Şimdi Ara

Tekken Tag 2 Dünya 2.si Tekken Türkiye Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekken serisinin son oyunu Tekken Tag Tournament 2 de WTF (World Tekken Federation) isimli sistem ile "http://wtf.tekken.com" bireysel ve takım olarak tüm dünyadan oyuncular mücadele edebbilmekte,bu internet sitesi üzerinden tüm bilgilere ulaşılabiliyor. ,

Tekken Türkiye takımımız PS3'de TTT2 takım sıralamasında PUAN ve LEVEL sıralamasında Dünya 2.liğini korumaya devam ediyor aynı zamanda 1.liği almak için elimizden geleni yapıyoruz.Bu sebeple aktif olarak oyunu oynayan oyucuları takıma bekliyoruz, aşağıdaki linkten takımın sayfasına ulaşabilirsiniz

http://wtf.tekken.com/team/view/ps3/1722

takıma katılmak için, wtf ye üye olduktan sonra profilinizden psn adresinizi tanımladıktan sonra takımın sayfasından join team yaparak katılmak için davet göndermiş oluyorsunuz.Daha kapsamlı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir yada pm yolu ile bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmania -- 4 Aralık 2012; 0:25:48 >

• Tebrikler helal olsun, ben Sfciyim maalesef tekkenle aram yok olsaydı katkı yapmak isterdim
  • evet arkadaşlar destek bekliyoruz. Neden 1. olmayalım ki ?
  • Tebrikler, yeni Tekkenin en güzel yanı bu
  • bence tekken oynayan yada oynamış herkesin katılması gerekiyo o altta yazan wins sayısı bile insana huzur veriyo hele bi de chicken varsa tadından yenmez.ama maalesef xbox var bende :D onda oynuyorum kısmet
  • Ne yazıktır ki davet ederken nezaket gösteriyorlar ama gruptan çıkan olduğunda arkalarından söylenmedik laf kalmıyor.İyi oynayıpta gruba girecek arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Ne yazıktır ki davet ederken nezaket gösteriyorlar ama gruptan çıkan olduğunda arkalarından söylenmedik laf kalmıyor.İyi oynayıpta gruba girecek arkadaşlara duyurulur.

yani sen şimdi iyi oynuyordun , takımdan ayrıldın sonrada arkandan mı konuştu takımda ki ler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmania

quote:

Ne yazıktır ki davet ederken nezaket gösteriyorlar ama gruptan çıkan olduğunda arkalarından söylenmedik laf kalmıyor.İyi oynayıpta gruba girecek arkadaşlara duyurulur.

yani sen şimdi iyi oynuyordun , takımdan ayrıldın sonrada arkandan mı konuştu takımda ki ler ?

İyi de oynasa kötü oynasa, takımdan ayrılana kötü konuşmak hiç hoş değil eğer gerçekse bu söylediklerin, bigmania'yı tekken dark'tan beri bilirim ama oyundan tabiki birebir tanışmadık. Son derece profesyoneldir tekken konusunda, işi bilen insan bence böyle birşey yapmaya gerek duymaz.
  • Dikkat ederseniz arkasından konuşuluyor dedim.Bigmania konuşuyor demedim.
  • quote:

Dikkat ederseniz arkasından konuşuluyor dedim.Bigmania konuşuyor demedim.

quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

İyi de oynasa kötü oynasa, takımdan ayrılana kötü konuşmak hiç hoş değil eğer gerçekse bu söylediklerin, bigmania'yı tekken dark'tan beri bilirim ama oyundan tabiki birebir tanışmadık. Son derece profesyoneldir tekken konusunda, işi bilen insan bence böyle birşey yapmaya gerek duymaz.
    V-four kardeşim ne sorun olduysa anlatabilirsin takımımızda bu tarz şeylere mümkün olduğunca engel olmaya çalışıyorum , ancak kişiler arasındaki problemlerede birşey diyemiyorum

turki5hmo teşekkür ederim kardeş

• 1.liğe çıkın yav pek fark yok gibi arada
  • başarılarınızın devamını dilerim.
  • Çok güzel tebrik ederim Oyunu bu aralar satın almayı düşnüyorum ps3te ılk tekken oyunum olacak
  • Slim'i satıp Super Slim aldım.Online kodu tek kullanımlık olduğu için kullanamadım ama başka bir yöntemi varmış.Lazım olan pm atsın
  • evet beyler onlar artık birinci saygıyla eğiliyoruz..

http://wtf.tekken.com/team
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.