Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 gundur cevap gelmıyor ne oldu hocam bır gelısma yokmu bu arada monıtor gercekten cok guzel ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

http://img835.imageshack.us/img835/7897/img0912bp.jpg

Bu masayı ne kadara aldın acaba?
  • Bizde 18.5 monitörde ghost recon oynamaya çalışıyoruz :) Daha anlatayımmı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 11 Ekim 2012; 19:56:41 >
  • Harika olmuş hocam. Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim müthiş olmuş
  • bu odaya kapıdan girince tam karşısına gelecek şekilde veya odanın en uygun duvarına "goldpunch" neon yazı yaptırmalısın. çok hoş gözükür. rengi mavi olsun .

yazının stili bu olabilir

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salakca

Bir şey Sorucamda Arkadşım Onun Pili Biterse Napıcaz . Yani Videoda Arkada Manuel Düğmesi Var Ama Pil Bitti Ve Sende Kapının Önündesin Arkada Kimse Yok Açamıyorsun Nasıl Açıcaz

Bu kapı kilidinin altında pil için kutuplar var. Fakat bu batarya SADECE ACİL DURUMLARDA kullanılmak üzere tasarlanmış. Cihazın pili bitti, ve odanın dışarısındasınız. Yani önünüzde LCD paneli var ama haliyle çalışmıyor. O panelin altında iki tane saklı giriş var, o girişe bataryayı yerleştirdikten sonra cihaza geçici olarak elektrik veriyor, sonra şifrenizi girip kapıyı çalıştırabilirsiniz.

hocam daha gelişme yokmu merak ettik bu arada oda çok güzel monitöre bittim hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

Goldpunch Sanırım siz soyak evlerinde oturuyordunuz diymi Bende izmirdeyimde Sanki evin fotoları bunlardan değil de mavişehir soyak evlerine benzettim

Güzel oda olmuş biraz düzenleme lazım yanlız Mesela su Baterinin yeri felan birde duvar a poster ler

Bozoğlu evlerinde oturuyorum hocam. Evet düzenleme şart.

quote:

Orijinalden alıntı: HACKHERS

Bende kapı kilidinden almak istiyorum ne kadar ve nereden aldın acaba pm atabilir misin ?

gittigidiyor.com dan almıştım bir satıcı Kore'den getirmiş satıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: equasezy

hocam ayıptır sorması işiniz nedir.

Öğrenciyim henüz. Sinema ve Dijital Medya okuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

Hocam tam hatırlayamadım ama 349TL idi sanırım IKEA dan almıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

bu odaya kapıdan girince tam karşısına gelecek şekilde veya odanın en uygun duvarına "goldpunch" neon yazı yaptırmalısın. çok hoş gözükür. rengi mavi olsun .

Evet güzel olur dostum. Ama barvari bir ortam olmaz mı ki?

• quote:

quote:

bu odaya kapıdan girince tam karşısına gelecek şekilde veya odanın en uygun duvarına "goldpunch" neon yazı yaptırmalısın. çok hoş gözükür. rengi mavi olsun .

bence odana çok güzel gidecek. hele gece müthiş gözükür. Ben mesela böyle birşey düşünüyorum ileride cep sinema odası yapınca girişe "popcorn" neon yazı yaptırcam.

sinemalarda da kullanıyorlar onlardan gördüm hoşuma gitti.

• kaça mal oldu gerçektende öğrenci misiniz harika olmuş bence şifreyi yanlış girene elektrik vercek bir sistem de kurun :)
  • alisnaisa :)
  • meslek ne kardeş bana ordan
    3-5 oyun konsolu yollasana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 15 Ekim 2012; 18:19:24 >
  • Pekala madem öğrencisin, babanın mesleği ne kardeşim, vallaha ona göre yapacam meslek seçimimi.

Güzel olmuş odan, hayırlı olsun.
  • 1 tane araba parası çıkar o odadan vallahi :D

ama güzel olmuş tebrikler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Kapı kilidn hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Önceki sayfalarda Philips LivingColor aldığını gördüm aşağıdaki videoyu izlemeni öneririm birden fazla olduğunda ortaya muhteşem görüntü çıkıyor,Film izlerken oyun oynarken çok hoş duracağı kanaatindeyim

Çok teşekkürler.

Daha almadım hocam bu LivingColors'u.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Platon

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrWP-JC0oUKJAg3X5W48PP-u0KeEpRUCI9hP5l0fBmESKBCLtu

Bence kapıya böyle bir sticker yapıştırırsanız çok güzel olabilir.

Güzel fikir :) Ben bu sticker ları araştırayım en iyisi :)

Reklamcılara götürün bu resmi telefona atıp, onlar yapışkan halde çıkartırlar çok makul bir fiyata. Bu arada gerçekten hoş bir ortam olmuş devamını bekliyoruz hocam. Darısı bizim başımıza artık yeni evde...

• Öncelikle tebrikler. Bir hayaliniz var ve bunu gerçekleştirmek için vargücünüzle çalışıyorsunuz. Ne mutlu size. Daha önce de bir kaç kez dile getirilen bütünlük problemine bende katılıyorum. Oda da teknlojik olarak yok yok, ama malesef biraz stil eksikliği var. Sizde iyi bilirsiniz ki, bu odanın tamamı kurulup %100 işlevsel bir şekilde çalışmaya başladığında, yani hayalinizi gerçekleştirdğinizde o elektronik aletlerin hemen hemen yarısı demode olmaya yüz tutmuş olacak. O gün geldiğinde her şeyi tek tek yenilemeye kalkmayacağınızı düşünüyorum. Kaldı ki yenileseinz bile, bence yine de bir konsept belirleyip o doğrultuda ilerlemeniz daha doğru olurdu.

Öte yandan başlığın ilk mesajından beri 3 mesajdan birisi "oof paraya bak be!, baba parası ye ye bitmez, nerde çalışıyorsun" minvalinde, son derece gerizekalıca yorumlar. Forumun yaş kitlesini düşününce normalde olsa insan o kadar çok görünce dayanamıyor. Arkadaşım size ne yahu, adam parasını ister odaya yatırır, ister üstüne beton döker. Size ne!. bu lafları edenlerin yarısı harçlıklarının en az yarısını iddaada kaybeden gereksizlerdir varsan baksan.

• radyoasyon+ odası
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Öncelikle tebrikler. Bir hayaliniz var ve bunu gerçekleştirmek için vargücünüzle çalışıyorsunuz. Ne mutlu size. Daha önce de bir kaç kez dile getirilen bütünlük problemine bende katılıyorum. Oda da teknlojik olarak yok yok, ama malesef biraz stil eksikliği var. Sizde iyi bilirsiniz ki, bu odanın tamamı kurulup %100 işlevsel bir şekilde çalışmaya başladığında, yani hayalinizi gerçekleştirdğinizde o elektronik aletlerin hemen hemen yarısı demode olmaya yüz tutmuş olacak. O gün geldiğinde her şeyi tek tek yenilemeye kalkmayacağınızı düşünüyorum. Kaldı ki yenileseinz bile, bence yine de bir konsept belirleyip o doğrultuda ilerlemeniz daha doğru olurdu.

Öte yandan başlığın ilk mesajından beri 3 mesajdan birisi "oof paraya bak be!, baba parası ye ye bitmez, nerde çalışıyorsun" minvalinde, son derece gerizekalıca yorumlar. Forumun yaş kitlesini düşününce normalde olsa insan o kadar çok görünce dayanamıyor. Arkadaşım size ne yahu, adam parasını ister odaya yatırır, ister üstüne beton döker. Size ne!. bu lafları edenlerin yarısı harçlıklarının en az yarısını iddaada kaybeden gereksizlerdir varsan baksan.

+∞

Doğru diyorsun arkadaşım adamın harcadığı paranın hesabını tutuyorlar adamın bir amacı var ve bu amaca hızla yaklaşıyor ve bunu yaparken zevk alıyorsa bu işten sizene ne kadar para harcadığından neye harcadığından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

Goldpunch Sanırım siz soyak evlerinde oturuyordunuz diymi Bende izmirdeyimde Sanki evin fotoları bunlardan değil de mavişehir soyak evlerine benzettim

Güzel oda olmuş biraz düzenleme lazım yanlız Mesela su Baterinin yeri felan birde duvar a poster ler

Bozoğlu evlerinde oturuyorum hocam. Evet düzenleme şart.

quote:

Orijinalden alıntı: HACKHERS

Bende kapı kilidinden almak istiyorum ne kadar ve nereden aldın acaba pm atabilir misin ?

gittigidiyor.com dan almıştım bir satıcı Kore'den getirmiş satıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: equasezy

hocam ayıptır sorması işiniz nedir.

Öğrenciyim henüz. Sinema ve Dijital Medya okuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

Hocam tam hatırlayamadım ama 349TL idi sanırım IKEA dan almıştım.

quote:

Hocam proje yavaş ilerliyor her halde :)

• başarılar...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.