Şimdi Ara

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
17
Favori
24.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cepteteb olmadı. MH'yi aradım, "sistem arızalı ekranları göremiyoruz, 1-2 saat sonra tekrar arar mısınız" dediler.

• mastercard olmuyor galiba. Online işlemlerde kampanyayı göremedim.

• az önce kullandım indirim düşüyor,ödeme aşamasında düştüğü için diğer indirimlerle birleşiyor.

• Cepteteb kart mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pelerinli_Keltos kullanıcısına yanıt
    Üniversiteb yazıyordu hocam yeni gelende teb yazıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal kartlar master sanal kart visa ama indirim düşmüyor TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM 

• BENDE de düşmüyor

• tam banka kartım hayret visa olacak diye sevinmişken mobil uygulamada kampanya detayına visa kredi kartı için diyor :(

• müşteri temsilcisinin yazdığı cevap, üzgünmüş TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM 

Alıntı

metni:
    Kontrollerimi sağladığımda sepetinize kampanya olarak daha önce sona erecek öncelikli kampanya olan "Süpermarket Ürünlerinde 150 TL ve Üzeri Alışverişe 25 TL İndirim!" kampanyası uygulandığı için TEB Visa kampanyasının uygulanamadığını görüntülüyorum. Bu sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirildiği için buna manuel olarak müdahale gerçekleştiremiyorum. Bu durum adına üzgün olduğumu belirtmek isterim.
  • market alışverişi ile birleşiyormuş görüntüsü var ama birleşmiyor aslında, ödediğiniz miktara dikkat edin. 131,29 ödemem gerekirken 156,29 görünüyor ,yani 25 düşmüyor

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

market alışverişi ile birleşiyormuş görüntüsü var ama birleşmiyor aslında, ödediğiniz miktara dikkat edin. 131,29 ödemem gerekirken 156,29 görünüyor ,yani 25 düşmüyor

Ürünler227,44 TL

TEB Visa Kart ile ödemelerde 200 TL ve üzeri alışverişe 50 TL indirim-50,00 TL

Süpermarket Ürünlerinde 150 TL ve Üzeri Alışverişe 25 TL İndirim!-25,00 TL

Genel toplam152,44 TL

hocam 25 indirimden sonra 200 tl aldım ikisi birleşti.227 tl yerine 152 tl ödeme çıktı.

• teb visa kart nedir arkadaşım..

• Jayus kullanıcısına yanıt

Bende düştü

• Takip

• VİSA KREDİ KARTINDA DÜŞÜYOR SADECE.ARTIK SANAL VİSA KREDİ KARTI DA DÜŞÜYOR.

BANKA KARTLARI VİSA OLSA DA DÜŞMÜYOR.

KART BİLGİLERİNİ GİRİP SONRAKİ ADIMA GEÇİNCE DÜŞÜYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 3 Eylül 2021; 21:49:1 >
  • chatlaxs kullanıcısına yanıt
    Sisteme manuel müdahale edemiyorlar mağduriyetinizi izlemekle yetiniyorlar 😣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Market alışverişi ile bir türlü birleştiremedim.. 25 TL indirim görüntüden ibaret...

Edit : Yeni hesap indirimiyle düşüp düşmediğini deneyen olursa, konuya etiketleyerek yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelerinli_Keltos -- 1 Eylül 2021; 22:15:2 >
  • teb visa banka kartıyla düşmesini umuyordum ama düşmedi maalesef :(

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.