Şimdi Ara

tekstilde calisilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 3 gun once tekstil isi ile gorusmeye gittim ve pazertesi gel basla dedi zor olurmu tekstil sonrasindan pisman olurmuyum bir cok yere basvardum geri donmediler yada ordakiler geri donerlermi ne yapmaliyim pazertesi gunu gitsemmi tekstile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TrEnes2007 kullanıcısına yanıt
    Öğrendikten sonra her iş kolay olur hocam, kendinize bir şans verin bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul da yapılır.
    Bir kaç yıl sonra iyi usta olursan memurun iki üç katı maaş alabilirsin. Dört katını alan gördüm. Ama adam makina gibi çalışıyor diyorlardı. Son ütücü, dakika bilmem kaç gömlek ütülüyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekstilde çalışan eş dost arkadaşın anlattığı kadar biliyorum. Makineyi öğrenirsen usta olunca güzel para alırsın. Yol servis fazla mesai parası falan hepsinde vardı. Kimisinde vardiya sen sistemi var kimisi sabit düzen. Bazısı cumartesi pazar tatil. Cumartesi çalışılsa bile eğer iş yoksa ücretli izin veriyorlardı.

2-3 ay dene öyle karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer işi biliyor isen yerinde ise sezonluk çok güzel paralar bırakıyor..Ama maalesef fason işçi çok çalıştıyorlar ve masrafın fazla oluyor..Bizim arkadaş kocaeliden istanbul avrupa yakasına geçerdi bazen 3-4 gün orada kalırdı masraf olmasın ve vakit geç oluyor diye..Güzel haftalık alıyordu ama masrafı çoktu. Şehir içi atelyeler ise tam bir rezillik az maaş onu da verirlerse..Bütün gün eşşek gibi çalıştıyorlar kıro bir ortam..

• hayat_icinde'nin bahsettiği gibi şehir içi bina altı veya partman dairesi atölyelerden uzak durman taraftarıyım, yaşın gençse cnc programlama operatörlük veya teknik ressamlığa yönelmeni önerebilirim

• uzun vadede kalıcı hasarları olabiliyormuş diye duymuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.