Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.361
Cevap
371
Favori
547.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler ferhat bey, bu süreçte pm lerle de sizi biraz yordum.
    öncelikle bir düzeltme yapmam lazım, çok farkder mi bilmiyorum ancak vs1 değil vs2 taş, yanlış yazmışım.
    gia sertifikalı değil. satıcının (favori pırlanta) verdiği kendi garanti sertifikası var sadece. sertifikaya göre 0,80 ct, F renk, vs2.
    mağazada gia sertifikalılar da dahil 10-12 tane seçenek arasında rengiyle çok ön plana çıkıyor bu taş.
    ileride taş büyütme gibi bir talep olursa diye %10 eksiğine sayılmak üzere garanti belgesine de işliyorlar satış fiyatını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

teşekkürler ferhat bey, bu süreçte pm lerle de sizi biraz yordum.
    öncelikle bir düzeltme yapmam lazım, çok farkder mi bilmiyorum ancak vs1 değil vs2 taş, yanlış yazmışım.
    gia sertifikalı değil. satıcının (favori pırlanta) verdiği kendi garanti sertifikası var sadece. sertifikaya göre 0,80 ct, F renk, vs2.
    mağazada gia sertifikalılar da dahil 10-12 tane seçenek arasında rengiyle çok ön plana çıkıyor bu taş.
    ileride taş büyütme gibi bir talep olursa diye %10 eksiğine sayılmak üzere garanti belgesine de işliyorlar satış fiyatını.

rica ederim sorun değil ama böyle görmeden yorum yapmak istemiyorum genelde, zor bir durum yalan da söylemek istemem başkası adına.

daha öncede söyledim o fiyatla gerçekten F renk ise berraklık VS1 de VS2 de gelmez SI1 gelirse iyi

zaten gia sertifikalı olsa taşın değerleri ile oynayamaz o fiyata da o taşı size satmaz ,

çoğu firma taş büyütme işleminde eksik almıyor sattığı fiyattan alıyor , iade konusunda bir miktar düşüş oluyor ,

kolay gelsin

edit: ben 40 veri taşlarda özellikle uluslararası sertifikaya sahip taşlar öneriyorum artık ,çünkü eskiden bu tarz gelen taşlar çok azdı fiyatları yüksekti artık fiyat farkı kalmadı ve sürüm fazla. aynı fiyat ise kalitesi kesin olarak belgelenmiş herhangi bir toptancının herhangi bir satıcının insafına kalmadan "acaba" gibi bir durum yaşamadan gönül rahatlığı ile alışveriş yapılması için bu şekilde olmalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 10 Ocak 2012; 13:08:57 >

• Merhaba,
    VS H Color 0,38 Carat Tek taş Pırlanta küpe için fiyat alabilirmiyim?
    Tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

Merhaba,
    VS H Color 0,38 Carat Tek taş Pırlanta küpe için fiyat alabilirmiyim?
    Tşk..

1000- 1300 gibi çıkabilir
  • Teşekkürler Ferhat Bey uyarılarınız için.
    Bahsettiğim fiyattan ve özelliklerden taşı satın aldım.
    Favori şirketinin ekli sertikasını verdiler, doğruluğu konusunda artık markanın insafına kaldık.
    Bu iişlerden anlayan bir arkadaşımla beraber gitmiştik zaten, lupla epey inceledi taşı, kusursuza yakın olduğunu söyledi. Hatta kendi de eşine bir tamtur yüzük aldı, çok uygun bir fiyata.
    Satıcı da uzun zamandır tanıdığım bir arkadaş, ailece bu işi yapıyorlar. İstanbulun farklı yerlerinde ve bilinen alışveriş merkezlerinde mağazaları var. Sıkıntı olacağını sanmıyorum kalite ve güvenirlik anlamında.
    Ankara'da yaşıyor olsam muhakkak size de uğrardım yüzük ararken.
    Tekrar teşekkürler desteğiniz için, size de hayırlı satışlar diliyorum.

tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Teşekkürler Ferhat Bey uyarılarınız için.
    Bahsettiğim fiyattan ve özelliklerden taşı satın aldım.
    Favori şirketinin ekli sertikasını verdiler, doğruluğu konusunda artık markanın insafına kaldık.
    Bu iişlerden anlayan bir arkadaşımla beraber gitmiştik zaten, lupla epey inceledi taşı, kusursuza yakın olduğunu söyledi. Hatta kendi de eşine bir tamtur yüzük aldı, çok uygun bir fiyata.
    Satıcı da uzun zamandır tanıdığım bir arkadaş, ailece bu işi yapıyorlar. İstanbulun farklı yerlerinde ve bilinen alışveriş merkezlerinde mağazaları var. Sıkıntı olacağını sanmıyorum kalite ve güvenirlik anlamında.
    Ankara'da yaşıyor olsam muhakkak size de uğrardım yüzük ararken.
    Tekrar teşekkürler desteğiniz için, size de hayırlı satışlar diliyorum.

hayırlı olsun

• takip
  • mesajım bulunsun takipte olmak için
  • Sevgililer günü yaklaşıyor. Arkadaştan dün 0.40 karat bir taş aldım. Çok ilgili bir satıcı. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki forumda verdiği fiyat gerçekten verebileceği en düşük fiyat. Nerden mi biliyorum, yarım saat pazarlık yaptım ama fiyat düşmedi :) Zaten piyasayı bir araştırısanız fiyatların uygun olduğunu göreceksiniz.

Yalnızca bir şey dikkatimi çekti. Benim taşın "Flourence" özelliği "Faint "olarak görünüyor. En düşük değer sanırım. GIA sertifikasında da resimlerle anlatılmış "Flourence" özelliği. Bu taşın kalitesini ne oranda etkiler bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duga999

Sevgililer günü yaklaşıyor. Arkadaştan dün 0.40 karat bir taş aldım. Çok ilgili bir satıcı. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki forumda verdiği fiyat gerçekten verebileceği en düşük fiyat. Nerden mi biliyorum, yarım saat pazarlık yaptım ama fiyat düşmedi :) Zaten piyasayı bir araştırısanız fiyatların uygun olduğunu göreceksiniz.

Yalnızca bir şey dikkatimi çekti. Benim taşın "Flourence" özelliği "Faint "olarak görünüyor. En düşük değer sanırım. GIA sertifikasında da resimlerle anlatılmış "Flourence" özelliği. Bu taşın kalitesini ne oranda etkiler bilen var mı?

florasan özelliği taşın ultraviole ışık altında mavimsi bir renge dönüşmesidir , "faint" olarak belirtilen taşta ultraviole ışığı altında renksiz ve karanlık görünür . strong olarak geçenlerde ultraviole ışık altında hafif mavimsi bir renk alırlar. bu son kullanıcı için önemsiz bir ayrıntı ama uluslararası sertifikalarda belirtiliyor

benim artık GİA sertifikalı taş getirtmekte ki asıl amacım clarity color özelliklerinin %100 tam olması gerisi çokta önemli değil takmayın yani

hayırlı olsun bu arada .

• @duga999

hocam kaça anlaştınız? bende tam 0.40 tek taş almaya gideceğim ferhat beye. ona göre bizde pazarlık yaparız. bi havalar ısınsa :)
  • Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/forevercomtr/3070990

hocam bu fiyatlar nasıl? alternatif önerebilir misiniz? tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: jymbo

Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/forevercomtr/3070990

hocam bu fiyatlar nasıl? alternatif önerebilir misiniz? tşk

bu tarz şeyler kaliteden ödün verilerek ucuz hale getiriliyor, gümüş , 8 ayar üzerine veya kalitesi düşük taş kullanılarak yapılıyor. ben çok tavsiye etmiyorum, ama illa bu tarz bir hediye yapmak istiyorsanız alabilirsiniz. muadil kalite fiyatlarda tüm kuyumcularda alternatif bulabilirsiniz karar sizin

• tşk
  • hocam 400 500 civarı tektaş almak istiyorum . altın tektaşınız var mı . pırlantaların fiyatları pahalı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

hocam 400 500 civarı tektaş almak istiyorum . altın tektaşınız var mı . pırlantaların fiyatları pahalı sanırım

ilk mesajda olan modellerin aynısı pırlanta olmayanı da var 250-350 tl civarı değişiyor

daha farklı modellerde var tabi ki
  • Selamlar; uzun süredir takip ediyorum;

bugüne kadar soyle alısverislerim oldu :
    Storks dan 0.31ct tektas yuzuk H VVS 1750TL(2008 yılında); Tepottan küpe ve kolye (tektas olarak) ( 0.3+0.3+0.4)

Zaman icinde anladim ki hem ben aşırı para vermişim çarçur etmişim, hem de hanım taslar kucuk diye mırın kırın ediyor.
    Butun arkadaslarının tasları büyükmüş ama ne rengini biliyor ne de berraklığını...

Ferhat hocam, 0.8ct G bir tek tas arıyorum. Berraklık onemli degil, ciplak gozle kusurlar gorunmesin yeter. Minimum fiyata ne bulabilirim?

Tesekkurler...
  • Güzel bir konu olmuş, yakında lazım olacak.
  • Selamlar daha önceki başlığınızı da takip ettim bunu da edeceğim ben 1ct ile 1.15ct arasi g ya da h vs1 tas bakıyorum tabi ki 1ct üstü oldugu icin ilgili sertifikalara sahip olmasi muhim yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aminocard montur ve kesimin yani sıra berraklik da parlamayı etkiliyor eger aldığınız tas vs1 ya da vs2 olmaz ise az ışıkta iyi parlamayacagindan kendini gösteremeyebilir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.