Şimdi Ara

Telefon Ikilemi(Artik üclem:D)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kisa süreliğine almanyaya geldim ve size sormak istediğim 2 soru var
    1-) S6mi alayim iphone 6mi? Note 4 de baska bir secenegim arkadaslar
    -Arkadaşlar ben fotoğrafa ve oyun kalitesine önem veriyorum ne de olsa öğrenciyim.Whatsapp a girerim mortal kombat x oynarım falan. Samsung iyi kamerası falan ama donma falan oluyo virüs giriyor.Iphone da iyi jailbreak yapmayı düşünüyorum. fiyat arakliklari 30 euro cok bisey degil. 1 temmuz gibi almayi dusunuyorum gorusleriniz icin simdiden tesekkurler.

2.) Uluslar arasi Garanti
    Media markt veya Saturn adli mağazalardan alicam. Türkiyede garantisi olur mu ?

SIMDIDEN TESEKKURLER

----EKLEME----

Arkadaslar eylül ayinda iphone7 (veya 6s ) ve note 5 cikacakmis bekleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk_y -- 29 Haziran 2015; 21:06:25 >

• 1 iphone 6 tenekenin ićindeki 15 tl lik bir çip ve 30 tl lik bir telefondur işletim sistemi hep bir sonraki iphoneyi almaya zorlar eğer almaz isen telefon yavaşlar en şonunda reset atmak veya ekstra işlem yapmak zorunda kalırsı. Iphone uzmani değilim ama yapılması gerekenleri bilirim çok sıkıntı çıkartır 1 sene sonra s6 seni 2 sene götürür fakat note 4 seni 4 seneye kadar götürür alpha seni 5 sene boyunca hemen hemen aynı performansı verir ben alpha kullanıyorum pil hariç eksiksiz bir telefon ve piyasada hala 300mph hizında baģlantı teknolojisi olan bir telefon yok! S6 da bile 150 mph ha ama tarz olsun istiyosan s6 yı alabilirsin 2 3 sene sonra daha iyisi ćıkar onu alırsın kesinlikle iphone alma
    2 sorununcevabı saturn de olabilir ama media markt ı bilmiyorum arayıp veya mağzasına gidip sormanı öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhkozmoz

1 iphone 6 tenekenin ićindeki 15 tl lik bir çip ve 30 tl lik bir telefondur işletim sistemi hep bir sonraki iphoneyi almaya zorlar eğer almaz isen telefon yavaşlar en şonunda reset atmak veya ekstra işlem yapmak zorunda kalırsı. Iphone uzmani değilim ama yapılması gerekenleri bilirim çok sıkıntı çıkartır 1 sene sonra s6 seni 2 sene götürür fakat note 4 seni 4 seneye kadar götürür alpha seni 5 sene boyunca hemen hemen aynı performansı verir ben alpha kullanıyorum pil hariç eksiksiz bir telefon ve piyasada hala 300mph hizında baģlantı teknolojisi olan bir telefon yok! S6 da bile 150 mph ha ama tarz olsun istiyosan s6 yı alabilirsin 2 3 sene sonra daha iyisi ćıkar onu alırsın kesinlikle iphone alma
    2 sorununcevabı saturn de olabilir ama media markt ı bilmiyorum arayıp veya mağzasına gidip sormanı öneririm

Cevabin icin cok tesekkur ederim

• Berk_y B kullanıcısına yanıt
    Önemli değik

• Oha iphone nedemis biraz fanboylar tarafindan carmiga girecen .d normalde samsung kullaniyorUm tel calindi iyiki calindi 😂simdi ip6s i bkliyorum ilk appleim olacak paso samsung aliyprdum s3 note 3 olsun cok sikinti cektim arkin dedigi gibi 2.senede deistirmek zorundasin apple ida denicem gorecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4

• Aralarında en üstünü S6.Donanımı, kamerası, ekranı,hızı vs çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

Oha iphone nedemis biraz fanboylar tarafindan carmiga girecen .d normalde samsung kullaniyorUm tel calindi iyiki calindi 😂simdi ip6s i bkliyorum ilk appleim olacak paso samsung aliyprdum s3 note 3 olsun cok sikinti cektim arkin dedigi gibi 2.senede deistirmek zorundasin apple ida denicem gorecem

Arkadas demis ki apple 1 yil goturur. Bak simdi Eylülde ios 9 cikacak. Iphone 5s gecen sene cikti herhalde iosu9 u almaz . iphone 6 ya da böyle olmasindan korkuyorum.
    Note 4 de iyi fakat s6 nin kamerasi daha iyi gibi . 2 gün sonra alicam :) Biraz daha yorum gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_y

quote:

Oha iphone nedemis biraz fanboylar tarafindan carmiga girecen .d normalde samsung kullaniyorUm tel calindi iyiki calindi 😂simdi ip6s i bkliyorum ilk appleim olacak paso samsung aliyprdum s3 note 3 olsun cok sikinti cektim arkin dedigi gibi 2.senede deistirmek zorundasin apple ida denicem gorecem

Arkadas demis ki apple 1 yil goturur. Bak simdi Eylülde ios 9 cikacak. Iphone 5s gecen sene cikti herhalde iosu9 u almaz . iphone 6 ya da böyle olmasindan korkuyorum.
    Note 4 de iyi fakat s6 nin kamerasi daha iyi gibi . 2 gün sonra alicam :) Biraz daha yorum gelsin

O arkadaş biraz abartmış 5s degil ios 9 ios 11 kadar alır merak etme ip6 sen dusun Ama ben olsam android yani samsunglardan seçim yapardım.

Bak kardeßim note 4 ü uzub kullanırsın s6 yı bır sene daha az kullanırsın fiyat bida donanım şimdi 7530 54 30 a ćok uzak değil çünkü fakları şunlar 14 nm 20 nm den daha az ısınır s6 nın touchwiz i daha rahat az yer kaplayan bir toucheiz ama note 4 e güncelleme gelecek ekstra kamera var tabi onuda şoyle anlatiyim note 4 13 mp s6 20 mp s6 nın ekranı 2k note 4 ün ekrani 1080p şimdi sen 2k ekrana düşük performans alırsın ve 2k ile 1080 p nın farkını alamazsın o yüzden telefonda bakarken hićbir fark göremezsin ama fotoyo bastırırsan işte o zaman farkı anlarsın kamerada tek fark bu habborde parmak izi var tabii s6 da caha kolay olduğu kesin iphoneden farkı kalmadı artık iphone bu komuda hiçbir geliştirme yapmayacak ćünkü artık 2 senede bir değişiklik yapıcak 6s bir devrim olucak ama bu apple için bir devrim olacak çubkü 2 g. Ram çift kamera vb özellikler artık 500 900 tl ye var ha force touch (yanliş yazdım sanırım) resim çiziceksen çok iyi fakat pek başka bir özelliği yok usb c olursa zaten hićbiyerde kullanamazsın sen note 5 i beklemeyeceksen note 4 al

• quote:

Bak kardeßim note 4 ü uzub kullanırsın s6 yı bır sene daha az kullanırsın fiyat bida donanım şimdi 7530 54 30 a ćok uzak değil çünkü fakları şunlar 14 nm 20 nm den daha az ısınır s6 nın touchwiz i daha rahat az yer kaplayan bir toucheiz ama note 4 e güncelleme gelecek ekstra kamera var tabi onuda şoyle anlatiyim note 4 13 mp s6 20 mp s6 nın ekranı 2k note 4 ün ekrani 1080p şimdi sen 2k ekrana düşük performans alırsın ve 2k ile 1080 p nın farkını alamazsın o yüzden telefonda bakarken hićbir fark göremezsin ama fotoyo bastırırsan işte o zaman farkı anlarsın kamerada tek fark bu habborde parmak izi var tabii s6 da caha kolay olduğu kesin iphoneden farkı kalmadı artık iphone bu komuda hiçbir geliştirme yapmayacak ćünkü artık 2 senede bir değişiklik yapıcak 6s bir devrim olucak ama bu apple için bir devrim olacak çubkü 2 g. Ram çift kamera vb özellikler artık 500 900 tl ye var ha force touch (yanliş yazdım sanırım) resim çiziceksen çok iyi fakat pek başka bir özelliği yok usb c olursa zaten hićbiyerde kullanamazsın sen note 5 i beklemeyeceksen note 4 al

note 5 beklesem mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk_y -- 29 Haziran 2015; 13:01:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_y

quote:

O arkadaş biraz abartmış 5s degil ios 9 ios 11 kadar alır merak etme ip6 sen dusun Ama ben olsam android yani samsunglardan seçim yapardım.

Cevabin icin tesekkurler

Note 4 n ekadar zannediyisun oda 5.7

• quote:

Note 4 n ekadar zannediyisun oda 5.7

Pardon benim hatam :)
  • quote:

Note 4 ün ekranı 2k ve 16 mp bu arada düzeltelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• semih1441 S kullanıcısına yanıt
    Full hd olan sürümü de var

• quote:

Full hd olan sürümü de var

Yanlış biliyosunuz

• semih1441 S kullanıcısına yanıt
    Benim bilgimle kendi bikginizi kıyaslarsak kaybedersiniz denemeyin ve yorumlarımı bis yere dislike yapmayın lütfen sizinle bunun ićin tartişmak istemiyorum ama nite 4 ün 3 versiyonu var amerika full hd bide 2k daha fazla size cevap vermeyeceğim

• quote:

Benim bilgimle kendi bikginizi kıyaslarsak kaybedersiniz denemeyin ve yorumlarımı bis yere dislike yapmayın lütfen sizinle bunun ićin tartişmak istemiyorum ama nite 4 ün 3 versiyonu var amerika full hd bide 2k daha fazla size cevap vermeyeceğim

Tabi öyle

• Kardes iphonenun uygulamalari yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.