satılıyor hocam.bir ismi var mı ve ne kadar güvenilir?
  • quote:

nerede satılıyor hocam.bir ismi var mı ve ne kadar güvenilir?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar asi saçlar için Bonacure asi saçlar mı Kerastase discipline mi hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azzazelll

Arkadaşlar zamanında sizlere sorduğum şampuanı alıp kullanmaya başladım yaklaşık 1 ay kadar önce, şampuan 3d man root activator.

Saçım ciddi olarak dökülmeye başladı, amacım saçımı korumak güçlü tutmaktı fakat farkedilir şekilde dökülüyor şuan bunun sebebi şampuanın gürleştirmeden felan önce böyle birşey yapmasımı yoksa baltayı çok yanlış taşamı vurduk yardımlarınızı bekliyorum.

• Bu market sampuanlarinin daha faydasini gormedim ben aksine denicem diye saca zarar verdim dokulme oldu..bence sampuan kullanmayin ben artik yesil sabunla yikiyorum saclarim ustura vurdurdum dokulmede bitti cikinca dokuluyosa ustura vurmadan geciremezssiniz 1 kere sart nerdeyse yasaminiz boyunca benim elime bir tane bile gelmiyor kil su an eskiden sacimla oynasam dolu sac gelirdi beyler care ustura vurduracaksiniz kel kalmak istemiyosaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Bonacure hair activator şampuanı değiştirme üstüne kullandığın ürünler saç dökebilir onun yerine bonacure hair activator tonik ile güçlendir
    Kerastase Discipline Bain Fluidealiste şampuanını kullanan var mı acaba tavsiye eder misiniz?
  • Erkek tipi saç dökülmesi olanlar öncelikle saç derisini kurutmaları gerekiyor. Seba Med 'in saç dökülmesi için ve Yves Roche'nin hiç bir kimyasal katkı içermeyen saç dökülmesini önleyici beyaz bakla çiçeği özlü şampuanını öneririm

• BarışN kullanıcısına yanıt
    Kerastase yi nerden temin ediyorsun

• furkanbirgul F kullanıcısına yanıt
    İnternetten. Şahane, kızmoya gibi sitelerden alabilirsin. Başka sitelerde de var.

• furkanbirgul F kullanıcısına yanıt
    Sachane den alıyorum hocam ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan saçlarım çok kısa yazın 4 numara yapmıştım işte 2 ay geçti ancak kısa. Bende uzatıcam saçları yani 8-10 cm yapıcam. İnce telli ve mat saçlarım hacimlendirici şampuan veya başka ürün tavsiyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.