Şimdi Ara

TEKNİK SERVİSLER HAKKINDA UYARI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradan da siz sevgili dostlara bir uyarıda bulunmak istiyorum.Kullandığımız cep telefonlarını Türkiye'ye getiren -isim vermeyeceğim siz anlayın- ithalatçı firmalara asla aldanıp teknik servislerine telefonlarınızı bırakmayın.Benimde cep telefonum dahil olmak üzere 0 görüntüsünde bıraktığınız cep telini 1 SAAT içerisinde nasıl 2.el bir cep telefonu haline getirdiklerini gözlerimle gördüm.Diyelim p800'ünüze program atılacak.Siz koca ışıklı dükkanları görüp aldanıyorsunuz cep telefonunuzu kişilere emanet ediyorsunuz.Bakın sonrasında neler oluyor : Cep telefonuna program yüklenmeden önce ilk olarak cihazın içi açılıyor.Yeni parçalar eskileriyle bir güzel değiştiriliyor.Tuş takımı ekran vs...Sonra cihazın tüm vidaları başka makineye ait yalama vidalarla değiştiriliyor.Sonra cihaz yanlış doğru kapatılıp program atılıyor ve karşılığında sizden 30 milyon gibi bir rakam alınıyor.Siz itiraz etseniz bile karşı taraf bizim firmamız büyük firma asla böyle bir şeye tenezzül etmez diyor...Bunların çoğu sahtekar.Gözünüze baka baka yalan söylerler.Türkiye'de maalesef bir vidaya bile tenezzül eden insanlar var.Daha T610'u söküp takmayı bilmeyen sözüm ona tamirciler var.Adam kamerayı bile yamuk takıyor.Burada herkesi suçlamıyorum.Gerçekten işinin ehli insanlarda var.Ama bunlar bir elin parmaklarını geçmiyor.Siz siz olun cihazınızı teknik servise götürmeden önce makinenizin yandan arkadan batarya çıkmış durumda değişik açılardan yakın fotoğraflarını çekin.Bir sorun oluştuğunda itiraz etme hakkınız doğra.Elinizde varsa vida üstlerine sticker falan yapıştırın.Koparttığınızda dağılan cinsten.Kurnaz olun derim ben size...Bana sorarsanız Allah kimseyi teknik servislerin eline düşürmesin...

Sevgiler...:)

• uyarın için çok sağol.
  • Haklısın özellikle K.V.K
  • bak kıllandım şimdi
  • yerden göğe kdr haklısın
  • Kardeş hangi servis olduğunu da söyle bizde dikkatli olalım .
  • ewt bende yeni yazilim yukletcektim guwenemedim yukletmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kvk bana da kazık atmaya calıstı ngage imi verdim bana baska bi pille geri verdiler ben de cıngar cıkardım 0 pil vermek zorunda kaldılar.
    bu herifler cok adi 5 para etmez hepsi mi bilmiyorum hepsi kotu demek sitemiyorum ama ben bi kere gittim benim de burnumdan getirdiler
  • zaten garantili telefon alsanda uzun süre serviste bekletiliyo garantili aldıgına pişman oluyosun
    Fakat özellikle Nokia'nın Symbian telefonların sürekli yazılımsal problemler çıkıyo
  • e yeni yazilim yukletmek istesek nasl yukletcezz bab ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

e yeni yazilim yukletmek istesek nasl yukletcezz bab ?

maalesef baska care yok
  • Evet güvenebileceğimiz yer yok mu ?
  • Arkadaslar GENPA ve BASARI gercekten isini cok kaliteli yapior. Tavsiye ederim. KVK konusunda bircok sikayet duydum ama bu iki firmayı herkes ovüyor. BASARI'yi bende kullandigim icin biliyorum gercekten islerini ciddiye aliyorlar, ariyorlar, cabaliyorlar...
  • abi al birini wur otekini hepsi ayni ya
  • abi bence fazLa abartmıssın bunLarı yapcaq yerın omru fazLa uzun surmez Lınc ederLer adamı.
  • bu güne kadar sürekli olarak KVK ile çalıştım.. Bakırköy ve Kozyatağı KVK.

p800 şarj entegresi değişimi + yeni batarya + ekran değişimi
    8310 versiyon yükseltme
    t68 1+2+3+YES+No tuşları basmadığı için tuş filmi değişimi + daha sonra joystick arızası
    t28 + sebepsiz olarak kapandı ve serviste teşhis konulamadı bu yüzden yenisi ile değiştirildi.
    t28 yine bir t28, bunun kapaktan ses gitmiyordu.siyah telefona krem rengi kapak takmışlardı. ilk hataları.. sonra özür dileyerek değiştirdiler. daha sonra bu cihazda sebepsiz kapandı ve bunuda yenisi ile değiştirdiler.
    8210 kasa + ekran + kapak değişimi. (kırık telefon)
    8910 bozulan asansör + kapak içi tırnakları tamiri
    8850 ekran gidip geliyordu, iletken değişimi
    7250i yere düştü ve kamera çalışmıyordu. kamera tamiri.

aklıma gelenler bunlar bunların hiç birinde işçilik sorunu yaşamadım.. tek ilginç olay t28 e krem rengi kapak takmalarıydı. bunuda hemen düzelttiler zaten.

• yaw bende motorola e398 var ben teknik servise verdim anakart değişimine gitti dediler acaba bi bit yeniği mi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.