Şimdi Ara

Tavsiye ve görüşleriniz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus M5A97 Le R.2.0
    Fx 8150
    GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL10 Dual Kit Ram
    Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit
    Corsair 240GB Force GS Serisi Sata 3.0 SSD
    Everest 600W Güç Kaynağı
    COOLER MASTER SEIDON 240M SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

işlemciyi aldığımdan beri o.c li olarak 4.4 Ghz te sorunsuz olarak kullanıyorum (Anakart VRM kısmı aşırı ısındığından yüksek devirli fanla soğutuyorum hali ile çok ses yapıyor :) ). Elime biraz para geçtiği için sistemde bi kaç değişiklik yapmak istiyorum. Bu işlemci ile Crossfire yapsam sıkıntı yaşarmıyım, ek olarak aşağıdaki parçaları almayı düşünüyorum.

CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI
    Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit (Crossfire için)
    ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950

• Merhabalar, Rog serisine geçtikten sonra VRM için düşünmenize gerek kalmaz, modüler olması bakımında NEX750G düşüne bilirsiniz ama CX750 de gayet yeterli, kısacası buraya kadar seçimleriniz çok güzel. Ekran kartları için eğer 1080p'de oynayacaksanız 2 Gb gayet yeterli ama ileride sorun yaşayabilirsiniz. İki tane 270X ile genel olarak 60 Fps'nin üstünde bir performans alacaksınız, alacağınız bu fazla Fps'yi size yansıtabilecek bir monitörünüz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 19 Ekim 2014; 18:58:38 >
  • ilgin için teşekkürler monitor olarak bir adet AOC 23" D2367Ph 3D LED-IPS bir adet te ASUS 23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED monitor kullanıyorum. monitorlerden çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boel

ilgin için teşekkürler monitor olarak bir adet AOC 23" D2367Ph 3D LED-IPS bir adet te ASUS 23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED monitor kullanıyorum. monitorlerden çok memnunum

O halde çok iyi, AOC monitörünüz Crossfire düzeneğini mantıklı kılıyor, bir önceki mesajımda belirttiğim çerçevede istediğiniz ürünleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Çok saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boel

Çok saolun

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.