Şimdi Ara

TEB [Çiçek ve Kuyum Alışverişinizin 14'ü Bizden] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
18
Favori
21.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an mesai saati dışı ve alış satış fiyatı arasında yüksek bir makas olur. Mesai saatleri içinde bakmak lazım aradaki farka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Etugrul oldu arkadaslar. Müşteri hizmetleri onayladi. Ben çekimi bonus kredi kartı kısmından cektim. 100.95 liralık altin aldim.

100.95 TL lik nasıl aldınız?

0.61 gram alıp hesaba havale ettirdim. Büyük ihtimalle yarın gönderirler.

1 gram alıp 10 lira zarar edeceğime bu şekilde 4 5 lira zarar daha mantıklı.

https://www.etugrul.com/altın-transfer/bütçenize-göre-altın/

Buradan alabilirsin

hocam gece ben de alacağım paraf kampanyası için. etugrul ve altungold cumartesi pazar hesaba aktarabiliyor mu?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    cumartesi aktarır pazar aktarmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Delpo41

Bankalar arasında bu kadar fark olmaz, olmamalı. Mümkün olabildiği kadar mesai saatleri içerisinde işlem yapmaya çalışın çünkü mesai saati dışında bankalar alış-satış makasını açar bankalar. Belki teb satışını mesai dışında satmışsınızdır ondan arada bu kadar fark olmuştur.

teb şu anda 156.5

ziraat 159

Hocam şuan demiyoruz mesai saatleri diyoruz şuan açık kuyumcu ve banka var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende altungold dan alırdım ama teb cok dusuk orandan bozuyor. Kuveyt teb e göre çok daha iyi orandan bozduruyor.

Teb'de de kuveyt'de işlem yaptım.teb daha yüksek bozuyor.hatta ben bir miktar fiziksel altını kuveyte koydum sonra teb e eft yaparım diye ama altın eft si yokmuş keşke bunu önce bilseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

quote:

quote:

quote:

Bende altungold dan alırdım ama teb cok dusuk orandan bozuyor. Kuveyt teb e göre çok daha iyi orandan bozduruyor.

Matematik konusunda zayifsiniz sanırım en iyisi deniz ve TEB bozuyor

Matematik konusunda iddialı değilim ama bizzat sattım. Kuveyt 160 dan teb 155.5 aldı. Bunun içinde matematik profesörü olmaya gerek yok

Hocam siz yanlış saatte altın alis-satis yapmışsınız hataniz orda Kuveyt Türk ile TEB kıyaslanamaz TEB ve Denizbank en iyisi Kuveyt tek olumlu yanı mesai saatleri dışında bile bozulduğunda makas azdır pazartesi saat 9:30 dan sonra her iki bankanın alış ve satış rakamlarına bakın hata yaptığınızı anlarsınız insallah 155.5 TL'ye bozmamissindir

155 kusurlu bir rakama bozdurdum. Sinirlendim hemen hesapları kapadim. İlk normal sitesine girdiğimde dediğiniz gibi en iyi fiyatı veren bankalardan biriydi. Boz durmaya gelince çok kötü bozdurdu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Matematik konusunda iddialı değilim ama bizzat sattım. Kuveyt 160 dan teb 155.5 aldı. Bunun içinde matematik profesörü olmaya gerek yok

Hocam siz yanlış saatte altın alis-satis yapmışsınız hataniz orda Kuveyt Türk ile TEB kıyaslanamaz TEB ve Denizbank en iyisi Kuveyt tek olumlu yanı mesai saatleri dışında bile bozulduğunda makas azdır pazartesi saat 9:30 dan sonra her iki bankanın alış ve satış rakamlarına bakın hata yaptığınızı anlarsınız insallah 155.5 TL'ye bozmamissindir

155 kusurlu bir rakama bozdurdum. Sinirlendim hemen hesapları kapadim. İlk normal sitesine girdiğimde dediğiniz gibi en iyi fiyatı veren bankalardan biriydi. Boz durmaya gelince çok kötü bozdurdu.

hocam mesai dışında bozum yapmışınız neyi savunuyonuz hala. buyrun 15gün önceki işlemmi atayım.

TEB [Çiçek ve Kuyum Alışverişinizin 14'ü Bizden]

• Başlık yanıltıcı 300tl ye 42diye düşündüm sonra buraya yazılanlardan fark ettim her 100e 14 imiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    kuyumcuya 3 kez 100lira çektirsek olmuyor mu ben mi yanlış algıladım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam mesai dışında bozum yapmışınız neyi savunuyonuz hala. buyrun 15gün önceki işlemmi atayım.

Sizden kanıt istemedim hocam.

Ben kendi yaşadığım durumu paylastim.

Böyle bir uygulama var ise de cok sacma bir uygulama.

Dükkan kapandı 5 lira daha ucuza sat mantığı da yanlış bir mantik.

Eğer öyle birşey varsa benim için daha karlı olur.

• unchange U kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ama aynı gün aynı yerden 1tanesi dahil olabilir şartlarda göremedim.

Ben sms ile katılmadım cepteteb uygulamadan katıldım onay mesajı geliyor mu? Bana gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • #002# # kullanıcısına yanıt
    Bir tek Kuveyt Türk h.içi 24saat avantajlı kur sunuyor diye biliyorum. Diğerleri saat 5 den sonra makas aralığını açıyor

• inexo kullanıcısına yanıt
    tanıdık kuyumcuya gidip 3 farklı gün de 100 lira çekip çeyrek altın almak en mantıklısı sanki ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Dostum uye isyeri derken cok takip edemiyorum bu tur sicak firsatlari bilgim yok acikcasi teb in ozellikle pos cihazi mi olmasi lazim yoksa bonus ozellikle tum poslar dahilmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Etugrul oldu arkadaslar. Müşteri hizmetleri onayladi. Ben çekimi bonus kredi kartı kısmından cektim. 100.95 liralık altin aldim.

100.95 TL lik nasıl aldınız?

0.61 gram alıp hesaba havale ettirdim. Büyük ihtimalle yarın gönderirler.

1 gram alıp 10 lira zarar edeceğime bu şekilde 4 5 lira zarar daha mantıklı.

https://www.etugrul.com/altın-transfer/bütçenize-göre-altın/

Buradan alabilirsin

Hocam sadece Kuveyt Türk bankası altın hesabına mı yollanıyor bu sitede?

Ayrıca paraf ve bonus pos var mı?

Site üyeliğimi onaylamadığından bekliyorum size soruyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Altungold dan bir işlem yaptım ve müşteri hizmetleri ile görüşerek sektörü sordum.

Mücevher gümüş saat kategorisinde geçiyor dedi. Kampanyaya dahil olur mu dedim, alt sektör kuyum görünüyor dahil olur dediler.

Bonus mu sectiniz

Diğer kart mı

moka mı

• damienn kullanıcısına yanıt
    Sevgililer günü bonusu kuyumda geçerli mi acaba? Birde altungold anlaşmalı mı?

• bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    Bonus seçtim.

• suaybdeniz kullanıcısına yanıt
    Altungold anlaşmalı işyeri ancak sevgililer günü değil de pos kuyum olarak tanımlı olduğundan 14 TL lik indirimden faydalanabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: unchange

kuyumcuya 3 kez 100lira çektirsek olmuyor mu ben mi yanlış algıladım ?

"Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir."
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.