Şimdi Ara

Tekken'in en güçlü karakteri sizce kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
13.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cevapları alayım.Bana göre Marshall Law

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tekken'in En Güçlü Karakterleri

Tekken, popüler bir dövüş oyunu serisidir ve oyuncuların her birinin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri olan çok çeşitli karakterlerden birini seçmesine olanak tanır. Tekken serisindeki en güçlü karakter genellikle tartışma konusudur, ancak bazı karakterler diğerlerinden daha tutarlı bir şekilde güçlü olarak kabul edilmiştir.

Tekken 7 En Güçlü Karakter

Tekken 7'de en güçlü karakter olarak sıklıkla Kazuya Mishima gösterilmektedir. Devil Gene'e sahip olan Kazuya, oyundaki en güçlü saldırılardan bazılarını kullanabilir ve yüksek hasar verebilir.

Tekken 6 En Güçlü Karakter

Tekken 6'da en güçlü karakterler arasında Lars Alexandersson, Azazel ve Bob bulunmaktadır. Lars, güçlü dengeli bir karakterken, Azazel oyundaki en güçlü patronlardan biridir. Bob ise yüksek dayanıklılığı ve güçlü atışlarıyla bilinir.

Tekken En Güçlü Karakter

Genel olarak Tekken serisindeki en güçlü karakterler, her oyunda değişmekle birlikte, Kazuya Mishima, Jin Kazama ve Akuma gibi karakterler genellikle en üst sıralarda yer almaktadır. Bu karakterler, güçlü saldırılara, iyi menzile ve etkili karşı saldırılara sahiptir.

Tekken Karakterleri

Tekken karakterleri, her biri benzersiz yeteneklere ve dövüş stillerine sahip, geniş ve çeşitli bir kadro oluşturur. Oyuncular, kendi oyun stillerine ve tercihlerine uygun bir karakter seçebilirler.

Tekken 7 En İyi Karakter

Tekken 7'deki en iyi karakterler, güçlü saldırılara, çeşitli kombolara ve etkili savunma mekanizmalarına sahiptir. Bu karakterler arasında Geese Howard, Akuma ve Fahkumram bulunmaktadır.

Hangi Tekken karakterinin en güçlü olduğu, oyunun sürümüne, oyuncunun beceri seviyesine ve oyun stilinin tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Ancak yukarıda belirtilen karakterler, Tekken serisinde en güçlü olarak kabul edilen karakterler arasındadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ogre'yi severdim, bence Ogre.

Tekken'in en güçlü karakteri sizce kim ?
  • İsmini bilmiyorum da köpek kafa iyiydi
  • Güçlü karakter yoktur, iyi oyuncu vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 5 Haziran 2013; 15:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Güçlü karakter yoktur, iyi oyuncu vardır

"Doğru cevap budur herkes dağılsın" demişsin resmen tebrik ederim.
  • Atari salonlarında Law'ı ben çok kullanırdıım.Şu ters attığı tekmeyi hatırlar herkes.Sadece onu kullanarak oyun bitirmişliğim var.Harcadığım jetonları buna dahil etmiyorum.
  • tabi ki law.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paul
    Law
    Bryan

Oynamasını bilene Lei
  • Kuma düşmanın üstüne doğru yuvarlandığı bir hareket vardı yapmak zordu bayağı ama %70 götürüyordu can barını tek hareketle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 5 Haziran 2013; 16:16:13 >
  • Slim Bob (normal Bob da aynı ama slim i daha şekil ) nedeni ise çok fazla launch hareketi var,kombo yapmak için çok iyi bir karakter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Güçlü karakter yoktur, iyi oyuncu vardır

"Doğru cevap budur herkes dağılsın" demişsin resmen tebrik ederim.

harbiden de öyle ama. uzun zamandır tekken oynuyorum artık eminim bundan. offline oynarken birkaç karakter var, mesela tekken 3'teki jin'in havada dönerek vurması (tekken tag 2'de kazuya yapıyor) , ogre ile ateş atma, veya yukardaki arkadaşın yazdığı gibi law ile durmadan o zıplama hareketini yapmak ancak offline moda karşı söker. online modda karşında iyi biri varsa her türlü alıyor seni. çok acaip oynayan oyuncular var bu oyunu. ibretle izliyor insan cidden.

• sağlam ellerde king'i yenebilecek adam tanımıyorum
  • Kazuya Mishima
    Tekken 2den beri
  • kaplan kılıklı dövüşçü favorimdir
  • Law Bryan
  • eddy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büddü
  • Eddy ile parçalarım.
  • Kesinlikle haklı adam KING'di yanılmıyorsam.Onun o VOLE vuruşunu çok iyi yapardım

King 's the best
  • it is not about the fighter, it is about the player.

kazuya-christie(eddy) tercihim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 30 Mayıs 2014; 9:40:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.