Şimdi Ara

TDA2822m entegreli sterio anfi devresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde TDA2822m entegreli sterio anfi devresi var ne yaptıysam şarz cihazı bağlayınca çıkan paraziti kesemedim bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesaja eklenen görseller:

TDA2822m entegreli sterio anfi devresi

• Pcb şeması bu şekilde devrenin yani devrede çok fazla eleman yok

• Elinizdeki devreyi dokumanda belirtilen standart uygulamaya benzetmeye çalışın.
    Ayrıca besleme hattına da en azından 470uF lık bir kondansatör bağlamayı ihmal etmeyin.

http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/25057/STMICROELECTRONICS/TDA2822M.html
  • Devreyi bu ay yaptım. Bas, tiz ayarıda eklendi, kulaklık için harika çalışıyor.
    http://320volt.com/tda2822m-kulaklik-amfisi/
    Buna bakın belki hata vardır.
  • cybertrol kullanıcısına yanıt
    Devre geneline ekranlama yapın, yani boş alanları GND ile doldurun. Besleme girişine 470uf ve 100nf kondansatör bağlayın. Sorununuzu büyük oranda çözer. Cep telefonu adaptörü yerine modem adaptörü kullanırsanız daha iyi ses alırsınız, 5V da yüksek seslerde boğulma bayılma olabilir.

Yine de tatmin olmadıysanız TEA2025'i bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Nisan 2016; 11:43:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sorunu buldum devrede sadece girişte kondansatör olduğu için devre kısık seste parazit yapıyordu şimdi ek olarak devreye
    1 tane 100uF kondansatör girişe ilave
    2 tane 220uF kondansatör çıkışa
    2 tane 104 mercimek kondansatör
    2 tane de 4.7k direnç ekledim
    Sorun çözüldü
    Devrenin ilk hali resimdeki gibiydi
    @01myavuz arkadaşımızın attığı linkdeki devre bord üzerinde mükemmel sonuç verdi benim anfi devresinin boyu küçük bir hoparlör kadar dı ama şimdiki yapacağım devrenin boyutları biraz büyüyecek ama onu da asgari düzeye indirecek kadar ince bir çalışma yapıcam
    Bu mesaja eklenen görseller:

TDA2822m entegreli sterio anfi devresi TDA2822m entegreli sterio anfi devresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hifi toroid trafo
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.