Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

1 tane araba parası çıkar o odadan vallahi :D

ama güzel olmuş tebrikler.

• Şu lambayı kaça aldınız acaba? Nereden temin edebilirim? Bir de akıllı kilidi.
  • O masanın altına yapıştırdığınız ledi prize mi bağlıyorsunuz birde ne kadara aldınız ?

Onun dışında duvarların rengine takıldım ben mesela giri olsa falan daha güzel olabilirdi.
  • kapı kilit devresının pili biterse ne olacak. :) çilingirde fayda etmez
  • bu cam masaların modası gecmedimi hocam artık.çok soguk duruyorlar.bence öyle.ama bilemem zevkler tartısılmaz.
  • offf böle bi odam olsa keske ama melefesef maddi durumlar el velmiyor
  • Eline sağlık. İmkan dahilinde aslında hepimiz ortaya bu tarz şeyler çıkarabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gamer'san odadan daha cok klavye monitor rahatlik kulaklik falan onemli isik misik onemli degil bence ama guzel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkan olunca yapmamak elde olmasa gerek :) bol keyifler
  • Goldpunch hocam noldu sabırsızlıkla sizi bekliyoruz aramı verdiniz işlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Axiomatic

Şu lambayı kaça aldınız acaba? Nereden temin edebilirim? Bir de akıllı kilidi.

İkisini de 300TL'ye aldım. Fakat lambayı nereden aldığımı hatırlamıyorum. Karşıyaka'da avize ürünleri satan bir mağazadan almıştım.

Kapı kilidini gittigidiyordan.
    ,
    quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

O masanın altına yapıştırdığınız ledi prize mi bağlıyorsunuz birde ne kadara aldınız ?

Onun dışında duvarların rengine takıldım ben mesela giri olsa falan daha güzel olabilirdi.

Prize bağlanıyor evet, açma kapama anahtarı yapmayı düşünüyorum şimdilik. PC nin olduğu duvara yaşam ünitesi tarzı farklı bir renkde duvar kağıdı vb almayı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: enginkadan

kapı kilit devresının pili biterse ne olacak. :) çilingirde fayda etmez

Önceki mesajımda belirtmiştim. Ayrıca cihazın altına pili taktığınızda (dokunmatik panele) enerji veriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Ji EndoJi

Goldpunch hocam noldu sabırsızlıkla sizi bekliyoruz aramı verdiniz işlere

Modül sınavı yaklaşıyor, 16 Kasımdan sonra inşallah devam edeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Öncelikle tebrikler. Bir hayaliniz var ve bunu gerçekleştirmek için vargücünüzle çalışıyorsunuz. Ne mutlu size. Daha önce de bir kaç kez dile getirilen bütünlük problemine bende katılıyorum. Oda da teknlojik olarak yok yok, ama malesef biraz stil eksikliği var. Sizde iyi bilirsiniz ki, bu odanın tamamı kurulup %100 işlevsel bir şekilde çalışmaya başladığında, yani hayalinizi gerçekleştirdğinizde o elektronik aletlerin hemen hemen yarısı demode olmaya yüz tutmuş olacak. O gün geldiğinde her şeyi tek tek yenilemeye kalkmayacağınızı düşünüyorum. Kaldı ki yenileseinz bile, bence yine de bir konsept belirleyip o doğrultuda ilerlemeniz daha doğru olurdu.

Öte yandan başlığın ilk mesajından beri 3 mesajdan birisi "oof paraya bak be!, baba parası ye ye bitmez, nerde çalışıyorsun" minvalinde, son derece gerizekalıca yorumlar. Forumun yaş kitlesini düşününce normalde olsa insan o kadar çok görünce dayanamıyor. Arkadaşım size ne yahu, adam parasını ister odaya yatırır, ister üstüne beton döker. Size ne!. bu lafları edenlerin yarısı harçlıklarının en az yarısını iddaada kaybeden gereksizlerdir varsan baksan.

Katılıyorum. Ama tasarımdan daha çok odadaki ürünlerin kalitesine önem verdiğim için stil eksik kaldı. Şimdi stili de tamamlamaya çalışacağım. Kesinlikle çok haklısınız.

• Şu kapı kilidini internette 1800tl'ye satıyorlar şaka gibi ya!Ebay'de 107$ a var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axiomatic

Şu kapı kilidini internette 1800tl'ye satıyorlar şaka gibi ya!Ebay'de 107$ a var

http://gultekinlerguvenlik.com/shop/productdetails.asp?id=943

• Kardeş sen ne yaptın böyle
  • Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bu led tv nin tam modelini alabilir miyim acaba ? bide memnumusunuz kaç paraya nereden almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InDark

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bu led tv nin tam modelini alabilir miyim acaba ? bide memnumusunuz kaç paraya nereden almıştınız ?

LED TV'm yok hocam. Televizyon Sony 40X4500 eski bir Sony modeli. Monitör ise Samsung S27A950D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: InDark

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bu led tv nin tam modelini alabilir miyim acaba ? bide memnumusunuz kaç paraya nereden almıştınız ?

LED TV'm yok hocam. Televizyon Sony 40X4500 eski bir Sony modeli. Monitör ise Samsung S27A950D

Biz bosunami takip ediyoruz guncelleme yokmu guncel halini paulasda konu senlensin :)

• Paraya bak be manyak bişey-LER

edit:yukarıda bahsi geçmiş böyle mesaj atanlar hakkında,ben kötü bişey demedim öğrenciyim şu anda istesemde yapamam ama param olsa bende yaparım yani bu kadar para bu şeylere yatırılırmı anlamında yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 31 Ekim 2012; 13:49:27 >

•  Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

hocam kalplerimiz birmiş. bende aerocool xpredator kasa/ aerocool touch 2000 fan kontrol/ 6 adet 14cm Aerocool shark fan kendinden gelen 2 adet 23lük fan. vs vs kullanıyorum henüz 1 ay oldu sistemi satın alalı. yanlız sanırım aramızdaki fark ben hdd toplam 4,5tb dahili 1 tb harici ve 120 gb intel 520 series ssd var. birde ben monitör olarak LG 93 ekren led tv kullanıyorum konunuzun ve sizin takipçinizim. sizinle iletişime geçebileceğim bir yol varsa geridönüşte bulunursanız memnun olurum
  • İbrahim kardeşim iyi ve güzel günlerde kullanın , güzel sistem toplamışsınız herşey 4x4 keyfini çıkarın , ama birde oraya çok basitinden bir Radyasyon Ölçer çihaz koysanız sağlığınız için çok iyi olur en basitinden bir deel monitör bile karşısında uzun müdeet duran bir insanı yaydığı radyasyonla kanserden götürürken bu kadar dijital cihazın içinde Allah muhafaza. Hocam sağlığınızada dikkat edin., gece uyurken tek bir cihaz prize takılı kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 3 Kasım 2012; 21:31:42 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.