Şimdi Ara

telefon alıcam önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 450 ye kadar param var tanıdık arkadaşta iphone 3gs 16 gb var 450 ye satiyim diyor acaba bu fiyata bu telefondan daha iyi telefon bulabilir miyim ??

edit : iphone almaktan vazgeçtim yani 0 bir telefon almak istiyorum tercihimde android olması sonuçta ileri yönük işimi görücek telefonlar android olabilir bir kaç samsung telefonlar buldum ama sizinde önerilernizi bekliyorum

galaxy mini
    s8500 bada os işletim sistemli ama
    galaxy gio
    galaxy fit
    galaxy ace
    i5510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.beckham_12 -- 20 Ocak 2012; 19:55:33 >

• Iphone 3G 900 lira piyasada sıfırı,gerçekten temizse telefon alabilirsin.Samsung Galaxy S5660 da alabilirsin o paraya.Ama Blackberry tip istiyorsan Samsung ya da Nokia marka 450 lira ya bulurusn bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransua01 -- 16 Ocak 2012; 23:25:10 >
  • n97 diye bir seçenek duymamış olayım.

Blacberry'de tercih edilmez.

16gb ve temiz ise alın hem arkadaşınız sorun olmaz.

başka 2.el alsanız sorun yaşama ihtimaliniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 17 Ocak 2012; 0:21:03 >
  • aslında samsung az paraya tercihim ama 450dende aşağıya iphone 3GS gibi işimi görücek bir telefon var mı pek bilmiyorum ...
  • 450 tl den az, Iphone 3G S i geçecek telefon yoktur.İyiyse o telefonu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransua01 -- 16 Ocak 2012; 23:57:23 >
  • ozaman iphone 3GS alıyorum :)
  • o fiyata 3g s bulduysan kaçırma derim temizse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu upladım önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.beckham_12 -- 20 Ocak 2012; 19:48:40 >
  • 3gs al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.