AMA BENİM İLK HEDEFİM DE 33000 ŞU GÖRÜNÜME BAKIN DEHŞET MAKİNA
benimde makinist aynen ... parçalar var elimde onlardan yola çıkarak üretime girişiriz e52500de var hedeflerde zaten e52500 boyanacak
selam arkadaşlar eger yapılacaksa bence boyama yoluyla yapmayalım derim kaplamayı fotograflardan yaparsak bence cok doga güzel ve kalıcı olur diye düşünüyorum gerekirse bir tane 33 her acıdan resmini cekeriz seslerni kayıt yapar dosyalarını oluşturur yapa biliririz diyorum kapinini olsun herşeyi yapıla bilir tek parcadan atolyeden cıksın bugun inanın gec gidiyorum ve akşam yanıma alırım de22000 ile de22000 model kaplamalaırn resimleri vardı görmeniz için eklerim resim bölümüne
zaten tarık bey modellemeleri siz degerli gurup üyelerinin görüşleri dogrultusunda yapılacak modeller aslında şöyle düşünüyorum şafak beyin elinde programı vardır modelleme konusunda ufak bir açıklama yaparak programı bizlere gönderir diye düşünüyorum bizde programı kulanıp biran önce modellere başlasak diyorum hemde şafak beyin askerligi bitene kadar ögrenmiş modelleri yapmış oluruz.
evet bence bu cok güzel fikir en azından belirli bir seviyeye gelmiş oluruz sözlerinize katılıyorum elimden geldigince programları hayarlama işini hızlandırıyorum hatta şafak beyle birkez daha görüşmek için anakaraya gidecegim önümüzdeki günlerde müsait oldugu bir gün orda olmazsa ben kendisinden alır programları size ben dagıtırım
tamam tarık bey size güveniyoruz bizleri anlatın yapacaklarımızı hedflerimizi gurubumuzu şafak beye.
evet tarık abi bencede açıklamalı olsun.
DE 22044 VE İMDAT EKİBİ
e hadi bakalim
planlarımda enveriye-kütahya var 20 km araları.
tsrRoute_Malohitovka_v1_0 elimde bir tane rota var cok güzel telgraf direkleri var sinyallar var tek hat ama istayon olarak kulanılan kısımlar hemen hemen 6 hatlı 8 hatlı makinis kardeş tam senlik gibi aktivite yapıla bilir güzel bir hat bol bol vagon ve tren konula bilir bence harika birşey hatla ilgili resim almadım ama akşam biraz gezdim güzeldi..türkiyenin yollarına benziyor aslında bunun üzerinde degişiklik yapılsa türk binaları isastonları isim verilip yapıla bilir cünkü hat bana daha cok degişiklige hazır gibi geldi
tamam tarık bey routenin ismini aldım bulup incelicegim.
arkadaşlar bunlar bizim Dizel Hidroliklere Benzemiyormu DH
evet benziyor genellikle bazı lokolar birbirine benzer.
makinist birde bişey danışacam bizim turk makaslarını buldum routese shapesini texturesini attım fakat 2 dosya kaldı oda routesin o bölümünün ana dosyasının içine atılacak sigsfcr ile sigcfr olmazı gerekiyor onun üstüne atınca routeste sinyal eklicem ama o routese girmiyor nereye atıcam o iki dosyayı aynı dosya aynı yerde var ama ben başka sinyal eklemek istiyorum??
routeye train simulator route editör bölümüne girip sinyal ekleyebilirsin
ama işte eklemem için sinyalin dosyalarını ilk önce oyuna atmam gerekiyor sigcfr adlı dosyalar var onların üstüne yazınya route editore girmiyor o bölüme.
sinyal dosyalarını eklemeden gir route dogru calışıyorsa route editörden sinyal eklemeyi dene
şimdi hiç bir dosya yüklemedende route editörden sinyal ekleye bilirsin.