Şimdi Ara

Tek ders sınavı hakkında ve üniversite kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bu sene lise bitti ama alttan tek dersim var üniversiteyide kazandım ama bakanlığın yaptığı açıklamaya göre tek ders sınavları eylülün 3. haftası olucak ama üniversite kayıtları 5 eylülde son bu konu hakkında bilgisi olna varmı daha sonradan diplomayı alıp kayıt yaptırabilirmiyim üniversiti arıyorum ama öğrenci işleri yerinde değil bilgisi olanlar yardımcı olursa sevnirim

• Geçici mezuniyet belgesi midir nedir ondan alabiliyordun sanırım. Üniversite yerine lisene sor bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off benim bildigim kayit icin diploma lazim. Kayit gunu kayit yaptiramadiysan mazeret kayitlari var da ertesi gun falan oluyor. Uni.nin kayit kilavuzuna bak bence. Bi caresi dusunulmustur :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazeret kayıtları diyiorsunuz anlıyorumda bu sene bu tek ders sınavları eylülün 3. haftasında olucak nerdeyse üniversite açılcak ben daha lisede tek ders sınavına girmiş olucam üniversiteyi aradığımda daha bize bi bilgi gelmedi diyorlar eylülün 5i şuan son kayıtlar gözüküyor diyolarda geçiçi mezuniyet belgesini eylülün 5ine kadar alabilirmiyim bildiğim kadarıyla geçiçi mezuniyet belgesini sınavdan sonra veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.