Merhaba Arkadaşlar, Teknosadan aldığım tv yanında bana verilen 2 ay Maxi + Hd hediyeliğini başlatmak için d-smartı aradığımda bana 30 tl kurulum ücreti ödeyeceğim söylendi... Çanak+lnb+kablo+uydu alıcı için bir ücret ödeyecekmiyim diye sorduğumda bunu bilmediklerini yetkili servisi aramamı söylediler ( buradaki saçmalığı varın siz hesab edin ). Yetkili servisi aradığımda da 30 tl iç kurulum ücreti yanında türksat a yönelik uydu alıcım olduğu için SADECE 80 tl çift başlıklı lnb ücreti ödemem gerektiği söylendi. Bu kampanyadan faydalanıpta dış kurulum ücreti ödeyen oldu mu acaba aranızda ?
Eğer hali hazırda kurulu çanak lnb varsa sade 30 tl veriyorsun. Bende bunlar hiç yok dersen onları kurdurmak istersen + para vermen gerekiyor maliyeti kadar. Ben kendim kurdurdum görüntü güzel kanallar ii hdmı girişli D-Smart HD decoder geliyor. Humax HDR-2002S decoder modeli. Eğer hediye bitmesine kısa süre kalınca iptal başvurusu yapmazsan otomatik olarak fll paket devam ediyor oda 35 tl indirimli normalde 70 tl :) Kurulum sırasında 30tl + nüfüs cüzdanı fotokopsis istiyorlar. Decoder senin kullanımına veriliyor hediye bitimi geri alacaklarmış :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme