Arkadaşlar x360 ı neredeyse 1 haftadır açmıyodum en son halo3 oynamıştım geçen hafta az önce biraz açıp takılıyım dedim tek kırmızı ışık yanıyo power tuşuna basınca ve E 74 hatası veriyo service falan bişey yazıyo...Neden olabilir bağlantı kablolarını söktüm taktım yine aynı...Geçenlerde makinam görüntü problemi yapmıştı board değiştirdim sapasağlam çalışıyodu birden böyle bişey oldu...Nedir bu?? napıyım?? Deli oldum yeni oyun siparişleri verdim yarın gelcek...Önemli bişey mi bu arkadaşlar??
Dostum ben enson bu hatayı aldığımda hoca direk sela okumaya başlamıştı geri dönüşü pek olmayan ölümcül bi hata hdd veya dvd romun board'la iletişim hatası diye halk arasında tabiri vardır
gitti mi yani makina
Geçmiş olsun dostum bir kurban daha gitti.Cihazı parça parça satıp yeni board'lı xbox 360 alman dileğiyle.
Geri dönüşü imkansız mı beyler bunun yani benim bildiğim 3 kırmızı ölümcül diğerlerinin çözümü var ya daha bugün para yolladım yarın ninja gaiden 2 falan glecekti of yaaaa kesin gitti mi şimdi bu makina durduğu yerde öldü mü? başlarım böyle işe ya bari oyunları almasaydım ulan...sabaha kadar içecem anasını satıyım kafam attı ya
dostum az biraz işten anlıyosan aç makinayı biraz kurcalayarak 3 5 gün belki idare edebilirsin hani aldığın oyunları bitir bari nasıl olsa mefta olmuş boardı çıkar alkolle bi temizle hava tabancasıyla iyice bi ısıt belki idare eder
daha 2 ay önce yeni board taktırdım şey dediler 3 ay içinde arıza olursa getir dediler götüreyim mi bi sonuç alabilir miyim götürürsem? Bir de salonda falan denemeye gerek yok demi hiç
3 ay garanti verdilerse sabahtan damla oraya belki bişiler yapabilirler nerde değiştirdin boardını ?
Tolga dostum konsolun ne modeli kaç üretimli ?
ÖZkan elektronik sirkeci de var ya dvd hacker...Sabahtan gidemem ama yarın bi arayı konuşurum olmazsa kargolarım sorun olurmu ki kargoyla çünkü ben bahçeşehir deyim bana çok uzak sirkeci.Bir de kargo parası girsin anasını satıyım.GEçen gün ray ban gözlüğüm çalındı iki gün önce 500 liralık gözlük,Tekstil işine girdim 1 mal satamadım,şimdi de bu sıyıracam birader yaa 1 hafta içinde çöktüm resmen...
JArkin dostum 2006 haziran üretim ntscj asia premium pack geçen sene şubat da almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: weysex
3 ay garanti verdilerse sabahtan damla oraya belki bişiler yapabilirler nerde değiştirdin boardını ?
Dwd hacker garanti verdiyse %100 tutar Turgay abi çok güvenilir biridir yeterki garanti süresini doldurma sen
baktım şimdi süre dolmamış mart ın 21 inde teslim aldım makinayı 20-21 i gibi işte bu ayın 20 sine kadar yolu var bakalım konuşayım,götüreyim bi dvd hacker a...
quote:
Orjinalden alıntı: jakin33
Dwd hacker garanti verdiyse %100 tutar Turgay abi çok güvenilir biridir yeterki garanti süresini doldurma sen
quote:
Orjinalden alıntı: jakin33
valla orası öyle çok iyi bir adama benziyor benim makinayı da yaptı garantisini de verdi , şimdiye kadar bi yamuğunu görmedim...
Arkadaşlar bu hatayı alıpta tamir ettiren biri yok mu gördüğünüz duyduğunuz...Birazdan abdes alıp 3 kulhu bi elham okıycam öyle deniycem bir de çünkü oyunlar az önce geldi kargodan ve içlerinde ninja gaiden 2 ve gta4 var bu oyunlar elimde şu an makina tam arkamda duruyo kafayı yememk elde deil yaa
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11
Arkadaşlar bu hatayı alıpta tamir ettiren biri yok mu gördüğünüz duyduğunuz...Birazdan abdes alıp 3 kulhu bi elham okıycam öyle deniycem bir de çünkü oyunlar az önce geldi kargodan ve içlerinde ninja gaiden 2 ve gta4 var bu oyunlar elimde şu an makina tam arkamda duruyo kafayı yememk elde deil yaa
garantisi varmış işte cihazın zamanı geçirmeden yaptırın
hata kodları 1102......Bilgisi olan var mı?
quote:
iş işten geçtikten sonra mı amma Allah affeder...
neyi affeder ya iksbaksı mı:D
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
quote:
iş işten geçtikten sonra mı amma Allah affeder...
Ya bu hata bende de eskiden oluyordu.Hatta bir ara her açışta tek kırmızı E74 hatası almaya başlamıştım.Ama kapatıp tekrar açınca düzeliyordu.Çok uzun bir süredir de bu hata hiç gelmedi başıma.Yani kendiliğinden geçti.Bence denemeye devam et kendiliğinden geçer sende de belki benim gibi
Hah işte hocam saol...Bende nereden hatırlıyorum tek kırmızı ve e74 diyorum..Bendede çıkıyodu ara sıra va av kablosu tam oturmadığında 4 kırmızı çıkıyodu bazende bu çıkıyodu ama defalarca söktüm taktım salonda da denedim sürekli çıkıyo yani ben zorlamıyorum ama eğer öyle de bi ihtimal varsa sabaha kadar oturup kapatıp açabilirim yani...
quote:
Orjinalden alıntı: Guru_Meditation
Ya bu hata bende de eskiden oluyordu.Hatta bir ara her açışta tek kırmızı E74 hatası almaya başlamıştım.Ama kapatıp tekrar açınca düzeliyordu.Çok uzun bir süredir de bu hata hiç gelmedi başıma.Yani kendiliğinden geçti.Bence denemeye devam et kendiliğinden geçer sende de belki benim gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme