Şimdi Ara

Teknosa 'da Artık ÖTV yi İndirdi !:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun gezmiş olduğum teknosa mağazalarında fiyatların dustuğunu gördüm alıcak olan arkadaslara bilgi geçmeyi borç bildim...

Fiyatlar eski fiyatlara göre oldukça uygun gözküyor,satış danışmanlarının söledikleirne göre,stokların cok fazla olmadığı ve iyi bir fırsat olduklarını söleniyor..Alıcak olan arkdasların bilgisine Ayrıca Samsung 7-8 serilerinden stok kalmamış...52w4000 cok iyi fiyattı ama (5.199)taksitli,ve 46w4500 4.199 nakit.. fiaytları vardı...bilgilerinize sunarım

Saygılar...

Kaynak:www.teknosa.com.tr

• İnternetteki fiyatlar çok fazla değişmemiş gibi geldi..
  • Cadascac,

tüm ürünlerde değişmemiş zaten belli başlı satılan ürünlerde onlara bakabilrsen...Örn:40v4230 40L4000,40w4500,46w4500 gibi vb.. ürünlerde...

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

İnternetteki fiyatlar çok fazla değişmemiş gibi geldi..

aynen abi + Teknosa marifeti ne olucak bu firmayı tutamıyorum çok sıkıntılar yaşadım belki ondandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

aynen abi + Teknosa marifeti ne olucak bu firmayı tutamıyorum çok sıkıntılar yaşadım belki ondandır

Kim yaşamadı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Kim yaşamadı ki

Sen yaşamadıysan .ohooh abi +HP Muhabbetinde Bu firmadanmı ?

• Ben yaşamadığımı Belirtebilirim yaa...:)Acıkcası

Saygılar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayanı çek üstüne bastın Evet hp ordan almıştım , İki yıl öncede phılıps gogear almıştım o zamanın parası 450 kağıt uçtu gitti Üç sefer değiştirdiler ama Kavga döğüş Teknosa/Hp listemden çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 27 Mart 2009; 0:47:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pigin

Ben yaşamadığımı Belirtebilirim yaa...:)Acıkcası

Saygılar,

Ne mutlu sana Zaten bu tip sorunlarda firmanın güvenirliği ve müşteriye ilgisi/saygısı ortaya çıkıyor...
    Yakında Teknosa'da artık donanım forumdayım diye konu açarsa şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 27 Mart 2009; 0:47:08 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pigin

Ben yaşamadığımı Belirtebilirim yaa...:)Acıkcası

Saygılar,

Ne mutlu sana Zaten bu tip sorunlarda firmanın güvenirliği ve müşteriye ilgisi/saygısı ortaya çıkıyor...
    Yakında Teknosa'da artık donanım forumdayım diye konu açarsa şaşırmam

Yaşım genç olduğundan olsa gerek cokda gezerim alacağım seyi arastırır tartar alırım ,Şunuda belirtim Teknosa faN'ı felan da değilim sadece garip bir üniversite öğrencisiyim...

Saygılar,

• Yok canım ben senin için söylemedim seni tanıyorum , şu sıralar moda oldu firmaların katılımları ,
    Zaten adamlar kendilerinide saklamıyorlar artık ,
    Al gülüm ver gülüm
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ix=x&loc=categories&c=1&tree=252,404&level=3&id=404
  • quote:

Yok canım ben senin için söylemedim seni tanıyorum , şu sıralar moda oldu firmaların katılımları ,
    Zaten adamlar kendilerinide saklamıyorlar artık ,
    Al gülüm ver gülüm
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ix=x&loc=categories&c=1&tree=252,404&level=3&id=404

Haklısınız kesinlikle benim basıma daha hiç gelmedi inşallahta gelmez yaa:)Aman yarabbim:)

Saygılar,

• quote:

Ayanı çek üstüne bastın Evet hp ordan almıştım İki yıl öncede phılıps gogear almıştım o zamanın parası 450 kağıt uçtu itti Üç sefer değiştirdiler ama Kavga döğüş Teknosa/Hp listemden çıkardım

dedin yani hay daha iyisi olamazdı bide calışanlar cahil be ..bana soru soruyorlar müşterilerin yanında

• teknosa deyince hemen yazma gereği duydum.ne zamandır paylaşmak istiyodum.

ara sıra sırf büyük ekran tvleri görmek için teknosaya giderim.çok bişey almışlığım yoktur.hatta kardeşim bi telefon almıştı ımei ile baya uğraştı mahkemelik oldu kazandı para iadesi falan.neyse olay şu:

geçen hafta teknosadaydım.telefonlara şöyle bi göz gezdiriyorum.yanımda 50-55 yaşlarında bi çift, annelerine telefon almak istiyolar.Diyalog şöyle:

Kadın:"-Böyle tuşları büyük bi telefon yokmu,annemize alıcaz.Neden böyle telefon yapmıyolar?"
    Bombacı Teknosacı:"-Evet aslında.Biz de bu durumu genel merkeze!! ilettik.Ben tekrar haber veririm."
    Kadın:"-Sonuçta yaşlı insanlar.Küçük tuşlu telefon kullanamazlar."
    Bombacı Teknosacı:"-Doğru.Ben tekrar genel merkeze!! bu durumu söyliyim."
    Kadın:"-Peki ne zaman gelir bu telefon?"
    Bombacı Teknosacı:"-Ama hemen gelmez.Çünkü önce tasarımı var; tasarımdan sonra argesi var. Uzun bi süreç.Hemen çıkmaz."

Bu konuşmayı duyuca Recep İvedik olasım geldi.Bombacı teknosacıya gonuşma laan diye bağırasım geldi.Ama akşam vaktiydi.Oradan hemen uzaklaştım.

• diyalog iyiymiş harbiden.

bu arada samsung 6 serisinde herhangi bir inidirim söz konusu mu acaba? 1-2 hafta icinde tv alacagım cunku. elimde teknosa hediye cekimde var. iyi gelir.
  • Teknosa şikayet varda rekor kırmış.Aslında bu durumun üzücü oldugunu teknosa idarecilerinin de kabul etmesi gerekli.Türkiyede teno market olarak en bilinen,şubeleri çok olana ve şikayetleri göz önüne aldıgınızda mşteriside oldukça fazla olan bir kurumun bu durumda olması kabul edilemez.Ama burası Türkiye .Ne olurdu şikayet yerine teşekkür mesajları olsaydı sitelerde.
    İnsanlar güven duygusunu yitirmeden alışveriş yapabilselerdi????
    İlla yabancı bir firma yada kurummu olmalı .Başlarında bir Yabancı otoritemi bulunmalı ????
    Bende müşteri olarak tatsız şeyler yaşayanlardanım maleseff.
    Açıkçası alışveriş yapmak için son tercihimdir teknosa.
    Keşkedaha iyi yerlerde olsalar...
  • Bizim uzaktan bir akrabanın çocuğunu da buraya işe almışlar,yok çocuk malın önde gidenidir.Bir halttan çakmaz,genel kültürü de vasattır.Bu da mal meydanda dedittiriyor insana
  • Öyle diyorsunuz ama sabah 2.849 TL'den satılan Sony 40W4500 tükendi ama
  • Lütfen bu tür konular için Sıcak Fırsatlar bölümünü kullanalım, tüm forum istifade etsin. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.