Şimdi Ara

Teledünya HD Receiver(HD Box) satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arakdaşlar Teledünya üyeliğimi iptal ettirdim ve alet boşa çıktı.Temizdir herhangi kırık vs. yoktur.Kutusu belgeleri mevcuttur.Cihazın 25/07/2013e kadar garantisi vardır.Uydunet iptali belgeleri vs. de ibraz edilebilirim. Cihazın tam olarak modeli : OHC 1600C HD Receiver

Fiyat 65 TL

Teledünya HD Receiver(HD Box) satıldı

Özellikle Benim gibi Taahhüt vermek istemeyen kullanıcılar için uygundur ve avantajlıdır. Bunun dışında normal Receiver olarak kullanılabiliyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoyuncu -- 23 Temmuz 2013; 20:59:21 >

• Merhaba.Cihaz için son fiyat nedir acaba?
  • merhaba,
    bende sd standart teledünya aboneliği mevcut. receiveri değiştirirsem hd yayınları da izlemeye başlarmıyım? yoksa merkezden hd üyeliği mi olması grekiyor? yani olay receiverde mi bitiyor hd teledünya için aktivasyonda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsscorps

merhaba,
    bende sd standart teledünya aboneliği mevcut. receiveri değiştirirsem hd yayınları da izlemeye başlarmıyım? yoksa merkezden hd üyeliği mi olması grekiyor? yani olay receiverde mi bitiyor hd teledünya için aktivasyonda mı?

HD üyeliğine abone olusanız izleyebilirsiniz, bunun için HD kutu da almanız gerekiyor, taahhütle bedava veriyorlar. Taahhüt vermeden geçebilirsiniz. Böyle bi avantajı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon benimden bir sorum olcak, normal kablo tv yayınlarını bu cihaz üstünden izleyebilirmiyiz veya ydu yayınlarını izleyeblirmiyiz. Ben hdmi çıkışından normal pc monitoründe kullanmak için düşünüyorum, sandart kablo tv yayınım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Pardon benimden bir sorum olcak, normal kablo tv yayınlarını bu cihaz üstünden izleyebilirmiyiz veya ydu yayınlarını izleyeblirmiyiz. Ben hdmi çıkışından normal pc monitoründe kullanmak için düşünüyorum, sandart kablo tv yayınım var.

Yani denemedim tabi ama receiver olduğuna göre kablo tv yayını da izlenebilir diye düşünüyorum, girişi aynı sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraoyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Pardon benimden bir sorum olcak, normal kablo tv yayınlarını bu cihaz üstünden izleyebilirmiyiz veya ydu yayınlarını izleyeblirmiyiz. Ben hdmi çıkışından normal pc monitoründe kullanmak için düşünüyorum, sandart kablo tv yayınım var.

Yani denemedim tabi ama receiver olduğuna göre kablo tv yayını da izlenebilir diye düşünüyorum, girişi aynı sonuçta

İçinde kart olmadığı için izleyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.