Şimdi Ara

Tayfun Kumaş' da (Tayfunkey) Türkçe Yamalarını Geri Çekti!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 lira için ortalığı ayağa kaldıran ve şirketi mail yağmuruna tutanlara elden ele kına dağıtımını yapabiliriz.

Keyifli oyunlar(!)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• T2 oyun yapmayı bırakmış, Türkiye'deki yamaları kovalıyor. Onlarca T2 oyunları dururken gidip de özenle bazılarını seçiyor. Daha bizim bile adını sanını duymadığımız merdiven altı bir forumda ki yamaları ne hikmetse T2 farkedip ihtar gönderiyor. Bak sen şu işeee yaaav... Bunlar hep ameriganın oyunları... Çekemiyolar bizii kıskanıyolar. Hep o dış minnaklar var ya onların işi...
    Arkadaşlar, içeriği tam okudunuz mu? "Ayak yapıyorsun, 20 lira tatlı geldi vs..." ne demek ya? Ne yapayım sizin 20 liranızı? Ezbere konuşmayın. Bakın bakalım para talep eden mi var? İndirin oynayın, güzel güzel yorumlar yapın. Bu bana yetiyor.
    (Biraz atarlı oldu) :)

En son TechnoGame olarak senelerdir Türkçe olmayan Mafia 3 Türkçe yamasını, ücretli çevirilere tepki olarak ücretsiz yayınladık. Konuda da bu işe karşı olduğumuz yazıyor. Bakabilirsiniz.

Her neyse...

Belki çoğunuzun doğum tarihi olan 2006 senesinden beri, yani bu işleri öğrendiğim günden beri severek mod yapıyorum. Kimseden zerre kuruş istemedim. Bağış butonu koydum, çok az kişi umursadı. Paypal kapanınca da doğal olarak kalktı. En Para'da deneyeyim dedim, o hiç olmadı. Onun dışında herhangi bir ücret ya da benzeri bir şey talep etmedim. Etmeyeceğim de. Olur da video çekersem, izleyin de reklamlardan gelir gelsin derim ayrı. :)

Take2'nun OyunÇeviri'ye de müdahalesinden sonra kişisel blog sitemde derlediğim tüm Türkçe yamaları ve modları her ihtimale karşı kaldırdım. Bana herhangi bir ihtar ya da telif de gelmedi. OyunÇeviri ve Anonymous'un RDR2 yamasının ardından neredeyse tüm Rockstar oyunlarında bir parmağım vardı. O yüzden sıra bana da gelmeden kaldırdım. Haberler ve dedikodular belki doğru, belki yalan. Asıl gerçek ortaya çıkana kadar da kaldırdığım gibi kalacak. Çünkü kimse ile uğraşmak ve tartışmak istemiyorum. Sizden beklediğim bir teşekkürün sonu seneler sonra stresten ibaret oldu. Hakaret, küfür, saçma sapan tipler vs...

Yazıda da belirttim. Başka sitelerde ve forumlarda modlarım ve yamalarım mevcut. Hafif Google araması ile oralardan indirebilirsiniz.

---

RDR2 konusunda da destek verdim. Ücretli yamaydı, olsun. Çocuklar gayet mükemmel bir şekilde çeviriyordu. Yapabileceğim herhangi bir şey varsa yapmak istedim. Diğer yamalar için DM'den yazan ve yardım etmeye çalıştığım herkes gibi. O da tarihe karıştı artık. İlerde Hugo'ya küfreden çocuk efsanesi gibi konuşuruz :)
  • Kaç para ulan bir 20 lira kaç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • He canlarım aynen aynen, koskoca firma 8 10 sene önceki yamayı kaldırtacak. Uyanın gençler uyanınnnn. Size oyun yapıyorlar. Akılları sıraca ders verecekler size. L.a noire max payne mafia 2 falan hiçbirine uyarı gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T2 oyun yapmayı bırakmış, Türkiye'deki yamaları kovalıyor. Onlarca T2 oyunları dururken gidip de özenle bazılarını seçiyor. Daha bizim bile adını sanını duymadığımız merdiven altı bir forumda ki yamaları ne hikmetse T2 farkedip ihtar gönderiyor. Bak sen şu işeee yaaav... Bunlar hep ameriganın oyunları... Çekemiyolar bizii kıskanıyolar. Hep o dış minnaklar var ya onların işi...
  • Geri çekme değildir. Haber kaynağına göre kaldırmadır.

bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarışGürbüz -- 23 Eylül 2020; 16:25:46 >
  • Take-Twenty

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para ne tatlıymış be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 2 aya her şey düzelir gençler, merak etmeyin. Başka oyunlar oynayarak keyif çıkarın. Hazır uzaktan öğretim bir de.

• İyi oldu bence insanlar kaldırılsın diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    İngilizce bilipte bilmeyenlerin halini anlamayan bencil insan davranışı :)
  • çok da fifi çekerse çeksin. yol verin gitsin tayfuna.

bu işler 20tele ile başlar sonra 30-40-50 diye gider.

sağacak inekleri başka mercilerde arasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 25 Eylül 2020; 12:3:51 >
  • Saçma sapan işler. Bunlarin yamasina muhtaç gibi davrananlar yüzünden böyle durum. Boşverin abi kaldiran kaldirsin bir sekilde oynanir oyunlar gene

• Şuana kadar COD:MW3 Türkçe dublaj dışında Türkçe yama kurmuşluğum yoktur bilgisayarıma. Birkaç kişi yüzünden sevdikleri oyunları Türkçe oynamak isteyenlere oldu tüm olan. DH'deki ölücülere müstehak böyle şeyler. Bu adamları şikayet edeceklerine firmalara Türkçe lokalizasyon istiyoruz, bölgesel fiyatlandırma istiyoruz diye mail yağmuruna tutsalardı, bugün bunları hiç konuşmuyor olurduk.
  • İngilizce bildiğim için beni ilgilendirmeyen bir konu, dil öğrenin kimseye muhtaç olmayın gençler yoksa böyle bir tane adamın eline bakar durursunuz.

• Forumda cebinde akrep olan hak hukukçu bir güruh var insanları örgütleyerek yapımcı firmalara şikayet ettiren
    Heh onlar amaçlarına ulaştı artık bu foruma yama mama yok
    Güncel yamalardan horizon yamasını kullanıyorum oyun yama ile beraber daha çok zevk veriyor
    Çeviri ekipleri iyiki dhden ayrılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F845E7A86

Bu mesaj silindi.
    Değil mi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.