Şimdi Ara

Tekstil fabrikasında çalışıyorum soruları alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ham maddesi hakkında pek bilgim yok ama çinden geliyor top top. işlenmemiş halde fabrikada dokuma bölümünde dokunuyor arkasından bizim bölümde boyanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense sana bi sempatim olustu. Umarim universiteyi bitirip istedigin hayati yasarsin. Kolay gelsin.

• Perla'da çalışıyorsun demi? En son bölümde mi çalışıyorsun? B vardiyasinda çalışıyordum çıktım 1 ay önce. Dayanamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biryandanda fabrikada olduğum yerde zıplıyorum boyum uzasın diye yaş 21 boy 1.70 ve kalçam biraz büyük ayaklarımı felan sallıyorum belki faydası olur kilo 66.

• kolay gelsin bro
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam perlada çalışıyorum.eçalışıyorum. En son bölüm dediğiniz yer neresi? Nersen gwliyordunuz ne kadar süre çalıştınız ben mayısta girmistim ağustosta çıktım kasım 10unda tekrar girdim.

Evet en son bölüm ram diye geçiyor. Yaşınız kaç ve şuan ne yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Aralık 2014; 2:02:40 >
  • non legor non legar N kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam kpss çalışmak için ağustosta çıkmıştım işten sınavdan 1.5 ay sinra tekrar girdim 77 puan aldım lise düzeyinden merkezi alımlardan zorda açıktan alımlar özellikle zabıt katipliği için uğraşcam fabrikada sürünmeye biyetim yok geçici süreliğine girdim zaten uzun vadeli düşünmüyorum.

Bu sene üniversite sınavlarına gircem tekrar işte çalışırken ne kadar hazırlanabilirim sınava onusa bilmiyoeum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Aynen hocam perlada çalışıyorum.eçalışıyorum. En son bölüm dediğiniz yer neresi? Nersen gwliyordunuz ne kadar süre çalıştınız ben mayısta girmistim ağustosta çıktım kasım 10unda tekrar girdim

Mamak/Hüseyingazi bölgesinden geliyordum senden 1 hafta önce işe girdim 8 gün çalıştım çıktım. Bizim bölgeden 20'ye yakın kişi girdi sadece 1 i çıkmadı servis 1 kişi için gelip gidiyor. asdasd Nakış bölümünde işe başladım , sol oldupum için iğnelemeyi yapamıyordum sonra beni terzilerin olduğu bölüme aldılar. Terzilere perde taşıyordum senin gibi hataları ayıklıyordum , barkod okutturuyordum asgari ücrete amelelik yapmak istemedim çıktım sonra. Son bölüm dediğim yer orası işte. Sigara molası yapılmaya giden yolda dikiş makinelerinin olduğu yer. A / B / C vardiyaları vardı E nasıl gelmiş anlamadım. Bide sen geçen ayın 20-25 inde maaşını aldın mı ya ben yapı krediden sorgulattım (bankamatik kartım yoktu) maaş yatmamış dediler. Kasım maaşları bu ay mı yatacak acaba ?

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol kardeşim.

• ekran parlaklıgını ortaya doğru görebileceğin orta seviyyeye çek arkada çalışanları kapat sarj gitmesin
    edit; bu arada kolay gelsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 17 Aralık 2014; 2:17:31 >
    Hmm anladım hocam bende sigara içilmeye giden yolun ordan sağa dönünce wc var iplikler felan var ordan sağa döndükten sonra direk karşıdayım. kasım maaşları dün yattı. Giren çıkan çok fabrikaya kimse durmuyo 77 puanla katiplik felan olursa veya başka bir iş bulursam direk çıkcam zaten bende aöf tarih okuyorum biryandanda yaş kaçtı sizin?

A vardiyasındayım.

Kasım 10unda girdim 21 günlük kasım maaşım dün yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Aralık 2014; 2:34:23 >
  • Oto en kısıkta hocam zaten battery doctor da yüklü arkada çalışan uygulamalarıda kapatıyorum ama yinede az gidiyor 2 saat ekran süresi normalmi kitkattan önce 4 saat görüyordum 3 saat gitse yeter ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Aralık 2014; 2:31:03 >
  • Çık kardeş çık senin olduğun bölgede zor. Suyu oturarak içmek bile yasaktı o kadar saçma bir şey. Vasıfsız olarak çalışmak ok zor cidden , yeteri kadar para biriktiriyim bende eğitimime harcıyacağım. Şimdi bende başka bir iş arıyorum. Fabrika tarzı bi iş bulamadım normal bir yerde çalışacağım mecburen. . 20 yaşındayım ben.
  • akşam eve giderken perde getirebiliyonuzmu

• Hayır

kardeş ben 21 günlük aldım dün yattı kasım maaşı aynen vasıfsız zor iyi bir iş bulursan haberim olsun burdan çıkar oraya girerim bende kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Aralık 2014; 2:44:38 >
  • Beğenirsem haberdar ederim merak etme , yazdım kafaya İyi geceler ...
    İyi geceler hocam saat 4 te kahvaltı var inşallah iyi birşeyler vardır acıktım

• Varmı başka sorusu olan?

• Teşekkür ederim. Brilliant perde almamam konusunda beni aydinlattin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.