Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca bence 5 tane daha o ekrandan almalısın :) azınlık raporu 2 filmini orda çekerler artık
  • ilk yorumumu yazmamdan bu yana 1 yıl geçmiş neredeyse. benim nacizane bir iki önerim olacak.
    zaten oda hemen hemen bitmiş ve mükemmel olmuş eline sağlık. ama o halıyla perde hiç uymuyor bence. renk olarak da tip olarak da. bence ikisinden birini değiştir (tercihini halıdan yana kullan derim ben çünkü halıyı pek beğenmedim. bir de tek koltuk olunca yeri geldiğinde yere oturulur şöyle daha rahat bir halı almak lazım.)
    bir de böyle bi oyun odasının duvarları boş kalmamalı. ilk önce normal birkaç tablo al diye düşünmüştüm ama odanın amacına yönelik bir iki film ve oyun posterini çerçeveletip asarsan çok güzel olur
    bi de playstation'ın vazgeçilmezi diyorlar ben demedim valla armut puf alsan bi tane güzel olabilir odaya.
    ben de bir iş sahibi olayım ilk iş oyun odası istiyordum. umarım seninki kadar güzel olur. bir de bu konu hakkında bir sorum olacak. teknolojiden anlayan birini bulmuşken sorayım. tamam led tvn baya büyük ama sinema perdesi kadar büyük bir şey evde yapılabilir mi? projeksiyon falan desek o da çok kalitesiz böyle tam sinema pürüssüzlüğünde film izleyebileceğimiz bir alet var mı? çok merak etmişimdir de...

• Hocam mesleğinizi çok merak ettin. Sıkıntı yoksa söylermisiniz yada ömden konuşabiliriz
  • yazılım muhendıslığını tutturursam bende bole bişey yapcam
    bıde ayıptır sorması hersey toplam yaklasık ne kadar geldi

çok güzel olmuş
  • Zenginsin :D
  • Adamda para bol abicim öyle odam olsun ohhooo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Teşekkürler.

Sıra montajında fakat yazlıkta olduğumuz için biraz gecikecek gibi duruyor.

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

Bir de, ne tavisiye edersiniz? şöyle ki;

İki türlü montajı olabiliyor.

1. Kapının kolunu sökmüyorsunuz, cihaza şifreyi girdikten veya kartı gösterdikten sonra kilit açılıyor, kapı kolu ile kapıyı açıyorsunuz.

2. Kapının kolunu söküyorsunuz. Yine aynı şekilde kilidi açtıktan sonra kapı kendi kendine 15cm aralanıyor.

Hangi bağlantı şeklini önerirsiniz ?

Bir de gerçekten bu kilit akıllıymış yahu. Yanında dört tane kart çıktı, anahtarlık tarzı. Cihaza okuttuktan sonra kartın içinde cihazın şifresi yükleniyor, ondan sonra kartla giriş yapabiliyorsunuz.

Örneğin cihazın şifresi 12345. Biz kartı gösterip 12345 i önceden tanıtmazsak kart çalışmıyor. Veya karta 12345 şifresi yüklü. Biz sonradan cihazın şifresini 56789 yaparsak yine çalışmıyor :)

Bence 2. yöntem.Çok iyi gidiyor şimdiden hayırlı olsun

• odan çok güzel olmuş abi ve dahada güzelleşecek sanırım Allah herkese nasip etsin inşallah
  • Yarın aksilik olmazsa kuruyorum kilidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Yarın aksilik olmazsa kuruyorum kilidi.

Beklemedeyizzzzz
  • Önce koçtaşa girdim ve bu iş için 50 liraya vasat bir matkap ve uç seti aldım.

Kapıda delik açmak kolay olmadı tabi, ilk defa matkapla bir şey deliyorum.

Not: Cihaz kapının koluna tam paralel olmadı biraz sola kaydırdım. Sağa kaydırsaydım çok yanda oluyordu sürtünme riskini gözönüne alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Ağustos 2012; 17:31:53 >

• Çok güzel olmuş odan.Sizde kalabilir miyim bir kaç gün?
  • Hocam çok çok güzel gidiyor, helal olsun.
    Aslında kapının otomatik olarak 15 cm aralandığı seçenek daha teknolojik duruyor ama teknik bir sorun olduğunda kapı kolu olmadığından daha büyük sıkıntılar doğururdu.
    Neyse fazla söze gerek yok, devamını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Çok güzel olmuş odan.Sizde kalabilir miyim bir kaç gün?

Sıraya girmen lazım
  • Kaan tabii ki kardeşim kışın beklerim.

baharat, aynen ben de öyle istiyordum. Kapının kolunu söktüğümde deliğin yeterince küçük olmadığını gördüm. Onu matkapla büyütmek gerekiyordu, risk alamadım eğer bir şey olursa eski kapının kolunu tekrar takamam diye.
  • öncelikle iyi günlerde kullanın. Hala takipteyiz hocam bakalım daha neler olacak.
  • Açık adres alabilirmiyiz?
  • Kapı kilidn hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Önceki sayfalarda Philips LivingColor aldığını gördüm aşağıdaki videoyu izlemeni öneririm birden fazla olduğunda ortaya muhteşem görüntü çıkıyor,Film izlerken oyun oynarken çok hoş duracağı kanaatindeyim

• Kilit çok güzel takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

Kilit çok güzel takipteyiz

heleşükür 5. sayfa be her eve lazım bunlardan aslında, ucuzlasa alsak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.