Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • raf olarak nasil biseyler dusunuyorsun benimde aklimda raf ve tablo asmak var duvara fikir alisverisi yapabiliriz
  • www.acarraf.comACARRAF
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Son durum;

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

Oda 4 4'lük olmuş vallaBu arada merak ettiğim bir konu var oda kaç m2 tam olarak?

• Bilgisayarınızın teknik özellikleri neler ? merak ettim :P
  • Kim bilir kaç milyarlık eşya vardır orda
  • Vay hocam vay. Sadece parmaklarınızla evi yöneteceksiniz. (Tembelliğe bak )
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Oda 11m2

@StRazhets

İmzamdaki sistem :)

@Protechnology

Site ile ortak karar alıp ev otomasyonu sistemi yaptıracağız. Site toplantısı olduğunda gündeme getirmiştik ama yine unutuldu sanırım. Altyapıları hazır çünkü.
  • Teknoloji odasında cam, plexi, metal gibi mobilya ve döşemeler olmalı koltuklar ve halı fazla uyumsuz
  • -Duvar boyaması gerekli
    -Çevrede oyunlarla ilgili yada teknolojik ıvır zıvır alabilirsiniz.
    -Duvara tablo şeklinde poster asabilirsiniz.

Bir de dekoratif anlamda "Evim Şahane" programını izlemenizi gerçekten tavsiye ediyorum. İyi iş çıkarıyorlar bazı evlerde gayet şık tasarımlar oluyor.
  • paraya bak be, bende daha o ps3 kolunun birisinin kendisi değil kablosu değil kablosunun içindeki tel bile yok be.
  • g15 yakısmamıs. g19 anca gider oraya.

odan cok sık ayrıca kıskandım..

monıtoru ne kadara aldın acaba bilgi verebilir misin?

• ileride para kazanmaya başladıgımda böyle bir oda yapacam
  • İKEA ve VATAN dan siparişlerim gelince bende paylaşacağım. Seni kendi odama rakip görüyorum Goldpunch
    Bence konu başlığını teknoloji odalarınızı görelim gibi birşey yap paylaşım olsun
  • Geç cevap için özür dilerim öncelikle. Eylül'ün gelmesi ile odanın dekoruna başlayacağım.

@The Jolly Joker

Hocam zaten pek oda tasarlayan yok şimdilik başlık kişisel kalsın. Bu arada yeni odanı merakla bekliyoruz fikir alışverişi yapmış oluruz hem :)

@paper59

Teşekkürler :) Eksen bilgisayardan aldım monitörü. 1450TL 8 taksit.

@Oprichniki

Hocam o programı kaçırır mıyım bir ara çok fena müftelası olmuştum. Selim beye de hayranız :))

@kiwwii

Evet, teknoloji odası deyince insanın aklında daha metalimse şeyler geliyor. Duvar kağıdını ilerde değiştireceğim zaten. Daha bilgisayar koltuğu almadım o koltuğu da kaldırdım.

Arkadaşalr bu arada bir arkadaşdan şu fotoğrafı gördüm. Arkayı bu şekilde beyaz yapsam güzel durur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Temmuz 2012; 0:23:05 >

• hayırlı olsun monitörün canlılığı süper kolay gelsin
  • LİNK aşşağıda Goldpunch fakat bikaç eksik daha var tamamlayıp güncelleyeceğim
    http://forum.donanimhaber.com/m_62419176/tm.htm
  • paraya bak bee :=)
  • Arkadaşlar yazın yavaş yavaş bitimi ile çalışmalarım devam ediyor.

Şimdi Samsung Dokunmatik Şifreli Kapı Kilidi siparişi verdim :) İçinden ID çipler çıkıyor bunu cep telefonumuza yapıştırarak, telefonumuzla da kapıyı açabiliyoruz. Elime geçer geçmez detaylı bir videosunu da çekerim.

Ürün bu;

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/samsung-sifreli-kapi-kilit-shs-1320-dokunmatik-60245726#product-information

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar yazın yavaş yavaş bitimi ile çalışmalarım devam ediyor.

Şimdi Samsung Dokunmatik Şifreli Kapı Kilidi siparişi verdim :) İçinden ID çipler çıkıyor bunu cep telefonumuza yapıştırarak, telefonumuzla da kapıyı açabiliyoruz. Elime geçer geçmez detaylı bir videosunu da çekerim.

Ürün bu;

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/samsung-sifreli-kapi-kilit-shs-1320-dokunmatik-60245726#product-information

İçinden çıkan çipler acaba her telefona uyumlu mu yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.